Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Canim telefonla aradim tip merkezini sonucum cikmismi diye aradim kadin direk sonucu soyleyip hamile degilsiniz dedi mideme yumruk yedim o anda

Cok silik gölge gibi 2. Cizgiyi gormustum. Dondum kaldim ellerim bu kesti oturdugum yerden kalkamiyorum

silik demek pozitif demek. o kadının sana yeni gebelik olabilir demesi lazımdı. negatif denir mi ya? netten baktım 10un ustune gebelik deniyormuş ama normal insanda 2nin altı diyor. demek ki 5 muhtemel gebelik.

Canim telefonla aradim tip merkezini sonucum cikmismi diye aradim kadin direk sonucu soyleyip hamile degilsiniz dedi mideme yumruk yedim o anda

tövbe yaaaaa bu sonuca nasıl negatif der bari deseki cok yeni bişey olabilir 2 gün sonra tekrarlayın kesin bişey diyemiyorum dese anlıcam da ..........

yok tatlım bana sorarsan sen yarın aksam git acilde tekrarla tahlilini gercekten bak.göreceksin allahın izniyle değerin yükselecek kuzum
hayırlısı tabi rabbimden öyle dua ediyorum ama içimden bi his cook yeni bi gebelik var tekrarlamalısın diyor

silik demek pozitif demek. o kadının sana yeni gebelik olabilir demesi lazımdı. negatif denir mi ya? netten baktım 10un ustune gebelik deniyormuş ama normal insanda 2nin altı diyor. demek ki 5 muhtemel gebelik.

listeria bat ne zaman?

Adet olmazsam 2 gun sonra tekrarliyim testi persembe gunu bakalim ins yukselme olur.
Soylemesi ne kadar basit insanlara gore hamile degilsiniz demek.
Nerisona bat 13uydu

Sat 2 ocak yumurta takibi yaptırıyorum bugun tuvalete girdim pembe kan geliyor yumurta takibinden dolayı mı oldu bu kanama ara kanamam bu zamana kadar hiç olmadı dr polikistik teşhisi koydu neden böyle oldu

Canim ya bende bilemedim neden öyle oldugunu.
InsaAllah korkutugumuz bir sey degildir canim.

Hos geldin canim kac aydir deniyorsunuz?
Bak burada senelerdir deneyenler var.
InsaAllah Rabbim daha fazla bekletmeden nasip eder canim.

Allah razi olsun canim.
Evet ya bende artik sis ve ip alip bir sey yapmak istiyorum ama ne yapsam bilmiyorum :)

Canim hadi bakalim ailenle hasret gider ne güzel yakinlar sana.
9 gün hemencik gecsin de cift cizgiyi gör insaAllah :)

Aynen canim Rabbim kimseye yasatmasin cok zor olsa gerek..

bende bebegimi kaybettim evet cok zor Allah kimseye yasatmasin

Canim insaAllah bir daha böyle bir aciyi yasamazsin

kızlar sayfalar çok hızlı gidiyor gerçekten ben yemeğimi hazırlayayım aeo

Evet canim masAllah arkadaslar cogaliyor.
InsaAllah her birimizden iyi haberler alirsiz.
Aksam yemekte ne var

iyi akşamlarrrr

Iyi aksamlar mouseim :)

Kizlar sonucum 5.2 cikti yani negatif. Cok üzgünüm hemde cok

Canim yaa bende arkadsalarin dedigin katiliyorum cok yeni bir gebelik olabilir..
Normalde negativ cikanlar 1den fazla cikmiyor degerleri.
Kadina bak yahu ben de sinirlendim simdi
Sen moralini bozma canim insaAllah gebelik var ve yakin zamanda netlesecek

Bende esimi ise gönderdim namazimi kildim geldim

listeria canım;

canım üzülme hiç. 5 gayet yüksek bir değer. eminim artacaktır.. ki zaten bu normal zamanlarda kadınların vücudunda bulunan bir hormon değil diye okumuştum. 0 küsür çıksa 1 çıksa hadi 2 küsürat çıksa neyse diyeceğim ama 5.2 çıkmış ve 5 üzeri değerlerde her zaman hamilelik olasılığı vardır. çok yenidir de o yüzden olmuştur umarım. biliyorsundur belki dikkat etmişsindir, benim değerim 2 gün içinde 1.2 den 17ye yükseldi yani. sana sonucu veren insanlar için çok basit bunlar düşünmüyorlar negatif derken bizim umutlarımızı zedelediklerini ama sen üzülme sakın. umarım ki seni mutlu edecek şeyler olacak.. :)

Son düzenleme:
hosbuldum canim az yukarki yorumuna aynen katiliyorum
listeriamizin bebegi yolda geliyor insaAllah

bence de yani. ay insanlar için ne kadar kolay ağzından çıkabilen 2 kelime. hamile değilsin. nerden biliyorsun arkadaş. Allah bilir yani. 5 yazıyor orda 0 yazmıyor ya.
bu arada kitabımı okudum biraz bugün. keisnlikle tavsiye ediyorum. hatta keşke diyorum hamile kalmadan önce alsaymışım. hamilelik öncesi için bile öyle eğitici şeyler yazıyor ki... Çocugun güzel ahlaklı olması için alınabilecek her türlü tedbiri güzel bir dille anlatmış :)

seninde kanda negatif çıktı iki gün sonra idrarda pozitifi görmüştün değil mi . insanlar patavatsız olabiliyor pat diye değilsin diyor
kitabın adı nedir ?

seninde kanda negatif çıktı iki gün sonra idrarda pozitifi görmüştün değil mi . insanlar patavatsız olabiliyor pat diye değilsin diyor
kitabın adı nedir ?

evet canım aynen. benim 5 bile değildi 1.2 di.
Her anneye lazım kitabın adı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…