Canim telefonla aradim tip merkezini sonucum cikmismi diye aradim kadin direk sonucu soyleyip hamile degilsiniz dedi mideme yumruk yedim o andahayıııırrr tatlım yapma 5 ve üzeri gebelik oluyo bak elindki tahilde yazar yani
cooooookkk yeni bi gebelik olabilir kesinlikle 2 gün sonra tekrarla sakın üzme kendini morali yüksek tut ben bu forumda cok okudum 5küsür değerle hamile olanı canımcım
Kizlar sonucum 5.2 cikti yani negatif. Cok üzgünüm hemde cok
Canim telefonla aradim tip merkezini sonucum cikmismi diye aradim kadin direk sonucu soyleyip hamile degilsiniz dedi mideme yumruk yedim o anda
5 nasıl negatif oluyor ya referans değeri kaç ki senin ölçtürdüğün lab.ın ?
idrar testinde çıkıyor mu?
Bilmiyorum telefonda direk pat diye bunu dedi sonucu almayada gidemiyorum dondum kaldım
Cok silik gölge gibi 2. Cizgiyi gormustum. Dondum kaldim ellerim bu kesti oturdugum yerden kalkamiyorum
Canim telefonla aradim tip merkezini sonucum cikmismi diye aradim kadin direk sonucu soyleyip hamile degilsiniz dedi mideme yumruk yedim o anda
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...-10-gun-beta-hcg-niz-kac-cikti-kizlarr-4.html
bak bu sayfada 4, sayfada kadın değerlerini yazmış. umarım hamilesindir cuma günü bir daha git doktora bakalım nasıl olacak sonuçlar .
çok yeni bir gebelik olabilir. olmasa da üzülme hakkımızda hayırlısı
silik demek pozitif demek. o kadının sana yeni gebelik olabilir demesi lazımdı. negatif denir mi ya? netten baktım 10un ustune gebelik deniyormuş ama normal insanda 2nin altı diyor. demek ki 5 muhtemel gebelik.
listeria bat ne zaman?
tövbe yaaaaa bu sonuca nasıl negatif der bari deseki cok yeni bişey olabilir 2 gün sonra tekrarlayın kesin bişey diyemiyorum dese anlıcam da ..........
yok tatlım bana sorarsan sen yarın aksam git acilde tekrarla tahlilini gercekten bak.göreceksin allahın izniyle değerin yükselecek kuzum
hayırlısı tabi rabbimden öyle dua ediyorum ama içimden bi his cook yeni bi gebelik var tekrarlamalısın diyor
Sat 2 ocak yumurta takibi yaptırıyorum bugun tuvalete girdim pembe kan geliyor yumurta takibinden dolayı mı oldu bu kanama ara kanamam bu zamana kadar hiç olmadı dr polikistik teşhisi koydu neden böyle oldu
arkadaşlar merhaba, bende aranıza yeni katıldım.
27 yaşındayım 15 aylık evliyim, ilk zamanlar korunuyorduk ama kısa bir zaman sonra bıraktık. eşimle ikimizde çok çocuk istiyoruz. adet bitiminde düzenli çalışmalarımıza rağmen çocuğumuz olmuyor artık psikolojim iyice bozulmak üzererabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah.
ALLAH ım kabul etsin kolay gelsin efulim..bende çıkayım yemek yapmam gerek biraz da örgü öreyim ..örgü örerken hiç bişi düşünmüyorum zaman da hızlıca geçiyorr..sizlerede tavsiye ederim hanımlar.........
Efulim komsucum konuşmuyoruz ne zmdir. Bugun temizlik yapiyorun. Pek topige giremiyorum. Heyecanla bat tarihimi bekliyorum. Bu cuma bursaya gidiyoruz. Ailem vveesimin aileai orada. Yarinda arkadaslar kahvaltiya gelcek.kasiklarimda cok agri var 9 gun kaldı bata bakalım ne olcak
ayyy kızlar esra erol 4 aylık bebişini kaybetmiş....ayyyy içim yandı ya anne için ne zor bı durumdur kımbılır...ben anne olmadan bu kadar üzüldüysem bebegini daha kucagına almadan,sarıp sarmalamadan kaybeden yada dünyaya getırıp evladını kaybedenlere allah sabır versın......
allahım kımseye yasatmasın rabbim amin.....
bende bebegimi kaybettim evet cok zor Allah kimseye yasatmasin
kızlar sayfalar çok hızlı gidiyor gerçekten ben yemeğimi hazırlayayım aeo
iyi akşamlarrrr
Bende esimi ise gönderdim namazimi kildim geldim
hoşgeldin Allah kabul etsin :))
hosbuldum canim az yukarki yorumuna aynen katiliyorum
listeriamizin bebegi yolda geliyor insaAllah
bence de yani. ay insanlar için ne kadar kolay ağzından çıkabilen 2 kelime. hamile değilsin. nerden biliyorsun arkadaş. Allah bilir yani. 5 yazıyor orda 0 yazmıyor ya.
bu arada kitabımı okudum biraz bugün. keisnlikle tavsiye ediyorum. hatta keşke diyorum hamile kalmadan önce alsaymışım. hamilelik öncesi için bile öyle eğitici şeyler yazıyor ki... Çocugun güzel ahlaklı olması için alınabilecek her türlü tedbiri güzel bir dille anlatmış :)
seninde kanda negatif çıktı iki gün sonra idrarda pozitifi görmüştün değil mi . insanlar patavatsız olabiliyor pat diye değilsin diyor
kitabın adı nedir ?
5 nasıl negatif oluyor ya referans değeri kaç ki senin ölçtürdüğün lab.ın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?