pkolu olduğun nasıl anlaşılıyor,benim adetim düzenli yumurtlama oluyor diye düşünüyorum.yumurtlama belirtileri oluyor çünkü.nasıl anlaşılıyor pko ?
ayyy kızlar esra erol 4 aylık bebişini kaybetmiş....ayyyy içim yandı ya anne için ne zor bı durumdur kımbılır...ben anne olmadan bu kadar üzüldüysem bebegini daha kucagına almadan,sarıp sarmalamadan kaybeden yada dünyaya getırıp evladını kaybedenlere allah sabır versın......
allahım kımseye yasatmasın rabbim amin.....
Valla canım benim de adetlerim düzenli bende de pko çıktı bi belirtisi varmı bilmiyorum muayene olmak şart sanırımpkolu olduğun nasıl anlaşılıyor,benim adetim düzenli yumurtlama oluyor diye düşünüyorum.yumurtlama belirtileri oluyor çünkü.nasıl anlaşılıyor pko ?
mrb kizlarrrrrrrrr
ayyy kızlar esra erol 4 aylık bebişini kaybetmiş....ayyyy içim yandı ya anne için ne zor bı durumdur kımbılır...ben anne olmadan bu kadar üzüldüysem bebegini daha kucagına almadan,sarıp sarmalamadan kaybeden yada dünyaya getırıp evladını kaybedenlere allah sabır versın......
allahım kımseye yasatmasın rabbim amin.....
bende bebegimi kaybettim evet cok zor Allah kimseye yasatmasin
Allah korusun canım hepimize rabbim hayırlı gebelik versin ya benim de nasıl sancım var regl gibi kanamada geldi yarın dr ne dicek bakalım
allahım sabır versın canım cok zordur yaaa.....
iyi akşamlarrrr
tabi cok zor 6 ay gecti hala bazen duygusallasip agliyorum acisi cok byk gercekten
aminnnnnnnnnnnn canım inş.......hayırlısı olsun canım....
pko nasıl belli olur
Valla canım ben düzenli adet görüyorum sadece döngüm 31 gün kilom ideal bende bir belirti göremedim ben muayene olmak lazım
aminnnnnnnnnnnn canım inş.......hayırlısı olsun canım....
pko nasıl belli olur
Kizlar sonucum 5.2 cikti yani negatif. Cok üzgünüm hemde cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?