Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

aaa listeriada gebe kalmışş ohh ohh ne güzel:))))

ben sık girmiyorum, bu ay hiiiç odaklanmayacağım bakalım sonuç nolcak, stresss yok :)) öptümm hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

En iyisini yapiyorsun canim bu ay oluruna birak insaAllah güzel sonuclarla dönersin

Canim hic bilgim yok gercekten ne desem yalan olur
Ben de tatliyi cok severim mesela

Kızlar günaydın spekul le muayene oldum ilk kez olduğumda fobi olmuştu dr zorlamıştı çok onu yendimmm çok rahattı muayenem yumurtam büyümüş 15 mm olmuş dr iyi dedi 2 gün sonra tekrar gideceğim kanamayada akıntıyada baktı hiç problem yok her pko olan yumurtlayamaz die bişey yok dedi

ay sagol canım.. oyleyse eger daha var benim bata. sol kasigimda ağrı var dunden beri bakalim hayirlisi yaaa:44:

ben bat tarihi ile şöyle bi yorum yapayım.
benım ovu testiyle yaptığım takiplerime göre,
erken regl olduktan sonrakı ay daha geç yumurtluyom ve daha geç regl oluyom sonrakı ay yine erken regl olabiliyom.
yani eğer en son reglin geç olduysa bu ay erken olabilir.
bilmem anlatabildim mi yoksa karışık mı oldu biraz:)

Merhaba efulim iyiim cok sukur gelen giden yok simdilik yarin yine gidip kan vericem bakalim ins :)

Sevindim canim Yarinda güzel sonuclari alirsin insaAllah

Hadi gözün aydin canim sorun cikmamasina cok sevindim.
InsaAllah hamis haberleriyle de gelirsin buraya

Slmlar kızlar ya burda hamileliği konusup nasıl sonrasında kafaya takmamayı becerebiliosunz bn beceremiorum da !? 2. Denememiz olmasına rağmen umutsuzluğa düşüyorum bazen ben ya

bende öyleyım takmıcam üzülmicem dıyorum duaya sarıldım olacak dıyorum ama sonra adet olunca ümitsizlie kapılıyorum

günaydın kızlar çok olmadı uyanalı gözlerimi açamadım bir türlü

Allahom en kisa zamanda tekrar nasip etson insaAllah. Benimde o yonde korkularim var ama uzerinde durmamaya calisiyorum. Rabbim nasip ederse olacak insaAllah : )

kzılar bende aranıza yenı katıldım 5 yıllık evlıyım bende esımde tam 31 yasındayız eşim 4 yıl boyunca korundu 1 yıldırda korunmuyoruz

3ay evvel bıyokımyasal gebelık yasadım

herhangı bı tedavı gormedım hanı klomen asılama tüp bebek hıc bırını gormedım oneren bı doktorada olmadı
ama bende artık hem yas gecıyor hemde cok cocuk ıstedığımden ıyıce stres olmaya basladım

özellikle ilk aylarda insan daha bi takıyo uzuluyo gibi geliyo bana
ama aylar geçtikçe alışmaya başlıyosun bu durumla başetmeye başlıyosun.
doğru zamanın geleceğine inanmayı tercih ediyosun.
çünkü hayatın akışına devam edebilmek için böyle yapman gerektiğini öğreniyosun.

bence zaman gectıkce daha cok üzülüyorsun canım yaa

ılk aylar daha umutlu ıdım daha cok erken olur dıyordum

sımdı ıse artık panik ve stres havasına bürümdüm ya olmazsa daha yıllarca mı olmayacak dıye telaş ve stres oldm artık

kzılar benıde ekler mısınız yaşım 31 adet tarhımı 19 ocak beklemedeyım yanı adımda BURÇİN

stres olma inşallah Rabbim bir bebek gönderecektir sana.. Dualarını eksik etme, dilemeye devam et inşallah olacak :)

canım cok gecmıs olsun bende 3ay evvel bıyokımyasal gebelık yasadım dıs gebelıkte sanıldı hatta ama cıkmadı bılıyorum cok zor ama onu at kafandan sen kac yasındasın ılk gebelığın dımı cok gecmıs olsuın bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…