Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

stres olma inşallah Rabbim bir bebek gönderecektir sana.. Dualarını eksik etme, dilemeye devam et inşallah olacak :)

INSALLAH DUA EDIYORUM ama stres de oldum sabırsızlık var artık bende 4 yıl ıstemedım ıstemedım sonrada bırden ıstedım :)

bız 3 kızız diğer ıkı kardesımınde yenı cocukları oldu onların olunca zaten ben heves ettım istek geldı

bence iş kafada bitiyo. kaç aydır forumları takip ediyorum. arkadaşlar eşiyle tartıştığı bu ay kesin olmaz küstük zaten dediği aylarda hamile kaldı. çok yoğunum işlerim var yorgun oluyorum pek çalışma olmadı dedikleri ay hamile kaldılar.
taşınıyoruz bebek yapmaya vakit yok dedikleri ay hamile kaldılar.
yani demek istiyorumki olaya çok konsantre olmak çok da iyi gelmiyo.
kaderde kısmette nezamansa o kendiliğinden gelecek zaten.
kafa başka şeylerle meşgulken daha iyi oluyo galiba:)
bu da ilk aylarda pek mümkün olmuyo ama zamanla yaşanılan hayal kırıklıkları insanı biraz olaydan uzaklaştırıyo.
belki bu bi çeşit savunma mekanizmasıdır.
ama tavsiyem zamana bırakmak.
gerekli testler araştırmaları da yaptırabilirsin tabi için rahatlar en azından.
sonrası Allaha kalmış.

o dedığın düşüke kımyasal gebelık denıyor canım 3ay evvel bende yasadım cocuk olusuyor ama tam tutunmadan adetle düşüyor

5 üstü hamilelik değerin iyi yeni döllenme olabilir.bekle canım 2 gün geçsin tekrar yaptır.yükselme olursa vardır galiba sınırdasın beklemen lazım

Evet canim yrn yine gidip kan vericem. Okumussundur dün duygusuz kadin şoka ugratti beni ama hala umutluyum :)

ama o stres seni çok etkiler :/ olabildiğince stresten uzak durmaya çalış. çünkü stres hamile kalmanın en büyük engeli malesef Allaha şükür beni çok bekletmedi rabbim verdi hemen bebeğimi, tabi herşey yolunda giderse, ama ben bile şı kısacık zamanda stres yapmadığım birşeylerle kendimi meşgul ettiğim ay hamile kaldım. genelde herkes öyle söylüyor :/

evet doğru haklısın arkadasım..ama benım bır cok tanıdığımda doktor yumurtlama takıbı verdı o gunlerde ılıskıye gırdıler kaldılar
benımde 3ay evvel doktor şu şu gunlerde gır dedı gırdım tuttu ama düştü hemen yerlesmeden aslında bencede tamamen kısmet allah ne zaman nasıp ederse

duada cok edıyorum ınsallah ısteyen herkes tez zamanda kavusur

valla bööle iri gözlü kızım olsun isterdim:)

ben de istiyorum :26: bir de bu kızın ten rengi saçlarının siyah olması bir de burnu benimkine çok benziyor halasının gözleri de böyle iri çok güzel. yani ben aşerirken bu bebeğe bakıcam buna benzeme ihtimali olabilir diye

sen kac ayda kaldın arkadasım senın yasın kac

hıcbır tedavı grömedın dımı

aynen herşeyiyle çok tatlı maş.

masallah zaten bence en basında korunmayanların cok daha cabuk oluyor
hep etrafımda öyle

hmmm bilmem belki de, gerçi korunup hapı bıraktıktan sonra hemen hamile kalan da var , kalamayanlar da :/ ama eminim herşey Allahın elinde.. dün okuduğum kitapta bir söz var çok etkiledi beni " kısırlığın en büyük sebebi günahlarımızdır, çocuğumuz olmuyorsa doktora ve tedavilere gidip paramızdan vazgeçmek yerine önce günahlarımızdan vazgeçmeliyiz" belki de ben de yakın zamanda Allaha karşı kulluk görevlerimi yerine getirmeye başlamamdan dolayıdır.. Mesela eşim uzun zamandır kılar namazını ibadetlerini yapardı, 6 yıldır birlikteyiz ben onu gözümün önünde öyle görmeme rağmen hiçbirşey için çabalamazdım kalkıp 2 rekat namaz kılmışlığım bile yoktur.. çünkü ailemde de pek bunları yapan yok. yani inançlıdırlar tabiki ama ibadetlerini çok da yerine getiremezlerdi. evlendikten hemen sonra enteresan bir şekilde bir gece yarısı karar verdim.. namazıma başladım. aksatmamaya çalışıyorum. şeytana uymamaya çalışıyorum olabildiğince. ve en önemlisi işlediğim günahlardan içten pişmanlık duydugum için hep tövbe ediyorum.. Benim için çok özel olan şeyleri paylaştım şuan ama tutamadım içimde :) şimdilerde de kapanmayı düşünüyorum işte. zaten eşim isterdi ben de olumsuz değildim vakti var diyordum ama şimdi hamile kalmışken bebeğim için tertemiz bir hayata adım atmak geliyor içimden
dedikodulardan bile vazgeçeçeğim inşallah yani düşün

sen calısıyormusun hangı sehırde oturuyorsun

gölcükteyim canım, ing. öğretmeniyim ama atanamadım geçen sene evdeyim :)

yakınmışız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…