stres olma inşallah Rabbim bir bebek gönderecektir sana.. Dualarını eksik etme, dilemeye devam et inşallah olacak :)
Cok silik gölge gibi 2. Cizgiyi gormustum. Dondum kaldim ellerim bu kesti oturdugum yerden kalkamiyorum
bence zaman gectıkce daha cok üzülüyorsun canım yaa
ılk aylar daha umutlu ıdım daha cok erken olur dıyordum
sımdı ıse artık panik ve stres havasına bürümdüm ya olmazsa daha yıllarca mı olmayacak dıye telaş ve stres oldm artık
senin meleğin Allahın izniyle geldi zaten bence
Canım sen gönlünü ferah tut bebişin seninle duamızda seninle
bizde esimle bugün öyle konusuyoduk gitmeden önce bir gün var deneme deneriz tutarsa tutar tutmazsa önümüzde ki aylara bakariz insaAllah : ))
ablamin komusu iki sefer hamilelik gecirmis ama adet kanamasiyla birlikte gelmis yani tam olarak nasil oldugunu bende anlamadim ama o sekilde düsük gibi bisey mi yasadi yoksa tutmadimi artik bilmiyorum ama..
suan ise nerdeyse 3 aylik hamile : )
Rabbim bize de nasip etsin insaAllah.. esimle ben artik nerede cocuk görürsek dayanamiyoruz icimiz gidiyor..
iki kisilik hayat cok güzel tabi ki ama insan biraz da nese istiyor sanirim yuvasinda : )
evet canım karıştırmıştır olabilir. ama kız çok güzel değil miiii tam avatarlık
5 üstü hamilelik değerin iyi yeni döllenme olabilir.bekle canım 2 gün geçsin tekrar yaptır.yükselme olursa vardır galiba sınırdasın beklemen lazım
INSALLAH DUA EDIYORUM ama stres de oldum sabırsızlık var artık bende 4 yıl ıstemedım ıstemedım sonrada bırden ıstedım :)
bız 3 kızız diğer ıkı kardesımınde yenı cocukları oldu onların olunca zaten ben heves ettım istek geldı
Ne guzel soylediniz.... iyiki varsiniz arkadaslarim... insallahh
bence iş kafada bitiyo. kaç aydır forumları takip ediyorum. arkadaşlar eşiyle tartıştığı bu ay kesin olmaz küstük zaten dediği aylarda hamile kaldı. çok yoğunum işlerim var yorgun oluyorum pek çalışma olmadı dedikleri ay hamile kaldılar.
taşınıyoruz bebek yapmaya vakit yok dedikleri ay hamile kaldılar.
yani demek istiyorumki olaya çok konsantre olmak çok da iyi gelmiyo.
kaderde kısmette nezamansa o kendiliğinden gelecek zaten.
kafa başka şeylerle meşgulken daha iyi oluyo galiba:)
bu da ilk aylarda pek mümkün olmuyo ama zamanla yaşanılan hayal kırıklıkları insanı biraz olaydan uzaklaştırıyo.
belki bu bi çeşit savunma mekanizmasıdır.
ama tavsiyem zamana bırakmak.
gerekli testler araştırmaları da yaptırabilirsin tabi için rahatlar en azından.
sonrası Allaha kalmış.
valla bööle iri gözlü kızım olsun isterdim:)
Bize dua et canım benim inşallahh bizde o mutluluğu yaşayalım
ama o stres seni çok etkiler :/ olabildiğince stresten uzak durmaya çalış. çünkü stres hamile kalmanın en büyük engeli malesefAllaha şükür beni çok bekletmedi rabbim verdi hemen bebeğimi, tabi herşey yolunda giderse, ama ben bile şı kısacık zamanda stres yapmadığım birşeylerle kendimi meşgul ettiğim ay hamile kaldım. genelde herkes öyle söylüyor :/
ben de istiyorum :26: bir de bu kızın ten rengi saçlarının siyah olması bir de burnu benimkine çok benziyorhalasının gözleri de böyle iri çok güzel. yani ben aşerirken bu bebeğe bakıcam buna benzeme ihtimali olabilir diye
Saol canım allah razı olsunDualarim hep sizlerle zaten namaza basladim ve her vakitte hepinizi kalbimden geciriyorum insallah isteyen herkez melegkni kucagina alsin insallah
sen kac ayda kaldın arkadasım senın yasın kac
hıcbır tedavı grömedın dımı
yok görmedim. 26 yaşındayım 4 aylık evliyiz, evlendiğimizden beri çalışma yaptık bu ay da geldi bebeğim işte
yok görmedim. 26 yaşındayım 4 aylık evliyiz, evlendiğimizden beri çalışma yaptık bu ay da geldi bebeğim işte
masallah zaten bence en basında korunmayanların cok daha cabuk oluyor
hep etrafımda öyle
sen calısıyormusun hangı sehırde oturuyorsun
hmmm bilmem belki de, gerçi korunup hapı bıraktıktan sonra hemen hamile kalan da var , kalamayanlar da :/ ama eminim herşey Allahın elinde.. dün okuduğum kitapta bir söz var çok etkiledi beni " kısırlığın en büyük sebebi günahlarımızdır, çocuğumuz olmuyorsa doktora ve tedavilere gidip paramızdan vazgeçmek yerine önce günahlarımızdan vazgeçmeliyiz" belki de ben de yakın zamanda Allaha karşı kulluk görevlerimi yerine getirmeye başlamamdan dolayıdır.. Mesela eşim uzun zamandır kılar namazını ibadetlerini yapardı, 6 yıldır birlikteyiz ben onu gözümün önünde öyle görmeme rağmen hiçbirşey için çabalamazdım kalkıp 2 rekat namaz kılmışlığım bile yoktur.. çünkü ailemde de pek bunları yapan yok. yani inançlıdırlar tabiki ama ibadetlerini çok da yerine getiremezlerdi. evlendikten hemen sonra enteresan bir şekilde bir gece yarısı karar verdim.. namazıma başladım. aksatmamaya çalışıyorum. şeytana uymamaya çalışıyorum olabildiğince. ve en önemlisi işlediğim günahlardan içten pişmanlık duydugum için hep tövbe ediyorum.. Benim için çok özel olan şeyleri paylaştım şuan ama tutamadım içimde :) şimdilerde de kapanmayı düşünüyorum işte. zaten eşim isterdi ben de olumsuz değildim vakti var diyordum ama şimdi hamile kalmışken bebeğim için tertemiz bir hayata adım atmak geliyor içimden
dedikodulardan bile vazgeçeçeğim inşallah yani düşün
gölcükteyim canım, ing. öğretmeniyim ama atanamadım geçen sene evdeyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?