Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

sebepsiz infertilete
arkadaslar 4 yıl sonra yaptırmam gerekn bi test daha varmıs ancak öğrenebildik malesef
4 yıllık evliyim hiç gebe kalamadım teshisimizde sebepsiz infertiliteydi en çaresiz durumlardan biri yani.eşimin 150milyon civarı sipermi var %11 morfoloji ve ileri hareketli sayısı %60 her dr süper deyip gönderdi
taki kaan aydosa kadar dna hasara bakılması gerektiğini söyledi ve souc çıktı orta derecede hasarlı sipermler.hoca diyorki sebepsiz diye bişey yok .lütfen sebepsiz olanlar bu testi yaptırsın.normal testlerde çıkmıyor bu sonuç türkiyede 2 labaratuvar yapıyor bu testi .ben bu yazıyı elimden geldiğince paylaşıcamki.kimse sebepsiz infertilite yüzünden çaresiz kalmasın siperm dna hasar testine baktırsın bu hastalar lütfen ciddiye alın bizde yoktur demeyin.olmasa bizde olmazdı %11 morfoloji harika bişey

cok sevındım allah daım etsın ben 9 yıldır kapalıyım ıbadetlerımın allah kabul etsın hıc aksatmam orta okulda basladım namaza yıllardır hergün ıbadet yaparım kuran tovbe ama tabıkıde günahlaırmızda var yok demıyorum ama allahım affetsın cumlemızıde

bende bankacıyım ıstanbul üsküdarda yasıyorum bence cok doğru bır yoldasın rabbım yolundan ayırmaısn
bende kısır olan ve cocuğu asla olmaz denılen bır tanıdığımız bır hocanın verdığı dualar ıle allah nasıp ettı tabı hamıle kaldı ve doğum ettı sızlerle paylasmak ısterım

herkes nasıplensın bende 17-18 gün oldu yapıyorum
hergun 2 lıtre suya 6yasin suresi+3meryem suresı+41kere alı ımran suresının 35+36+37.ayetlerını okuyorsunuz ve bu suyu 24 saat ıcınde esınızle ıcıyorsunuz

buna 5ay devam edıyorsunuz

bızım tanıdık bayan bunu 10 gun yaptı o ay hamıle kaldı

darısı tüm ısteyenlere ınsallah

Amin canım :) Allahım hiçbirimizi doğru yoldan ayırmasın tabiki hatalarımız oluyor ama Allah affetsin :)
evet buna benzer reçeteler okudum ben de, inşallah şifa olur anne olmak isteyenlere, rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın, herkese bu duyguyu tatmayı nasip etsin :)

bol bol dua etmek lazım tabi işin özü bu.

bi yerden sonra kısmete razı geliyorsun

bol bol dua edip hayırlısını istemekten başka çaremiz yok. Rabbim ol desin en hayırlı zamanda gelsin inşallah meleklerimiz.

arkadaşlar ben nişanlıyken şiddetli ağrıyla gitmiştim kist çıkmıştı ama regl olduğumda çatladı ve bitti kontrollerimi aksatmadım ve dr hiç bir sorun teşkil etmediğini söylemişti.

şimdide soğan kürüne başlamayı düşünüyorum. daha önce deneyen oldu mu?

Canim ben kocaeliliyim :)
Sen esin icinmi ordasin yoksa hemserimiyiz :)

aa canım :) malesef buralı değilim ben eşimin işinden dolayı burdayız. geçici bir evimiz var :)
uzun süre kalmayacağız diye evimizi bile buraya kurmadık :)

canım mide problemin varsa sakın içme soğan kürünü. ben denemedim mide rahatsızlığım var ama bu konuda uyarmak istedim canım

aa canım :) malesef buralı değilim ben eşimin işinden dolayı burdayız. geçici bir evimiz var :)
uzun süre kalmayacağız diye evimizi bile buraya kurmadık :)
Bende ankarada okudum sonra is guc burda oldu sonrada burda evlendim kaldim. Izmitte baba tarafim bide teyzem var geliyoruz arada karsilariz belki sekaparkta falan :)

Bende ankarada okudum sonra is guc burda oldu sonrada burda evlendim kaldim. Izmitte baba tarafim bide teyzem var geliyoruz arada karsilariz belki sekaparkta falan :)

:) Allah büyük belki de.. gerçi bu aralar pek gitmiyoruz sekaparka canım. bir ara marina kafe miydi neydi adı oranın kahvaltısına alışmıştık gidiyorduk baya yakın zamanda gitmedik hiç.

mrvdmrl ve listeria bacılar siz hamişsiniz :) Benım Bat a çok az kaldı 17 sinde.Ama bu hafta hep her an regl olucakmış gibi ağrılarım oluyor. Dua edin bana sizin duanız kabul olur :)) İnşş bende girerim listeye

hadi bakalım canım hayırlı haberlerini bekliyoruz dualarımız sizinle. el birliğiyle sağlıklı hamişlik geçicereceğiz inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…