nerdesin ki
aynı ilin sınırlarında gebze canım
hmmm bilmem belki de, gerçi korunup hapı bıraktıktan sonra hemen hamile kalan da var , kalamayanlar da :/ ama eminim herşey Allahın elinde.. dün okuduğum kitapta bir söz var çok etkiledi beni " kısırlığın en büyük sebebi günahlarımızdır, çocuğumuz olmuyorsa doktora ve tedavilere gidip paramızdan vazgeçmek yerine önce günahlarımızdan vazgeçmeliyiz" belki de ben de yakın zamanda Allaha karşı kulluk görevlerimi yerine getirmeye başlamamdan dolayıdır.. Mesela eşim uzun zamandır kılar namazını ibadetlerini yapardı, 6 yıldır birlikteyiz ben onu gözümün önünde öyle görmeme rağmen hiçbirşey için çabalamazdım kalkıp 2 rekat namaz kılmışlığım bile yoktur.. çünkü ailemde de pek bunları yapan yok. yani inançlıdırlar tabiki ama ibadetlerini çok da yerine getiremezlerdi. evlendikten hemen sonra enteresan bir şekilde bir gece yarısı karar verdim.. namazıma başladım. aksatmamaya çalışıyorum. şeytana uymamaya çalışıyorum olabildiğince. ve en önemlisi işlediğim günahlardan içten pişmanlık duydugum için hep tövbe ediyorum.. Benim için çok özel olan şeyleri paylaştım şuan ama tutamadım içimde :) şimdilerde de kapanmayı düşünüyorum işte. zaten eşim isterdi ben de olumsuz değildim vakti var diyordum ama şimdi hamile kalmışken bebeğim için tertemiz bir hayata adım atmak geliyor içimden
dedikodulardan bile vazgeçeçeğim inşallah yani düşün
gölcükteyim canım, ing. öğretmeniyim ama atanamadım geçen sene evdeyim :)
cok sevındım allah daım etsın ben 9 yıldır kapalıyım ıbadetlerımın allah kabul etsın hıc aksatmam orta okulda basladım namaza yıllardır hergün ıbadet yaparım kuran tovbe ama tabıkıde günahlaırmızda var yok demıyorum ama allahım affetsın cumlemızıde
bende bankacıyım ıstanbul üsküdarda yasıyorum bence cok doğru bır yoldasın rabbım yolundan ayırmaısn
bende kısır olan ve cocuğu asla olmaz denılen bır tanıdığımız bır hocanın verdığı dualar ıle allah nasıp ettı tabı hamıle kaldı ve doğum ettı sızlerle paylasmak ısterım
herkes nasıplensın bende 17-18 gün oldu yapıyorum
hergun 2 lıtre suya 6yasin suresi+3meryem suresı+41kere alı ımran suresının 35+36+37.ayetlerını okuyorsunuz ve bu suyu 24 saat ıcınde esınızle ıcıyorsunuz
buna 5ay devam edıyorsunuz
bızım tanıdık bayan bunu 10 gun yaptı o ay hamıle kaldı
darısı tüm ısteyenlere ınsallah
cok sevındım allah daım etsın ben 9 yıldır kapalıyım ıbadetlerımın allah kabul etsın hıc aksatmam orta okulda basladım namaza yıllardır hergün ıbadet yaparım kuran tovbe ama tabıkıde günahlaırmızda var yok demıyorum ama allahım affetsın cumlemızıde
bende bankacıyım ıstanbul üsküdarda yasıyorum bence cok doğru bır yoldasın rabbım yolundan ayırmaısn
bende kısır olan ve cocuğu asla olmaz denılen bır tanıdığımız bır hocanın verdığı dualar ıle allah nasıp ettı tabı hamıle kaldı ve doğum ettı sızlerle paylasmak ısterım
hergun 2 lıtre suya 6yasin suresi+3meryem suresı+41kere alı ımran suresının 35+36+37.ayetlerını okuyorsunuz ve bu suyu 24 saat ıcınde esınızle ıcıyorsunuz
Canim ben kocaeliliyim :)
Sen esin icinmi ordasin yoksa hemserimiyiz :)
arkadaşlar ben nişanlıyken şiddetli ağrıyla gitmiştim kist çıkmıştı ama regl olduğumda çatladı ve bitti kontrollerimi aksatmadım ve dr hiç bir sorun teşkil etmediğini söylemişti.
şimdide soğan kürüne başlamayı düşünüyorum. daha önce deneyen oldu mu?
canım mide problemin varsa sakın içme soğan kürünü. ben denemedim mide rahatsızlığım var ama bu konuda uyarmak istedim canım
bildiğim kadarıyla yok canım. valla artık ne yapıcapımı şaşırdımne duysam yapmak istiyorum
o zaman denemekte fayda var :)
Bende ankarada okudum sonra is guc burda oldu sonrada burda evlendim kaldim. Izmitte baba tarafim bide teyzem var geliyoruz arada karsilariz belki sekaparkta falan :)aa canım :) malesef buralı değilim ben eşimin işinden dolayı burdayız. geçici bir evimiz var :)
uzun süre kalmayacağız diye evimizi bile buraya kurmadık :)
Bende ankarada okudum sonra is guc burda oldu sonrada burda evlendim kaldim. Izmitte baba tarafim bide teyzem var geliyoruz arada karsilariz belki sekaparkta falan :)
mrvdmrl ve listeria bacılar siz hamişsiniz :) Benım Bat a çok az kaldı 17 sinde.Ama bu hafta hep her an regl olucakmış gibi ağrılarım oluyor. Dua edin bana sizin duanız kabul olur :)) İnşş bende girerim listeye
hadi bakalım canım hayırlı haberlerini bekliyoruzdualarımız sizinle. el birliğiyle sağlıklı hamişlik geçicereceğiz inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?