Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

fazla kilo hamilelikte zorluk çıkarabilir bende almamaya çalışıyorum
hatta kendime bi liste yaptım hamileyken yiceklerim diye
napım şimdi yesem kendimi durduramam hiç olmazsa ozaman müstehak olur

bnm halam 82 hamile kaldı 100 geçiyodu doğurdu ama hiçbir sorun yaşamadı kişiden kişiye değişiyo cnm sen şimdiden dikkat etmeye başlabebiş gelince devam edersin

tabiki haklısın. yapılanlar unutulmuyor.. özellikle bunu yapan eşinin ailesiyse hiç unutulmuyor.. sen sabırlı ol Allaha havale etmeye çalış, biz nekadar güçlüde olsak bayanız ve şunu kabul etmek gerekirki kafamızdan gerçirdiğimiz herşeyi yapmakta cesaretli ve güçlü değiliz o yüzden sabır et düşünmemeye çalış, İlahi adalet herkes bulur hakettiğini..
üzme kendini

sorma Allah ve benim aramda
güzel dileklerin için teşekür ederim

merhaba hanımlar muhabbet akmış masaallah

kılo konusu acılmıs....bende 1.55 boy 58 kıloyum 3 kılo versem cok rahat edicem.....

ayyyyy cok mu kıloluyum...:18: zaten hamıs kalırsam cok kılo almaktan acayıp korkuyorum...:18::18::18:

tabı önce bi hamiş kalsam

merhaba cnm hoşgeldin kız 3 kilo ne iki hfta sık dişini veririsin bende hamişken çok kilo alırım herhelde bab tarfımda zayıf yok malum genetik olunca almay müsaitim

ya bende çok kilo aldımm yaaa
52 kilo ile evlendim 62 kiloyum şu anda boyum 170
hamiş kalmadan versem diodum ama hamilede kalamadım zaten..keşke kalayımda varsın kilo alayım..yavrum büyür giderim bir spor salonuna gider kilolarrr

benim de ters doktor düzelmez diyor eski haline döner.ameliyat da önermiyorlar.

kız nasıl düzelir ters rahim.bi de başka doktora baktır emin misin şaşırdım bak

öyleyse kocakarı şifası olmuş sana
canım doktor banada düzelmez dedi yaa bende şok oldum inan..hatta dün kadın sölediğinde inanmadım..
bugün gitttiğim uzman bir infiltre hocası..bir sürü hastası var..bir ters rahimi bilemicek değildir diye düşünüyorum..
ama daha öncede 4-5 doktor ters rahim demişti..
kafam çok karıştı..:44::44:
yarın olmazsa karından bir USG baktırayım asistanımıza..radyolojide çalışıyorum nasılda bakarlar hemen..

merhaba cnm hoşgeldin kız 3 kilo ne iki hfta sık dişini veririsin bende hamişken çok kilo alırım herhelde bab tarfımda zayıf yok malum genetik olunca almay müsaitim

hoşbuldum canım kız o bana göre 3 kılo ama ıdeal kılom 50 olması gerekte bence okadarada gerek yok ....zaten
spor dıyet yapıyorum inş 55 le hamıslık en fazla 65 bitse ohh mıss...

ama hersey hesaba göre olmuyo.... önce hamiş kalsam sükretcem...

benımde vucud acayıp musaıt kılo almaya...ipin ucunu bır kacırayımmm alllah

bide ben severim yemeyı içmeyi gelsın kılolar ama bebiş düşündügümden frenlıyorum herseyı

senın nasıl boy kılo oranın kuzucum

boyuna göre kilon normal bence çokta çubuk olma bnm eşim çok zayıf sevmiyo sennkini bilmemde aynen hamiş olsam sonra veririm

isyancım sen bebi kalpten öldürmek istiyosun heralde

kuzucum sen suan ideal kılondasın yanı boyla kılo arası 10 kılo var gayet güzel....

ama ben boyumun üstünde kılodayım

aynen cnm bende yemeği çok seviyorum bnm eşim tombiş seviyo zaten ben kilo verirken yeter diyo ama ben bebk için vermek istiyorum eşimle anıştığımda düşün 96 kiloydum şimdi 72 kioyum ama göstermiyorum kme sorsam 60 diyo yağ oranım azmış dr öyle diyo ayy hamiş kalimde kilo mühim değil valla bebiş için değer

boyuna göre kilon normal bence çokta çubuk olma bnm eşim çok zayıf sevmiyo sennkini bilmemde aynen hamiş olsam sonra veririm

ayyy allahtan benim koçişkomda öyle tıg gibi sevmıyo...da daha cok zayıflamam gerek mıyo....

benım kocama kalsa kılon ıyı dıyoda ben hamılelıkte kaptırrsam şimdiden önlem alıyorum....

alması bana cok kolayda vermek için hersabah baya ter atıyorum bu or ya

isyancım sen bebi kalpten öldürmek istiyosun heralde

kuzucum sen suan ideal kılondasın yanı boyla kılo arası 10 kılo var gayet güzel....

ama ben boyumun üstünde kılodayım

bnm boyunda 166 o kadar kısa değilim yani eşim 185 100 kilodan fazla ben yannda ufak kalıyom

boya göre iyiysen sorun yok canım.....ayyy ben öyle diyemiyorum....yanı yeter ki gelsin bebişte kılollu olayım dıye...

acaba ben cocuk yapmaya hazır deil miyim :26:

ben haftada iki kez spora giddyorum yetiyo diyetisyen zaten spor kilo verdirmez sıkılaştırı diyo

yok canım önemli değil çok kalabalığız cidden takip etmek zor oluyor.. :) inşallah ikimizde olumlu sonuçlarla başlarız şubat ayına çatlasııın artık şu yumurtalaar :44:

Kızlar kiloyu çok kafaniza takmayin, ben 60 la hamile kaldim 74 le doğuma girdim 2 ay sonra 54 e düştüm, normal doğum ve emzirme super yağ yakiyor :)

bnm boyunda 166 o kadar kısa değilim yani eşim 185 100 kilodan fazla ben yannda ufak kalıyom

tesekkür ederim yanı evet kısayım.....inş bebegim benım gıbı deilde babası gıbı olur...zaten bır gelsın bebişimi kalsıyumu bogcam

sende gayet iyisin canım....

ben haftada iki kez spora giddyorum yetiyo diyetisyen zaten spor kilo verdirmez sıkılaştırı diyo

evet spor sıkılastırıyo cokta güzel oluyo...vucudu toparlayıp sekıl verıyo...ama ben yememe de dikkat ediyorum vereyım diye

düşünüyorum diyetısyene mı gıtsem dıye...

zaten hamişlik zamanımda dıyetısyenle beraber götürücem hamişligi

yok canım önemli değil çok kalabalığız cidden takip etmek zor oluyor.. :) inşallah ikimizde olumlu sonuçlarla başlarız şubat ayına çatlasııın artık şu yumurtalaar :44:

zehircim hoşgeldin sabah okudumsenn yazını pkoluydun demi bende pkoluyum ov tetini denedi pkolularda pek işe yaramıyo cnm ama sende yarar inşallah bende hep ilik çıkıyodu bazen daha koyu mesala dr gittim tedavi için yumurtladın dediği gün yaptım ov testini tam koyu çizgi çıkmıştı ilk defa bilgi veriyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…