cnm ben zaten idiyorum diyetisyene ama hamiş kalırsam itmeyi planlmıyorum bi defa hamişlik yaşıycam kendim dikkat ederim keyfini çıkarıcam valla şunu yeme bunu yeme zaten şimdi yapıyorum onu tatlı börek unuttum giti geçen eşim tayt vardı senn popon dikleşti dedi hoşuma giti valla cnm çıkıyo ama yaraını görüyorumtesekkür ederim yanıevet kısayım.....inş bebegim benım gıbı deilde babası gıbı olur...zaten bır gelsın bebişimi kalsıyumu bogcam
sende gayet iyisin canım....
evet spor sıkılastırıyo cokta güzel oluyo...vucudu toparlayıp sekıl verıyo...ama ben yememe de dikkat ediyorum vereyım diye
düşünüyorum diyetısyene mı gıtsem dıye...
zaten hamişlik zamanımda dıyetısyenle beraber götürücem hamişligi
Kızlar kiloyu çok kafaniza takmayin, ben 60 la hamile kaldim 74 le doğuma girdim 2 ay sonra 54 e düştüm, normal doğum ve emzirme super yağ yakiyor :)
iyiyim cnm valla onu sen bilirsin ama kilon iyi bence sadece almamaya dikkat et cnm
Kızlar kiloyu çok kafaniza takmayin, ben 60 la hamile kaldim 74 le doğuma girdim 2 ay sonra 54 e düştüm, normal doğum ve emzirme super yağ yakiyor :)
cnm ben zaten idiyorum diyetisyene ama hamiş kalırsam itmeyi planlmıyorum bi defa hamişlik yaşıycam kendim dikkat ederim keyfini çıkarıcam valla şunu yeme bunu yeme zaten şimdi yapıyorum onu tatlı börek unuttum giti geçen eşim tayt vardı senn popon dikleşti dedi hoşuma giti valla cnm çıkıyo ama yaraını görüyorum
merhaba hanımlarmuhabbet akmış masaallah
kılo konusu acılmıs....bende 1.55 boy 58 kıloyum 3 kılo versem cok rahat edicem.....
ayyyyy cok mu kıloluyum...:18: zaten hamıs kalırsam cok kılo almaktan acayıp korkuyorum...:18::18::18:
tabı önce bi hamiş kalsam
Merhaba kızlarr ben 2013 Ekim annesiyim 3 aylık kızım var
Bunu söylememin sebebi, bende doktora gittiğimde PKO teşhisi koydular, hamile kalmak istiyodum doktor bana acele etme daha zamanı var PKO den dolayı uzun bi süreç olacak gibisinden konuştu. "İnofolic Şase" isimli bi toz verdi hem PKO tedavi edecek hemde gebe kalmana yardımcı olcak dedi ben onu düzenli olarak kullandım, onun yanı sırada günde 3 öğün Bal,Çörekotu,Tarçnı macun yaptırıp aç karna 1er kaşık "tahta kaşıkla" yedim..
3 ay sonra adet olamadığım içinb doktora giitiğimde bana kist var dedi meğersem kist dediği gebelik kesesiymiş 21 günlük gebeymişim.Şimdide çokk dünyalar tatısı bi kızım var Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın..
Bunu söylememin sebebi, bende doktora gittiğimde PKO teşhisi koydular, hamile kalmak istiyodum doktor bana acele etme daha zamanı var PKO den dolayı uzun bi süreç olacak gibisinden konuştu. "İnofolic Şase" isimli bi toz verdi hem PKO tedavi edecek hemde gebe kalmana yardımcı olcak dedi ben onu düzenli olarak kullandım, onun yanı sırada günde 3 öğün Bal,Çörekotu,Tarçnı macun yaptırıp aç karna 1er kaşık "tahta kaşıkla" yedim..
3 ay sonra adet olamadığım içinb doktora giitiğimde bana kist var dedi meğersem kist dediği gebelik kesesiymiş 21 günlük gebeymişim.Şimdide çokk dünyalar tatısı bi kızım var Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın..
merhaba hanımlarmuhabbet akmış masaallah
kılo konusu acılmıs....bende 1.55 boy 58 kıloyum 3 kılo versem cok rahat edicem.....
ayyyyy cok mu kıloluyum...:18: zaten hamıs kalırsam cok kılo almaktan acayıp korkuyorum...:18::18::18:
tabı önce bi hamiş kalsam
şimdi asistanımıza rica ettim kariından USG ile baktı..ama çok fazla gaz var ve aşırısı sıkışık olmadığından göremedim dedi..yarın sabah tekrar bakıcak..sordum rahmim tersmi diye..şu anda bulanıkta olsa görüntüde düz dedi..ters rahimmi dediler dedi.evet dedim..düz gibi duryor ama yarın sabah aç ve sıkışmış halde bakalım yine dedi..
şimdi asistanımıza rica ettim kariından USG ile baktı..ama çok fazla gaz var ve aşırısı sıkışık olmadığından göremedim dedi..yarın sabah tekrar bakıcak..sordum rahmim tersmi diye..şu anda bulanıkta olsa görüntüde düz dedi..ters rahimmi dediler dedi.evet dedim..düz gibi duryor ama yarın sabah aç ve sıkışmış halde bakalım yine dedi..
ayyy Allah bağışlasınAllah hamile olanlara sağlıkla kucağına almayı, olmayanlara da bu duyguyu tez zamanda yaşamayı nasip etsin inşallahh
Allah razı olsun.Aminn inşallah canım çok çok istiyorum bu duyguyu herkesin yaşamasını. Tabi en önemli etken kafaya takmamak, ben hamile olduğum ay hiçmi hiç düşünmemiştim boşvermiştim yani. Takıntı yaptığın sürece olmuyo
Ben rastgele yedim valla takip etmedim açıkcası :26: Ya çörek otu düşüğe sebep olduğundan adet olmadığın sürece yememen önerilebilir. Ama gebe olmadığına eminsen başlayabilirsin.. Hayırlı haberlerle innşallahhhBdn hamild kalayım top gibi yuvarlansam da kafama takmam :))
Bende yiyecem bunu ama adetin 2. Günü başlanıyormuş ben geç kaldım
aynen.. ben de kafama takmamayı başarabildiğim zaman oldu işte, şimdi sıra şu önümüzdeki 9 ayda kafayı takmamakta :/ yoksa zamanın geçeceğini düşünmüyorum, ben biraz evhamlıyımdır da, panik bir tipim yani
İnan bana son 1 ay kalana kadar zamanın nasıl geçtiğine sen bile inanamıycaksın çok çok hızlı ama son 30-40 gün kala geçmiyooooo sana tavsiiyem bebişinin tüm hazırlıklarını son 1-2 aya bırak onlarla oyalanırsın en azından
Ben şuanda bebeğimin 3 aylık olduğuna inanamıyorum gerçekten daha dün ameliyathaneden çıkmış gibiyim
Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınada almayı nasip etsin canımcım,boşveeer geç olsunda güç olmasın bu sana bi fırsat uyumanın tadını çıkar çok aratıcak miniğin çünkü
Ben ölüyorum gülmekten canım ya olmaz böyle şeyy)))))
Olsun geç olsun güç olmasın hayır haber olsun inşallahhhh
Kaçıncı günün bugun
Ben rastgele yedim valla takip etmedim açıkcası :26: Ya çörek otu düşüğe sebep olduğundan adet olmadığın sürece yememen önerilebilir. Ama gebe olmadığına eminsen başlayabilirsin.. Hayırlı haberlerle innşallahhh
Peki senin sat ne zaman ne zaman adet oldun yaniklomene dün basladım,bugüN 2.yi iccem cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?