Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

canım bana hamilesin gibi geliyor :S Allah bilir tabi yarın öğrenicez de, çünkü benim de yumurtlama zamanım dışında akıntım olmaz pek, hamilelikle beraber başladı işte..

Gerekirse mide bulantısı çekelim doğduğunda günlerce uykusuz kalalım yeter ki olsun razıyımmm :)))

gçen dizidekadın doğum yapıyo eşime diyorum 18 20 saat sancı çekim yeterki olsun diyorum eşim eme öyle diyo beni annem 18 saatte doğurmuş hale almıyolarmış doğuma annem hastnede bi yatak bulmuş çıkmış üstüne ıkınmaya başlamış bi dr geçmiş demiş bu kadın doğuruyo nie almadınız diye doğum başalmış yani sürekli uni sancı veriyolarmış şimdi bana duygu sömürüsü yapıyo benseni 18 saatte doğurdum diye

Hahaha ilahiii bu çocuk yüzünden tırlattık iyiden iyiye :)))))

canım bana hamilesin gibi geliyor :S Allah bilir tabi yarın öğrenicez de, çünkü benim de yumurtlama zamanım dışında akıntım olmaz pek, hamilelikle beraber başladı işte..

ayyyinşallh içine doğmuştur yarın belli olucak bideacayip soğuk aile hekiim var hiç sevmiyorum adamı vardır bebişimde herhalde yere basmadan uçarak gelirim eve

benimde krem gibi yoğun ,rengi açık sarı akıntım var öyle mi?

yok benim sarı değil canım :/ genelde şeffaf bazen beyaza yakın ama bembeyaz değil..

ayyyinşallh içine doğmuştur yarın belli olucak bideacayip soğuk aile hekiim var hiç sevmiyorum adamı vardır bebişimde herhalde yere basmadan uçarak gelirim eve

inşallah canım

çocuk düşünmeye başladıktan sonra kilo almaya başlayan varmı yaf :26:
yoksa tek bende mi oldu

canım ne yaptın durumlar nedir? takip edemedim de :/

Mervenmmm yardım et bana . Adetime bir hafta var kasiklarimda agri var . Ne adet agrisina benzio ne de baska biseye. Cok farkli. Cok dayanilmayacak gibi degil. Baslayinca diuorun dotora gideyim 5 dk sonra bisey kalmiyir.cok farkli bisey ya ilk defa bole oldu. inceden inceden sızlıyor. Ne yapim sence yaaa

yoksa tek bende mi oldu

çocuk düşünmeye başladıktan sonra beslenmene özen gösterdiysen ondan olmuştur canım ben de 2.5 kilo aldım 4 ayda ama bebek hazırlığıyla alakası yok diye düşünüyorum.. düğün stresinden vermiştim 8 kilo falan, sonrasında aldım işte

canım benim kasık ağrısına benziyor biraz sanki seninki de.. ama benim 5gün kala bile negatif çıkmışltı sonuç biliyorsun.. azcık daha sabret canım benim bu sürede dikkat et kendine yorulma bolca yat işi gücü boşver birkaç zaman süt falan iç bol bol ceviz ye pekmez ye.. vitamin al.. hamilelik başlıyorsa eğer sıkı sıkı tutunsun bebeğin

evet zaten eskiden altında yazıyodu imdi bildiri geliyo kim beğenmiş bilemiyosun zaten inşallh değiştiriler

evet inşallah, değişmicekse de toptan kaldırsınlar madem beğen butonunu, hiçbir naneye yaramıyor çünkü

bende 2.5 3 kilo falan aldım sperm ağılığıdır falan diye
elimden geldiğnce yememeye çalışıyorum ama ceviz kestane hurma üçlüsünden vaz geçemiyorum

İnşallah canim. Şimdi bursaya gitcez 2 saat yol sürüyor bisey olmaz inşallah. Birde birden ates basio.menopozlu kadin gibi. Birden gidiveriyor .3 gundur boyle. Pekmez içiuorum zaten kansizligim var ..

yoksa tek bende mi oldu

cnm almamaya çalış çünkü hamişken zaten alıyoun ben diyetisyen kontrolündeyim zaten alma gibi bi lüxüm yok 10 kilom daha var mayısa kadar devam tatile gitcemd mayısta

bende 2.5 3 kilo falan aldım sperm ağılığıdır falan diye
elimden geldiğnce yememeye çalışıyorum ama ceviz kestane hurma üçlüsünden vaz geçemiyorum

onlardan ye tabi canım ama biliyorsun ceviz baya yağlı birşey çok kaçırma bebişine sakla alman gereken kiloları
ben 54 kiloyla girdim hamişliğe mesela kendime sını koydum 64 ten yukarı çıkmıcam diye çünkü kocamı da yabana atmak istemiyorum.. onun da istekleri beklentileri olacak, karşılık vermem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…