İnşallah canim. Şimdi bursaya gitcez 2 saat yol sürüyor bisey olmaz inşallah. Birde birden ates basio.menopozlu kadin gibi. Birden gidiveriyor .3 gundur boyle. Pekmez içiuorum zaten kansizligim var ..
canımsın dün aynı dilekte bende bulundum
gelsinde başımızın tacı olsun
İnşallahhhh canlarım benim....evet valla bi olsunlar popişinden ısırıcam onun uyutmuycam senmisin beni bekleten diycemmm
cnm almamaya çalış çünkü hamişken zaten alıyoun ben diyetisyen kontrolündeyim zaten alma gibi bi lüxüm yok 10 kilom daha var mayısa kadar devam tatile gitcemd mayısta
onlardan ye tabi canım ama biliyorsun ceviz baya yağlı birşey çok kaçırmabebişine sakla alman gereken kiloları
ben 54 kiloyla girdim hamişliğe mesela kendime sını koydum 64 ten yukarı çıkmıcam diyeçünkü kocamı da yabana atmak istemiyorum.. onun da istekleri beklentileri olacak, karşılık vermem lazım
bende 2.5 3 kilo falan aldımsperm ağılığıdır falan diye
elimden geldiğnce yememeye çalışıyorum ama ceviz kestane hurma üçlüsünden vaz geçemiyorum
aynen tatlım ya bende aynı şeyleri düşünüyorum bebişe adapte olup kocamı unutmayım diye bende 53 kiloyum bu kilolarda kalmak istiyorum Allah kısmet ederse
kızlar sabah jinekologa giymişyim çok yoğun olunca geri dönmüştümm..
sonra orada çalılan abla yukardan bir profu ayarlamış isyan hemen gel dedi gittim..
ekek doktordu...çok utandımmm
ama çok güzel şeyler duydum tertemizmişim hiçbir sorun yokmuş..
birde şok şok oldummmmm benim rahmimm düzelmişşşşşsanırım sardutmamın kasık kaldırmanın faydası olduuu
aaaaaaaaaa nerden bildin kız hem üşüttümü hemde üzüldümü bence sende müneccimlik varya biraz borçlarımız vardıda kayın validemde duymuş ileri geri biraz laf yappınca bende ister istemez cok üzüldüm evlilik işte oluyo borç harç ama gelde anlat işte laf sözden cok sıkıldım artık birde umutun kuzeninin eşi hamile kaldı geldi bana eski hamileliğimi nasıl düşük yaptımı sorunca aklıma geldikçe ağladım ya insan canını kaybediyo ne bilim işte ufffffffffffffff
işte o ağrı ve baskı yüzünden ilişkilerde zorlanıyorumşişen bi balon varmışta patlıcakmış gibi ağrı yapıyo ilk defe bu ay yaşıyorum
oyüzden fazla çalışma yapamadık bu hafta
bol bol dua ediyorum Rabbim isteyen herkeze versin aratmasın diye
inş kalabiliriz canım. 8-11 kilo almak idealmiş hamişlikte. kimisi 20 kilo falan alıyor :S o biraz abartılı geliyor bana inş o kadar almayız.. bir de okuyup duruyorum bazı şeyler işte hamilelik sürecinde eşlerin arasına soğukluk giriyormuş bilmem ne. bu yüzden 2 gündür adamın beni aldattığını görüyorum kabuslarımdasabah kalkınca da düşmanmış gibi surat yapıyorum adama. sana sinirliyim kabus gördüm diyorum o da kabus deyince hemen anlar beni aldattığını gördüğümü. o da gülüyor bana beni başkasıyla görüp görüp niye bana kızıyorsun diye sırnaşıyor bir de
üşütmemişimdirde üzüntü bende diz boyu
kaynana ve elti sağolsun
aynı ben yaaa bende surat yapıyorum oda anlıyo hatta böyle bi karikatür vardı kadın kocasını dövüyo falan
senin artık hasas dönemlerin başladı tabi dikkat et fazla okuma :) eski sen olmaya devam et gerisi gelir
mesela hamileyken ilikşki nasıl yapılır onları okuonların planlarını yap
dua et canım tabi herşey dua ile Allahtan istemek lazım önce.. ama sen ağrılarını düşünmeden bu bir haftada biraz çalışsan şansın artar.. belki döllenmede oluyor olabilir. eğer bu ağrıları ilk defa yaşıyorsan.
hmmm normal haliyle büyümesi normal ilaçlar olunca daha hızlı büyüyo bu ay olmassa inşall bidahaki ay olur cnm sıkma cnnı allah sana bana şifa veriir inşallah
takma canım yaaa. valla ben eşimin tarafı yüzünden yapmacık olmayı bile öğrendim.. napıyım surat asınca cvp verinc ekötü oluyorsun bari tmm diyip yüzüne gülmek.. sen haklısın de geç kendini yıpratma ben çok üzülüyorum böyle erkek tarafı gelinden yana olmayınca
oyyyyytatile hazırlık çok iyi birden içim ısındı vallaa
ama hamiş kalırsan diyete gerek kalmıcak tatildede tuhaf kaçmıcak
boyuna göre mi fazla kilon yoksa sana göremi :)
benimki bana göre de
İnşallah mervem meleğim benimledir. Memlekete gidiyorum iyi gelicek bana inşallah
cnm oldum olası tombiştim zaten eşimletanışmadan 9 kiloydum düğünde75 aşağıydım sonra kilo aldım dr kilo almama gerk dedi 12 kiloverdim şimdi10 kilomvar bana göre ama görünüşte normalim
Şadiye ciğim inşallah hamilesindir, yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?