Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

beni de ekleyin nilxxx yaş 30 24 ocak

Hos geldin canim pcyi acinca hemen ekleyecegim

Slm arkadaslarr daha once bakardim buraya ama listeye ekleyin diyemedm cunku hic umudum yoktu...yuksek fsh hastasydim.ama rabbim mucizesni gosterdi cok sukur hamileym..allh sizlern de yardmci olsun...

Hayirli olsun Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insaAllah

Bat tarihi 23 ocak ve yas 25. Bu arada 13,14 ve 15 ini bekleyen arkadaslardan hamile olan var mi?

Günaydın arkadaşlar,
Herkese hayırlı cumalar diliyorum. bugün işe gidemedim çok fena grip olduğumdan dolayı şuan yataktan yazıyorum size..
bat 15 ocaktı hala olmadım belirtimde yok.. birazdan çıkıcam yavaş yavaş eczaneye gidicem birde doktora uğrıycam grip için. eczaneden bir test alıp yapayım diyorum.. beklemekte zormuşş Allah umutlarımızı boş çıkarmasın.
sevgiler

Cok gecmis olsun. Ins hamilesindir vee beklerken bize umut olursun.

öncelikle çok geçmiş olsun benim de 15 ocak ve hala olmadım ama malesef belirtim var çok garip bir şekilde hiç olmadığı kadar göğüslerim şişti kasıklarımda ağrım var bakalım umarım güzel sonucu alırız

günaydın kızlar herkese Hayırlı Cumalar
Rabbim herkesin gönlüne göre versin dualarını kabul etsin inşallah
Bugun inşallah hamiş haberleri alırız

canım çok geçmiş olsun kendine dikkat et , inşallah hamilesindir.sevincini birlikte yaşarız

geçmiş olsun songül .. bizi bekletme .. güzel haberlerini bekliyoruz....

günaydın kızlarrrr
mübarek cuma günü hepimiz birbirimize dua edelim rabbim isteyenlerin hepsine bebiş nasip etsinn

günaydın kızlar bugün bnm için dönüm nokası olabilir yada dümdüz yoluma devam edebilirim çok hycanlıyım 2 de çıkcak tahlillerim inşallah olumludur bana dua edim zaman geçmiyo hiç dün gece uyyamadım rüyamda bayramdı netten baktıme bayram müjde sevinçtir diyo inşallah rabbim yanıtmaz bu sefer siz ne yapıyosunuz bakalım

bence dr git cnm zmn kaybetme derim ben iki ay klomen bir ay iğne dinlenim kullandım herşey yolundaydı ama olmadı bu ay dinlenim dedim sonra devam ederim die adetim geçikti bugün kan tahlilim çıkcak inşallah tez zamnda alırı bebişleirmizi kuağımıza

Selam canlar

nilixxx elif sizleri de ekledim listeye insaAllah hayirlisiyla hamis haberlerinizi aliriz :)
songul canim cok gecmis olsun Rabbim sifaa versin testi yap bakalim ne cikacak :)
sadiye canim seninde hakkinda hayirlisi olsun insaAllah olumlu sonuc alirsin :)
kirya canim hos geldin seni merak ediyordum.. üzüldüm bende acikcasi.. ama Rabbim büyük insaAllah önümüzde ki aya nasip olur :)
orcin canim sende hos geldin nasilsin? insaAllah hayirli haberler aliriz bugün :)
oceanshine mouse hos geldiniz hayirli cumalar

Bende duami ettim geldim Rabbim kabul etsin insaAllah.
Dua grubuna katilanlar insaAllah hepsi özel mesaji almistir :44:

Son düzenleme:
günaydın kızlar hayırlı cumalar..

bugün yumurtlama günüm başlıyor, biz regl bitiminden sonra çalışmalara başlamıştık. sabah yolda kasıklarıma inanılmaz bir sancı girdi durakta oturdum kalkamadım zor geldim işe neden böyle oldu anlamadım eşimde psikolojiini iyice bozdun beklemeyip doktora gidelim artık diyor bu ay son diye zor ikna ettim bakalım rabbim hayırlısını versin :2:

Hadi hayirlisi canim bugünleri iyi degerlendirin canim insaAllah bu sefer olacak Rabbimin izniyle.
Calisma sonrasi kafana cok takma oldumu olmadimi napsam etsem.
Keyfini cikar ve oluruna birak insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…