günaydın kızlar hayırlı cumalar..
bugün yumurtlama günüm başlıyor, biz regl bitiminden sonra çalışmalara başlamıştık. sabah yolda kasıklarıma inanılmaz bir sancı girdi durakta oturdum kalkamadım zor geldim işe neden böyle oldu anlamadımeşimde psikolojiini iyice bozdun beklemeyip doktora gidelim artık diyor bu ay son diye zor ikna ettim bakalım rabbim hayırlısını versin :2:
günaydın kızlar bugün bnm için dönüm nokası olabilir yada dümdüz yoluma devam edebilirim çok hycanlıyım 2 de çıkcak tahlillerim inşallah olumludur bana dua edim zaman geçmiyo hiç dün gece uyyamadım rüyamda bayramdı netten baktıme bayram müjde sevinçtir diyo inşallah rabbim yanıtmaz bu sefer siz ne yapıyosunuz bakalım
Hadi hayirlisi canim bugünleri iyi degerlendirin canim insaAllah bu sefer olacak Rabbimin izniyle.
Calisma sonrasi kafana cok takma oldumu olmadimi napsam etsem.
Keyfini cikarve oluruna birak insaAllah
kaç ay oldu canım denemeye başlayalı
canım inşallah Rabbim hayırlısını verir dua edicem inşallah senin için
10 aydır korunmuyoruz ama yumurtlama dönemi falan hiç bişey takip etmiyordum hiçte dikkat etmiyordum hemen duşa giriyordum canım. bilinçli denemeye başlayalı 4 ay oluyor.
bir kaç ay daha bekle o zaman en azından bir 2-3 ay daha .. kasığına saplanan ağrı gaz sancısı olabilir .. rahat olmak çok önemli ama insan olamıyor işte
Selam canlar
nilixxx elif sizleri de ekledim listeye insaAllah hayirlisiyla hamis haberlerinizi aliriz :)
songul canim cok gecmis olsun Rabbim sifaa versin testi yap bakalim ne cikacak :)
sadiye canim seninde hakkinda hayirlisi olsun insaAllah olumlu sonuc alirsin :)
kirya canim hos geldin seni merak ediyordum.. üzüldüm bende acikcasi.. ama Rabbim büyük insaAllah önümüzde ki aya nasip olur :)
orcin canim sende hos geldin nasilsin? insaAllah hayirli haberler aliriz bugün :)
oceanshine mouse hos geldiniz hayirli cumalar
Bende duami ettim geldim Rabbim kabul etsin insaAllah.
Dua grubuna katilanlar insaAllah hepsi özel mesaji almistir :44:
Selam canlar
nilixxx elif sizleri de ekledim listeye insaAllah hayirlisiyla hamis haberlerinizi aliriz :)
songul canim cok gecmis olsun Rabbim sifaa versin testi yap bakalim ne cikacak :)
kirya canim hos geldin seni merak ediyordum.. üzüldüm bende acikcasi.. ama Rabbim büyük insaAllah önümüzde ki aya nasip olur :)
orcin canim sende hos geldin nasilsin? insaAllah hayirli haberler aliriz bugün :)
Selam canlar
günaydın kızlar hayırlı cumalar..
bugün yumurtlama günüm başlıyor, biz regl bitiminden sonra çalışmalara başlamıştık. sabah yolda kasıklarıma inanılmaz bir sancı girdi durakta oturdum kalkamadım zor geldim işe neden böyle oldu anlamadımeşimde psikolojiini iyice bozdun beklemeyip doktora gidelim artık diyor bu ay son diye zor ikna ettim bakalım rabbim hayırlısını versin :2:
Kızlar ya ben evleneli 3 ay oldu ve biz hiç korunmadık. Ben bebek çok istiyorum ama olmuyor. Ben zaten evhamlıyım . Çok taktım hamileleğe. Sanki hiç hamile kalamayacakmışım gibime geliyor.
iyi sayılırım canım ya kasık ağrım fenakorkuyorum daha 10 gün var adet olmama aklımda binbir soru
sen nasılsın sanırım senin şubata kaydı hayırlısı olsun Allah sağlık versin bizede hepsi olur inşallah
bugun öğrencek arkadaşlar vardı inşallah onların güzel haberlerini alır bizde ferahlarız
Kızlar ya ben evleneli 3 ay oldu ve biz hiç korunmadık. Ben bebek çok istiyorum ama olmuyor. Ben zaten evhamlıyım . Çok taktım hamileleğe. Sanki hiç hamile kalamayacakmışım gibime geliyor.
Canım ben özel mesaj atamıyorum Benide eklermisin dua listesine
kızlar şimdi araştırdım baya...inofolic dite bir folik asit varmış..bu yumurta geliştiriyormuş ayiryeten folik asitmiş...
genelde pko lulara veriliyormuş ama hamilelik isteyen tüm kadınlarda kullanabiliyormuş..
az önce doktora sordum o da kullan faydasını görürsün dedi..
ama tek bilmediğim adetle birliltemi başlıcaksın yoksa ortadada başlayabiliyormusunnn:44::44:
Canim oceanshinede de kasik agrisi var ben diger hamile arkadaslarin yorumlarindan yola cikarak iyiye isaret oldugunu düsünüyorum insaAllah yanilmiyorumdur :)
Daha biraz var canim sabredip beklemen gerek ama Allah sabir versin iste beklemek zor iste..
Kafani baska seylere vermeye calis mutlaka..
Evet canim bende dua ediyorum insaAllah Rabbim hepimize nasip etsin bu mutlulugu..
Canim böyle düsünürsen 1-0 yenik baslarsin calismalara :)
Öyle düsünme..
Rabbim ol desin yeter ki..
Herseyin bir vakti zamani var..
Hem bakarsin bu ay nasip olur..
Bu ay olmazsa diger ay insaAllah..
Gec olsun ama saglikli sihatli ve hayirli evalt olsun..
Ben sana özel mesaj atayim simdi sen ordan bana cevap verirsin :)
h.g cnm ben 14 aydır cabalıyorum ilk 3 ayda kendini yıpratma rahat bırak dr git hamile kalmanı kolaylaştırıcak ilaç filan verir yada bi sorun varsa erken çözüm bulursun stres en büyük düşmanın bebk yolunda stresten uzak dur en istersen herşeyi yap verecek olan rabbim o ne zaman isterse o zamn olur duaet tez zamnda versin bebişini
aynen canım bende bi haftadır çekiyorum daha 9 var adetime dün akşam yerimden kıpırdayamadım bende
iki ay önce yumurtam çatlıcağında böle ağrı çekmiştim yani dr yumurta çatlıcak diye böle demişti bilmiyorumovülasyon günümde geçti ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?