Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

kaç ay oldu canım denemeye başlayalı

canım inşallah Rabbim hayırlısını verir dua edicem inşallah senin için

10 aydır korunmuyoruz ama yumurtlama dönemi falan hiç bişey takip etmiyordum hiçte dikkat etmiyordum hemen duşa giriyordum canım. bilinçli denemeye başlayalı 4 ay oluyor.

bir kaç ay daha bekle o zaman en azından bir 2-3 ay daha .. kasığına saplanan ağrı gaz sancısı olabilir .. rahat olmak çok önemli ama insan olamıyor işte

Kızlar ya ben evleneli 3 ay oldu ve biz hiç korunmadık. Ben bebek çok istiyorum ama olmuyor. Ben zaten evhamlıyım . Çok taktım hamileleğe. Sanki hiç hamile kalamayacakmışım gibime geliyor.

bir kaç ay daha bekle o zaman en azından bir 2-3 ay daha .. kasığına saplanan ağrı gaz sancısı olabilir .. rahat olmak çok önemli ama insan olamıyor işte

olamıyorum ya ne yaparsam yapıyım olamıyorum artık eşiminide sıkmaya başladım robot gibi çalışma yap kaldır bacakları yat uyu :) her şeyi yumurtlama günlerine göre planlıyorum. çok istiyorum rabbim nasip etsin inşallah, isteyen herkese hepimize..

iyi sayılırım canım ya kasık ağrım fena korkuyorum daha 10 gün var adet olmama aklımda binbir soru
sen nasılsın sanırım senin şubata kaydı hayırlısı olsun Allah sağlık versin bizede hepsi olur inşallah
bugun öğrencek arkadaşlar vardı inşallah onların güzel haberlerini alır bizde ferahlarız

efulim hayırlı cumalar yazılarınızı uzun süredir okuyorum
bu arada nereli oldugunuzu nerde yasadıgını merak ettim
bende 29 yaşındayım bebek istiyoz rabbimden inşallah tez zamanda verir herkesede...

Son düzenleme:

Canım ben özel mesaj atamıyorum Benide eklermisin dua listesine

aynen canım bende bi haftadır çekiyorum daha 9 var adetime dün akşam yerimden kıpırdayamadım bende
iki ay önce yumurtam çatlıcağında böle ağrı çekmiştim yani dr yumurta çatlıcak diye böle demişti bilmiyorum ovülasyon günümde geçti ama

Kızlar ya ben evleneli 3 ay oldu ve biz hiç korunmadık. Ben bebek çok istiyorum ama olmuyor. Ben zaten evhamlıyım . Çok taktım hamileleğe. Sanki hiç hamile kalamayacakmışım gibime geliyor.

h.g cnm ben 14 aydır cabalıyorum ilk 3 ayda kendini yıpratma rahat bırak dr git hamile kalmanı kolaylaştırıcak ilaç filan verir yada bi sorun varsa erken çözüm bulursun stres en büyük düşmanın bebk yolunda stresten uzak dur en istersen herşeyi yap verecek olan rabbim o ne zaman isterse o zamn olur duaet tez zamnda versin bebişini

Canim oceanshinede de kasik agrisi var ben diger hamile arkadaslarin yorumlarindan yola cikarak iyiye isaret oldugunu düsünüyorum insaAllah yanilmiyorumdur :)
Daha biraz var canim sabredip beklemen gerek ama Allah sabir versin iste beklemek zor iste..
Kafani baska seylere vermeye calis mutlaka..
Evet canim bende dua ediyorum insaAllah Rabbim hepimize nasip etsin bu mutlulugu..

Canım ben özel mesaj atamıyorum Benide eklermisin dua listesine

Canim böyle düsünürsen 1-0 yenik baslarsin calismalara :)
Öyle düsünme..
Rabbim ol desin yeter ki..
Herseyin bir vakti zamani var..
Hem bakarsin bu ay nasip olur..
Bu ay olmazsa diger ay insaAllah..
Gec olsun ama saglikli sihatli ve hayirli evalt olsun..
Ben sana özel mesaj atayim simdi sen ordan bana cevap verirsin :)

kızlar şimdi araştırdım baya...inofolic dite bir folik asit varmış..bu yumurta geliştiriyormuş ayiryeten folik asitmiş...
genelde pko lulara veriliyormuş ama hamilelik isteyen tüm kadınlarda kullanabiliyormuş..
az önce doktora sordum o da kullan faydasını görürsün dedi..
ama tek bilmediğim adetle birliltemi başlıcaksın yoksa ortadada başlayabiliyormusunnn:44::44:

Ne güzel canim insaAllah ne zaman baslanmasi gerektigini de ögrenirsin ve baslarsin..
Eger ki bu ay da olmadiysa..
Ama insaAllah olmustur bu ay canim

Günaydın kızlar cumamız mübarek olsun
Efulim mesaj atmış dua için çok iyi fikir olmuş isimlerini bilmediklerimi öğrenmiş oldum, hepinize yer vereceğim dualarımıda, Allah şimdiden dualarımızı kabul etsin

ah canımmmmm ağzından bal damlıyo valla okurken etkilendim çok
Allah hepimize sabırlar versin yüzümüzü güldürsün inşallah

Canım sende tez zamanda hamile kalırsın inşallah. Rabbim dualarını kabul etsin. Ben doktora gittim ultrasonda rahim ve yumurtalıklara baktı temiz dedi. Onun dışında ne gibi kontroller yapılabilir ki?

İnşallah isteyen herkes hamile kalır

evet yumurta çatlamasıyla ilgili olabilir canım çünkü benimde bugün başlıyor, 1 hafta sonra olsaydı bu ağrı hamilelik moduna girmiştim çoktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…