Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

inşallah canım inşallahh.. kendini kötü hisettme bizde farklı durumda değiliz.. hep aynı şeyler yaşanıyor.. ağır bir stresmiş cidden benim de 3- 4 ay oldu .. seni çok iyi anlıyorum .. bir zamanı vardır mutlaka .. en azından böyle bir platform var ..yazıp konuşup biraz daha rahatlabiliyoruz..

A.s Canım mesajını aldım ama cevap yazamıyorum. Mesaj sayım 50 nin altında olduğundan dolayı. İsmim tuba. Böyle birşeye vesile olduğun için Allah Razı olsun senden. Sen bana listeyi gönderirsen dua ederim bende. Hayırlı cumalar.

Evet canım elimizde değil malesef. Yüce Rabbim Hayırlısını versin tez zamanda inş

sizinde daha yeniymiş aslında ama insan niyet edince sabredemiyor hemde korkuyor ya olmazsa diye. rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize canım..

askgulu canim sana da gönderdim diger arkadaslara da güncellereyek gönderdim Allah razi olsun

Amin canim insaAllah Allah razi olsun

haklısın nilxxx burada yazışıp rahatlıyoruz.
en azından birbirimiz anlıyoruz
başkasına ne derdimizi anlatabiliyoruz nede bizi anlayabiliyorlar
bi kaç kere eşime anneme anlatmaya çalışıyorum adım takık oldu
ama ne yapıp bi ümit işte paylaşmak istiyo insan

canım eczaneden aldıığın zaman sor onlar bilir yardımcı olurlar

ben 3 ay inofolıc kullandım başlamnın belli bi tarihi yok cnm al ve bşla bn bşldğmda adtmn ortlrndaydm doktor blli bi zmn vermedi bunu al 3 ay kullan dedi

az önce tıp merkezinde beta hcg yaptırdım sonucum 2 çıktı malesef negatf ama ne garipki hala adet olmadım ve belirtim yok

canım senin için duacıyız.. inşallah bu mübarek günde güzel haberlerle gelirsin..

benim de 15 ocaktı bat ama sonuç aşağıdaki gibi
az önce tıp merkezinde beta hcg yaptırdım sonucum 2 çıktı malesef negatf ama ne garipki hala adet olmadım ve belirtim yo

az önce tıp merkezinde beta hcg yaptırdım sonucum 2 çıktı malesef negatf ama ne garipki hala adet olmadım ve belirtim yok.
bu ay çok umutluydum ilk deneme ayımdı.. acayip kötü oldum Allah büyük onunda bir sırası var demekki..
bugünden itibaren karar aldım herşeyi akışına bırakıcam rahat olacam hiçbişeyi kafama takmıycam yoksa böyle takarsan akıl sğalığımı yitirebilirim.. oldu mu olmadı mı.. insan seviş...n bile acaba şuan bebeğim oluyormudur diye düşünür mü yaa ben delirdim heralde..
kusura bakmayın herkese sevgiler arkadaşar

:44: Allah Allah ne garip yarında idrar testi mi yapsanki:26:

çok garip evet... artık bundan böyle stres yapmıycam eski usül takılacam.. annem ananem babannem nasıl 5-6 adet doğurmuş test mi yapmışş.. sırtında odun taşımış babanneciğim ama 6 tane aslan gibi evladı var.. biz böyle kafaya taktığımız için olası varsada olmuyor bence.. çok hüsrana uğradım çook üzüldüm Allah bilir bir zamanı var demek ki

üzülme tatlım ya bak daha ilk ayınmış ,vücudun anca alışıyospermlere bak ben 7 aydır ugraşıyorum daha fazla zamandır uğraşanlar bile var halimize şükredelim sabırla bekleyelim biliyorsunki Rabbim dilerse olur zamanını ve kısmetini bi yerde yazmıştır.
bizimki burda zaman geçirme aklındakileri dökme , yani birbirini anlayan insanlarla dertleşme
içini serin tut , çeşitli kürler var onlardan dene , üzülme :26: seni çok iyi anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…