inşallah canım inşallahh.. kendini kötü hisettme bizde farklı durumda değiliz.. hep aynı şeyler yaşanıyor.. ağır bir stresmiş cidden benim de 3- 4 ay oldu .. seni çok iyi anlıyorum .. bir zamanı vardır mutlaka .. en azından böyle bir platform var ..yazıp konuşup biraz daha rahatlabiliyoruz..olamıyorum ya ne yaparsam yapıyım olamıyorumartık eşiminide sıkmaya başladım robot gibi çalışma yap kaldır bacakları yat uyu :) her şeyi yumurtlama günlerine göre planlıyorum. çok istiyorum rabbim nasip etsin inşallah, isteyen herkese hepimize..
Canim oceanshinede de kasik agrisi var ben diger hamile arkadaslarin yorumlarindan yola cikarak iyiye isaret oldugunu düsünüyorum insaAllah yanilmiyorumdur :)
Daha biraz var canim sabredip beklemen gerek ama Allah sabir versin iste beklemek zor iste..
Kafani baska seylere vermeye calis mutlaka..
Evet canim bende dua ediyorum insaAllah Rabbim hepimize nasip etsin bu mutlulugu..
Canim böyle düsünürsen 1-0 yenik baslarsin calismalara :)
Öyle düsünme..
Rabbim ol desin yeter ki..
Herseyin bir vakti zamani var..
Hem bakarsin bu ay nasip olur..
Bu ay olmazsa diger ay insaAllah..
Gec olsun ama saglikli sihatli ve hayirli evalt olsun..
Ben sana özel mesaj atayim simdi sen ordan bana cevap verirsin :)
inşallah canım inşallahh.. kendini kötü hisettme bizde farklı durumda değiliz.. hep aynı şeyler yaşanıyor.. ağır bir stresmiş cidden benim de 3- 4 ay oldu .. seni çok iyi anlıyorum .. bir zamanı vardır mutlaka .. en azından böyle bir platform var ..yazıp konuşup biraz daha rahatlabiliyoruz..
inşallah canım inşallahh.. kendini kötü hisettme bizde farklı durumda değiliz.. hep aynı şeyler yaşanıyor.. ağır bir stresmiş cidden benim de 3- 4 ay oldu .. seni çok iyi anlıyorum .. bir zamanı vardır mutlaka .. en azından böyle bir platform var ..yazıp konuşup biraz daha rahatlabiliyoruz..
evet yumurta çatlamasıyla ilgili olabilir canım çünkü benimde bugün başlıyor, 1 hafta sonra olsaydı bu ağrı hamilelik moduna girmiştim çoktan
Günaydın kızlar cumamız mübarek olsun
Efulim mesaj atmış dua için çok iyi fikir olmuş isimlerini bilmediklerimi öğrenmiş oldum, hepinize yer vereceğim dualarımıda, Allah şimdiden dualarımızı kabul etsin
ah canımmmmm ağzından bal damlıyo valla okurken etkilendim çok
Allah hepimize sabırlar versin yüzümüzü güldürsün inşallah
kızlar şimdi araştırdım baya...inofolic dite bir folik asit varmış..bu yumurta geliştiriyormuş ayiryeten folik asitmiş...
genelde pko lulara veriliyormuş ama hamilelik isteyen tüm kadınlarda kullanabiliyormuş..
az önce doktora sordum o da kullan faydasını görürsün dedi..
ama tek bilmediğim adetle birliltemi başlıcaksın yoksa ortadada başlayabiliyormusunnn:44::44:
kızlar şimdi araştırdım baya...inofolic dite bir folik asit varmış..bu yumurta geliştiriyormuş ayiryeten folik asitmiş...
genelde pko lulara veriliyormuş ama hamilelik isteyen tüm kadınlarda kullanabiliyormuş..
az önce doktora sordum o da kullan faydasını görürsün dedi..
ama tek bilmediğim adetle birliltemi başlıcaksın yoksa ortadada başlayabiliyormusunnn:44::44:
öncelikle çok geçmiş olsun benim de 15 ocak ve hala olmadım ama malesef belirtim var çok garip bir şekilde hiç olmadığı kadar göğüslerim şişti kasıklarımda ağrım var bakalım umarım güzel sonucu alırız
canım çok geçmiş olsun kendine dikkat et , inşallah hamilesindir.sevincini birlikte yaşarız
günaydın kızlar bugün bnm için dönüm nokası olabilir yada dümdüz yoluma devam edebilirim çok hycanlıyım 2 de çıkcak tahlillerim inşallah olumludur bana dua edim zaman geçmiyo hiç dün gece uyyamadım rüyamda bayramdı netten baktıme bayram müjde sevinçtir diyo inşallah rabbim yanıtmaz bu sefer siz ne yapıyosunuz bakalım
az önce tıp merkezinde beta hcg yaptırdım sonucum 2 çıktı malesef negatf ama ne garipki hala adet olmadım ve belirtim yok
:44: Allah Allah ne garip yarında idrar testi mi yapsanki:26:
çok garip evet... artık bundan böyle stres yapmıycam eski usül takılacam.. annem ananem babannem nasıl 5-6 adet doğurmuş test mi yapmışş.. sırtında odun taşımış babanneciğim ama 6 tane aslan gibi evladı var.. biz böyle kafaya taktığımız için olası varsada olmuyor bence.. çok hüsrana uğradım çook üzüldümAllah bilir bir zamanı var demek ki
sizinde daha yeniymiş aslında ama insan niyet edince sabredemiyor hemde korkuyor ya olmazsa diye. rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?