Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

saçmalama delirmedin tabiki de .. gayet normalsin .. bizim farklı olduğumuzu mu düşünüyorsun... senin yaşadıklarını bizde yaşıyoruz ..ilk ayın olduğu için daha fazla yıkılmışsın.. canını sıkma zamanı geldiğinde olacak .. beklemek zor.. bizim için kolay bir süreç değil .. hamile kalana kadar, hamilelik ve coçuktan sonrası .. hayatımız çok değişiyor .. bu durumun her anı başka bir olay ..

buyük ihtimal stresten geçikmiştir adetin bende ilk ay 23 günde adet oldum ..olabiliyor yani...

az önce tıp merkezinde beta hcg yaptırdım sonucum 2 çıktı malesef negatf ama ne garipki hala adet olmadım ve belirtim yok

Allah hayırlısı versin canım, üzülme eşin başında olduğu sürece elbet bebeğiniz de gelecektir :))

eşlerle konuşmak çok mantıklı değil ..onlarda strese girerse durum daha da vahimleşebilir.. onlarda baskı altında hissediyorlar çünkü...

bu ay geçsin diye bekliyorum canım önümüzde kı ay gidicem inşallah hayırlısıyla senin de güzel haberlerini alalım bir an önce :)

ben 3 ay inofolıc kullandım başlamnın belli bi tarihi yok cnm al ve bşla bn bşldğmda adtmn ortlrndaydm doktor blli bi zmn vermedi bunu al 3 ay kullan dedi

bugün alayım o zaman canım ben..çıkışta uğrarayayım eczaneye..
genelde günde 2+2 içilmiş ama ben 1+1 içeyimm..sabah 1 akşam 1
ayy inşş faydasını görürürümm yaaa

Kızlar inofolic normal kişilerde kullanabilr mi? Ben pko hastası değilim kullansam faydası olurmu acaba

Son düzenleme:
şadiyecim vakit geldi haberlerini bekliyoruz :26::26:

ben geldim kızlar ağlamaklı yazıyorum şuam size olumsuz gene her ay sevincim kursağımda kalıyo yoruldum artık kızlar

ben geldim kızlar ağlamaklı yazıyorum şuam size olumsuz gene her ay sevincim kursağımda kalıyo yoruldum artık kızlar

canım üzülme nolur.. bu kadar gecikmeler normal değil o zaman. yakın zamanda doktora git bakalım bi araştırılsın.. dualarımız seninle

Üzülmek pes etmek yok dr tedavine tekrar başlıyorsun hemde daha hırslı ve daha güçlü hep beraber bekleyecez vakiti kesinlikle üzülmek yok

canım üzülme nolur.. bu kadar gecikmeler normal değil o zaman. yakın zamanda doktora git bakalım bi araştırılsın.. dualarımız seninle

üzülmiycem edim hep kendime ama gnede üzüldüm alıcam bugün randevu cnm rahim filmi için konuşcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…