Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

ekle diyecem ama yeni batım ne olacak bilemiyorum ki
inşallah canım

amin canm.. ben hala bi umut diyorum ama
Canim pcyi acinca beklemede olarak yazarim batini ogrenince soylersin degisiriz..

Rabbim saglikli bir gebelik ve saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insaAllah..

Amiin canim insaAllah
Benim 2 inci denememdi bu ay
Çok yeniiii miş canımm inşş tez zamanda anne olursun

Bizim arkadaşa da dediler hatta alalım dediler o asla dedi doğurdu sapa sağlam başka dr gitse arkadaşın

Arkadaşlar en önemlisi sağlıklı evlat nasip etsin rabbimm

amin canm.. ben hala bi umut diyorum ama

kırmızıları görene kadar umut kesme sen canım .....

allahım cok zor bı durum ya...allah sabır versin canım arkadasına....kimbilir ne haldedır...allah yardımcısı olsun ....

rabbim böyle zor sınavlara sokmasın inş bizleri ....

Kızlar an önce kan testi yaptırdım .Hamileymişim ama çok yeni değerim 157 cıktı

Rabbim listedeki bütün arkadaşlara nasip etsinnn Amin.

inşallah canım hepimizin bebekleri en kısa zamanda gelir. efulum listede beklemede yazanlar var . onlar ne oluyor?

aynısı. oğlum olursa onu da tadarım. kız olursa kızım daha çok sevinir, e onun sevinci benim için her sey demek zaten. ama olursa bana erkek olacakmış gibi doğuyor. bu arada sabır canım

Once devlete gitmisti.
Bende 'yanlislik vardir' diye dusundum hep.
İcimden hic oyledir diye gecmedi.
Sonra ozele gitmis.
Su almislar.
Onaylanmis.

Evet down sendromu bu zamanda cok sukur cok kotu yada agir bir hastalik degil.
Down sendromlu bir cocuk ozeldir.

Fakat ben bebekten cok annesine uzuldum.
Cunku suan bile esinin ailesi tarafindan cok sorunlar yasiyor.
Bundan sonra eminim dedi kodulari dinmez.

Cahillik mi desem ne desem bilemiyorum ama..

İnsaAllah arkadasimda bebegini saglicakla kucagina alir..
Buda bir sinav eminim..

Aynen oyle canlar..
Rabbim saglikli sihhatli evlatlar versin..
Dua edelim bir birimize insaAllah..

Ah canim yaa :) Az once aldigim uzucu haber sonrasi bu haber cok iyi geldi inan ki.. Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insaAllah.. Dualarinda bizleri eksik etme canim.. Hamilelerimiz cogalsin insaAllah Esine soyledin mi hemen sorayim nasil soyledin ne dedi :)

inşallah canım hepimizin bebekleri en kısa zamanda gelir. efulum listede beklemede yazanlar var . onlar ne oluyor?

Amin canim insaAllah.
Canim onlar henuz adet olmayanlar ama gebe de olmayanlar.

aynısı. oğlum olursa onu da tadarım. kız olursa kızım daha çok sevinir, e onun sevinci benim için her sey demek zaten. ama olursa bana erkek olacakmış gibi doğuyor. bu arada sabır canım

inşallah canım gönlümüzden geçen hayırlı olandır Allah sağlıklı sıhhatli bebek haberimizi müjdelesin bizlere inşallah en hayırlı ve yakın zamanda

bu arada benim ishal cuma akşamı başladı cumartesi öğlen geçti

ya seninki uzun mu sürdü?

Hadi gözün aydın canım benim bende sana ne yaptın bu ay belirtilerin nelerdi darısı başımıza dualarını eksik etmeee ne olur

Amin canım inşallah.Listedeki arkadaşlar hep dualarımda olucak inşş. Eşimle beraber aldık sonucu aynı anda öğrendik yanı :)) o da çok sevindi. Hamilelerimiz çoğalsın inş Rabbim isteyene versin.

Amin canım inşallah.Listedeki arkadaşlar hep dualarımda olucak inşş. Eşimle beraber aldık sonucu aynı anda öğrendik yanı :)) o da çok sevindi. Hamilelerimiz çoğalsın inş Rabbim isteyene versin.

MasAllah canim Ama degerin diger arkadaslara gore cok daha yuksek canim acaba sandigindan erken mi yumurtladin :) Allah razi olsun canim sizlerin dualari kabul olur insaAllah bizde sizler icin duaciyiz insaAllah

Hadi gözün aydın canım benim bende sana ne yaptın bu ay belirtilerin nelerdi darısı başımıza dualarını eksik etmeee ne olur

canım özel birşey yapmadım. BAT 17' di benim.1 hafta öncesinde yumurtalıklarıma kramp girmeye başladı.Gögüslerim inanılmaz ağrıyordu.Bu aralarda hep adet olucakmışım gibi hissediyordum ama olmadı. Hatta halende öyle anlamadım

Mrb bayanlar ben geldim aranıza....ben yeni kürtaj oldum.30 günfür leke oluyordu.şimfi de çoğaldı adetim geldi sanırım.inş rabbim herkese versin bana da versin

Cnm cok uzuldum gercekten. Allah yardimcilari olsun. Bu arada dua hanging gunler yapilio. Benide katar misiniz? Birde Ben ismini soylemem gereken arkadaslarin adlarini basil ogrenebilirim.

Mrb bayanlar ben geldim aranıza....ben yeni kürtaj oldum.30 günfür leke oluyordu.şimfi de çoğaldı adetim geldi sanırım.inş rabbim herkese versin bana da versin

Cok uzuldum gercekten, ins yakin zamanda tekrardan guzel haberlerini aliriz. Doktor bekleme suresi verdimi, yeniden deneme icin.

Kızlar hayirli aksamlar. Benim akintimda hafif kan geldi az önce, 2 gün önce de olmuştu. Yumurtlama Günlerim bugunler acaba bi problem mi var

Hos geldin canim cok gecmis olsun
İnsaAllah bu sefer saglicakla bebegini kucagina alirsin ..

Cnm cok uzuldum gercekten. Allah yardimcilari olsun. Bu arada dua hanging gunler yapilio. Benide katar misiniz? Birde Ben ismini soylemem gereken arkadaslarin adlarini basil ogrenebilirim.
Allah razi olsun canim sagol..
Canim ozel mesajla bana adini gonder..
Ben dua ya katilan arkadaslara isimleri gondericem..
Cuma gunleri yapalim dedik duamizi..
Ama calisan arkadaslarimiz hafta sonu da yapabilir..
Kızlar hayirli aksamlar. Benim akintimda hafif kan geldi az önce, 2 gün önce de olmuştu. Yumurtlama Günlerim bugunler acaba bi problem mi var

Canim ya hic bilemicem gercekten
Kotu dusunme canim insaAllah hersey yolundadir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…