Canim pcyi acinca beklemede olarak yazarim batini ogrenince soylersin degisiriz..ekle diyecem ama yeni batım ne olacak bilemiyorum ki
inşallah canım
amin canm.. ben hala bi umut diyorum ama
Çok yeniiii miş canımm inşş tez zamanda anne olursunAmiin canim insaAllah
Benim 2 inci denememdi bu ay
Kizlar az once ogrendim arkadasim hamile.. Bebegi down sendromuymus.. İnsanlar benim kusurum diye konusacaklar diye cok uzuluyor.. Ne denir ki hic bilemedim.. Rabbim insaAllah bu sinavda yardimcisi olsun.. Ama milletimizi biliyoruz dedi kodu yapmayi seviyorlar.. Cok zor olacak onun icin.. Yine de icimde bir umit insaAllah saglikli dogar bebegi..
amin canm.. ben hala bi umut diyorum ama
Kizlar az once ogrendim arkadasim hamile.. Bebegi down sendromuymus.. İnsanlar benim kusurum diye konusacaklar diye cok uzuluyor.. Ne denir ki hic bilemedim.. Rabbim insaAllah bu sinavda yardimcisi olsun.. Ama milletimizi biliyoruz dedi kodu yapmayi seviyorlar.. Cok zor olacak onun icin.. Yine de icimde bir umit insaAllah saglikli dogar bebegi..
Canim
Allah sabir versin insaAllah onumuzde ki aya gelir bebegin..
Strese sokma kendini daha fazle gecikir Allah korusun..
Bende de oyle olmustu cunku..
Yeni bat tarihinle eklememi istermisin?
Hadi hayirlisi insaAllah kizinin kardesi yoldadir da geliyordur :)
Asel arkadasimiz ne yapti acaba 3 te sonuclari alacakti
kocaman 1 hafta var aslında çok uzun geliyor. ben adetim 5 gün geçmişti öyle öğrendim idrar testinde aynı gün kan testi yaptırmıştım. baya sabırlı olabilmiştim şimdi de olurum inşallah niyetim beklemek yönünde bakalım kısmet..
hayırlısı nerisonacım hiç bişi hissetmiyorum cinsiyet yönünde, hissizim inan. hamile oldugumu öğrenirsem gelir belki içime bişeyler. eh erkek olursa o duyguyu da inşallah tatmış olurum, kız olursa da kızıma alışveriş arkadaşı gelir bu yönde baktığım için biri birinin önüne geçmiyor istek olarak. senin gönlünden ne geçiyor?
Çok yeniiii miş canımm inşş tez zamanda anne olursun
Bizim arkadaşa da dediler hatta alalım dediler o asla dedi doğurdu sapa sağlam başka dr gitse arkadaşın
Arkadaşlar en önemlisi sağlıklı evlat nasip etsin rabbimm
kırmızıları görene kadar umut kesme sen canım .....
allahım cok zor bı durum ya...allah sabır versin canım arkadasına....kimbilir ne haldedır...allah yardımcısı olsun ....
rabbim böyle zor sınavlara sokmasın inş bizleri ....
Kızlar an önce kan testi yaptırdım .Hamileymişim ama çok yeni değerim 157 cıktı
Rabbim listedeki bütün arkadaşlara nasip etsinnn Amin.
inşallah canım hepimizin bebekleri en kısa zamanda gelir. efulum listede beklemede yazanlar var . onlar ne oluyor?
aynısı. oğlum olursa onu da tadarım. kız olursa kızım daha çok sevinir, e onun sevinci benim için her sey demek zaten. ama olursa bana erkek olacakmış gibi doğuyor. bu arada sabır canım
Ah canim yaa :) Az once aldigim uzucu haber sonrasi bu haber cok iyi geldi inan ki.. Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insaAllah.. Dualarinda bizleri eksik etme canim.. Hamilelerimiz cogalsin insaAllahEsine soyledin mi hemen sorayim nasil soyledin ne dedi :)
Amin canim insaAllah.
Canim onlar henuz adet olmayanlar ama gebe de olmayanlar.
Amin canım inşallah.Listedeki arkadaşlar hep dualarımda olucak inşş. Eşimle beraber aldık sonucu aynı anda öğrendik yanı :)) o da çok sevindi.Hamilelerimiz çoğalsın inş Rabbim isteyene versin.
Hadi gözün aydın canım benim bende sana ne yaptın bu ay belirtilerin nelerdi darısı başımıza dualarını eksik etmeee ne olur
aayyyyyy hayırlı olsun canım yaaaaa cok sevındım....degerinde cok güzel
Cnm cok uzuldum gercekten. Allah yardimcilari olsun. Bu arada dua hanging gunler yapilio. Benide katar misiniz? Birde Ben ismini soylemem gereken arkadaslarin adlarini basil ogrenebilirim.
Mrb bayanlar ben geldim aranıza....ben yeni kürtaj oldum.30 günfür leke oluyordu.şimfi de çoğaldı adetim geldi sanırım.inş rabbim herkese versin bana da versin
Mrb bayanlar ben geldim aranıza....ben yeni kürtaj oldum.30 günfür leke oluyordu.şimfi de çoğaldı adetim geldi sanırım.inş rabbim herkese versin bana da versin
Allah razi olsun canim sagol..Cnm cok uzuldum gercekten. Allah yardimcilari olsun. Bu arada dua hanging gunler yapilio. Benide katar misiniz? Birde Ben ismini soylemem gereken arkadaslarin adlarini basil ogrenebilirim.
Kızlar hayirli aksamlar. Benim akintimda hafif kan geldi az önce, 2 gün önce de olmuştu. Yumurtlama Günlerim bugunler acaba bi problem mi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?