- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.080
- 248
Evet oyle canim ablamda diyor bana hesaplara degil kendi bedeninde olanlara bak.. Ben kendim anlamiyorum tam o yuzden internetten en azindan hangi tarihe denk geldigine bakiyorum.. Hadi hayirlisi canim insaAllah bu ay olacak..
O zaman çok iyi değerlendir şu eşin ayaklarını tutup kaldırıp bi sallasın bak inan çok az sperm çıkıyor
İnsaAllah canlar insaAllah
Bu arada sanirim bu zamandan sonra hamile kalanlar ekim annesi olacakBakalim Rabbim bize de nasip edecek mi
Edecek inşallah biz duamızı edip rabbime yalvarıyoruz gerisi hayırlısı ama ben inanıyorum kalbimize göre olucak rabbim şu ana kadar beni şükürler olsun geri çevirmedi bu seferde inşallah çevirmezİnsaAllah canlar insaAllah
Bu arada sanirim bu zamandan sonra hamile kalanlar ekim annesi olacakBakalim Rabbim bize de nasip edecek mi
evet canım ya bende yeni fark ettim erken yumurtlıyorum demekki bu zamana kadar günü tuturamamısız
öyle mi diyosun canım ...ayyy nasıl olcak o ...denemekte fayda var canım
Edecek inşallah biz duamızı edip rabbime yalvarıyoruz gerisi hayırlısı ama ben inanıyorum kalbimize göre olucak rabbim şu ana kadar beni şükürler olsun geri çevirmedi bu seferde inşallah çevirmez
Bak yatakta yattın mı ayaklarını yükselt bisiklet çevirir gibi eşin tutsun bileklerinden şöyle bir çırpsın hepsi bu kadar :)))
anladım canım tamamarkadas bu işler ne zormuş ya
bende evlenınce hemen hamıle kalırsam diye pek korkuyodum demek ki hemen olmuyomuş bu işler
Canlar sizden de güzel haberler bekliyoruz insaAllah
Bati gecen diger arkadaslara özelden mesaj gönderdim güncel haber bekledigimize dair
Aynennn 7 ay korundum bin pişmanım 6 aydır olmuyo senin kaçıncı denemen di
canım ben dün test yaptım negatif çıktı, hastanede kan testi yaptırdım o da negatif çıktıve hala olmadım adet
bende 6 ay korundum...şimdide kac aydır beklıyorum canım...9. deneme bitti ...inş bu ay gelir bebişim
hayırlısı olsun canım ,stresten anca gelecektir
İnşallah bu ay toplu sevinç yaşayalım inşallah dr gittin mi peki sen hiç canım
aaammiiinnnn inş .........gittim canım...sorun yok dedi...ama rahim filmi cekilmedi işte...inş gerek kalmaz ona
Aynen banada olmazsa film dedi inşallah gerek kalmaz canım inşallahhhh
çok ilginç :) belki de vucuttaki hormonel değişiklikler ishal ile kendini gösteriyordur yani bizim için belkide ishal hamilelik belirtisidir, ilk bebişimizde de aynı şeyleri yaşamamız tesadüf olabilir mi bilmiyorum. bata 8 gün var belli olacak bakalım
canım kızım 1,5 yaşında pek bilincinde değil gelişmelerin biz yaş farkları az olsun istedik inşallah hayırlı zamanda nasip olur. senin kızın daha büyüktü sanırım?
Her hafta mi oyle yapiyosunuz canim :) Ne guzel aslinda sana kolaylik olur degil mi:)
Aynen canim cok haklisin..
Ablam da hep oyle der bana 'efulim sen stres yaptikca olmasini engelliyorsun' der..
Allah Allah benim iyice kafam karisti :)
Ben bir sefer akinti gordum daha sonra islaklik haricinde bir sey yoktu.. Yani bu ay hic catlamadi mi yumurtam acaba :44:
çatlama olsa bile yumurta küçük ise akıntı az olabiliyormuş. yani yumurta büyükse çatladığında o yumurta akı kıvamındaki akıntı fark edilebilir derecede çoğalıyormuş.
9 şubat canım....bu arada kızlar ben erken yumurtluyorum...normalde hesaplamalarda 16. gün görünüyo ama ben 13. gün yumurtluyorum o yuzden hesaplayıcılar herkese uymaya bılıyo....
mesela benim su önümüzdeki bikac gün önemli
canım sen ısına bakıpta mı anladın yoksa doktora mı gittin? nasıl anladın erken yumurtladığını?
canım ben dün test yaptım negatif çıktı, hastanede kan testi yaptırdım o da negatif çıktıve hala olmadım adet
sana cok az kalmış . bana daha 12 gün vargecen hamileliğimde 6 gün kala basit idrar testinde gördüm sonucu. ertesi gün de kanda baktırdım 43tü. bunda oyle olacak diye bir sey yok tabi. cok heyecanlandım senin adına. sen ne zaman öğrenmiştin?
benim kızım tam 2 yasında. o da anlamıyor tabi. çocukları cok seviyor ama. sağlıklı olması dışında gönlünden gecen bir cinsiyet var mı?
İnşallah bu ay toplu sevinç yaşayalım inşallah dr gittin mi peki sen hiç canım
evett her hafta böyle :) çok güzel oluyor. biliyorum ki o günler hazır yemek var çok rahat oluyorum.
çatlama olsa bile yumurta küçük ise akıntı az olabiliyormuş. yani yumurta büyükse çatladığında o yumurta akı kıvamındaki akıntı fark edilebilir derecede çoğalıyormuş.
Canim
Allah sabir versin insaAllah onumuzde ki aya gelir bebegin..
Strese sokma kendini daha fazle gecikir Allah korusun..
Bende de oyle olmustu cunku..
Yeni bat tarihinle eklememi istermisin?
hayırlısı olsun canım ,stresten anca gelecektir
sana cok az kalmış . bana daha 12 gün vargecen hamileliğimde 6 gün kala basit idrar testinde gördüm sonucu. ertesi gün de kanda baktırdım 43tü. bunda oyle olacak diye bir sey yok tabi. cok heyecanlandım senin adına. sen ne zaman öğrenmiştin?
benim kızım tam 2 yasında. o da anlamıyor tabi. çocukları cok seviyor ama. sağlıklı olması dışında gönlünden gecen bir cinsiyet var mı?
Allah Allah benim iyice kafam karisti :)
Ben bir sefer akinti gordum daha sonra islaklik haricinde bir sey yoktu.. Yani bu ay hic catlamadi mi yumurtam acaba :44:
canım sen ısına bakıpta mı anladın yoksa doktora mı gittin? nasıl anladın erken yumurtladığını?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?