Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Evet oyle canim ablamda diyor bana hesaplara degil kendi bedeninde olanlara bak.. Ben kendim anlamiyorum tam o yuzden internetten en azindan hangi tarihe denk geldigine bakiyorum.. Hadi hayirlisi canim insaAllah bu ay olacak..

evet canım ya bende yeni fark ettim erken yumurtlıyorum demekki bu zamana kadar günü tuturamamısız

O zaman çok iyi değerlendir şu eşin ayaklarını tutup kaldırıp bi sallasın bak inan çok az sperm çıkıyor

öyle mi diyosun canım ...ayyy nasıl olcak o ...denemekte fayda var canım

İnsaAllah canlar insaAllah
Bu arada sanirim bu zamandan sonra hamile kalanlar ekim annesi olacak Bakalim Rabbim bize de nasip edecek mi

evet haklısın canım...bakalım kımlere nasıp olacak:18: gelde merak etme şimdi

İnsaAllah canlar insaAllah
Bu arada sanirim bu zamandan sonra hamile kalanlar ekim annesi olacak Bakalim Rabbim bize de nasip edecek mi
Edecek inşallah biz duamızı edip rabbime yalvarıyoruz gerisi hayırlısı ama ben inanıyorum kalbimize göre olucak rabbim şu ana kadar beni şükürler olsun geri çevirmedi bu seferde inşallah çevirmez
evet canım ya bende yeni fark ettim erken yumurtlıyorum demekki bu zamana kadar günü tuturamamısız

öyle mi diyosun canım ...ayyy nasıl olcak o ...denemekte fayda var canım

Bak yatakta yattın mı ayaklarını yükselt bisiklet çevirir gibi eşin tutsun bileklerinden şöyle bir çırpsın hepsi bu kadar :)))

anladım canım tamam arkadas bu işler ne zormuş ya

bende evlenınce hemen hamıle kalırsam diye pek korkuyodum demek ki hemen olmuyomuş bu işler

Canlar sizden de güzel haberler bekliyoruz insaAllah
Bati gecen diger arkadaslara özelden mesaj gönderdim güncel haber bekledigimize dair

canım ben dün test yaptım negatif çıktı, hastanede kan testi yaptırdım o da negatif çıktı ve hala olmadım adet

Aynennn 7 ay korundum bin pişmanım 6 aydır olmuyo senin kaçıncı denemen di

bende 6 ay korundum...şimdide kac aydır beklıyorum canım...9. deneme bitti ...inş bu ay gelir bebişim

canım ben dün test yaptım negatif çıktı, hastanede kan testi yaptırdım o da negatif çıktı ve hala olmadım adet

hayırlısı olsun canım ,stresten anca gelecektir

sana cok az kalmış . bana daha 12 gün var gecen hamileliğimde 6 gün kala basit idrar testinde gördüm sonucu. ertesi gün de kanda baktırdım 43tü. bunda oyle olacak diye bir sey yok tabi. cok heyecanlandım senin adına. sen ne zaman öğrenmiştin?

benim kızım tam 2 yasında. o da anlamıyor tabi. çocukları cok seviyor ama. sağlıklı olması dışında gönlünden gecen bir cinsiyet var mı?

Her hafta mi oyle yapiyosunuz canim :) Ne guzel aslinda sana kolaylik olur degil mi:)
Aynen canim cok haklisin..
Ablam da hep oyle der bana 'efulim sen stres yaptikca olmasini engelliyorsun' der..

evett her hafta böyle :) çok güzel oluyor. biliyorum ki o günler hazır yemek var çok rahat oluyorum.

Canim
Allah sabir versin insaAllah onumuzde ki aya gelir bebegin..
Strese sokma kendini daha fazle gecikir Allah korusun..
Bende de oyle olmustu cunku..
Yeni bat tarihinle eklememi istermisin?

Hadi hayirlisi insaAllah kizinin kardesi yoldadir da geliyordur :)

Asel arkadasimiz ne yapti acaba 3 te sonuclari alacakti

Hmm anladim canim..
Hic bilemiyorum gercekten..
Ne olduu ne bittii :)
İnsaAllah iki hafta sonra ogrenecegim

Canim
Allah sabir versin insaAllah onumuzde ki aya gelir bebegin..
Strese sokma kendini daha fazle gecikir Allah korusun..
Bende de oyle olmustu cunku..
Yeni bat tarihinle eklememi istermisin?

ekle diyecem ama yeni batım ne olacak bilemiyorum ki
inşallah canım

hayırlısı olsun canım ,stresten anca gelecektir

amin canm.. ben hala bi umut diyorum ama

kocaman 1 hafta var aslında çok uzun geliyor. ben adetim 5 gün geçmişti öyle öğrendim idrar testinde aynı gün kan testi yaptırmıştım. baya sabırlı olabilmiştim şimdi de olurum inşallah niyetim beklemek yönünde bakalım kısmet..

hayırlısı nerisonacım hiç bişi hissetmiyorum cinsiyet yönünde, hissizim inan. hamile oldugumu öğrenirsem gelir belki içime bişeyler. eh erkek olursa o duyguyu da inşallah tatmış olurum, kız olursa da kızıma alışveriş arkadaşı gelir bu yönde baktığım için biri birinin önüne geçmiyor istek olarak. senin gönlünden ne geçiyor?

Kizlar az once ogrendim arkadasim hamile.. Bebegi down sendromuymus.. İnsanlar benim kusurum diye konusacaklar diye cok uzuluyor.. Ne denir ki hic bilemedim.. Rabbim insaAllah bu sinavda yardimcisi olsun.. Ama milletimizi biliyoruz dedi kodu yapmayi seviyorlar.. Cok zor olacak onun icin.. Yine de icimde bir umit insaAllah saglikli dogar bebegi..

canım ben akıntılarımı takıp ettim...hiç sekmeyıp sırayla aynısı oluyo her ay ve adetten bir haftasonra baslıyo benım olaylar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…