Yarın aydınlanıcaz inşallah canımm
Pko mu var sende neden klomen kullanıyorsun canım
canım adet bittikten sonra 3-5 gün kuru günler olur.. sonrasnda ilk kez akıntının geldiğini görürsün o gün yumurtanın çatlamasına 3-4 gün var demektir. o ıslaklıklar yumurtlamanın henüz gerçekleşmediğini gösteriyor
canım adet bittikten sonra 3-5 gün kuru günler olur.. sonrasnda ilk kez akıntının geldiğini görürsün o gün yumurtanın çatlamasına 3-4 gün var demektir. sonraki günlerde hissettiğin o ıslaklıklar ise yumurtlamanın gerçekleşmek üzere oldugunu gösteriyor
evet canım pko var maalesef
Uhh canım valla ben böyle bir akıntı hiç görmedim :)))kızlar böyle bir akıntı gelirse 24 saat içinde ilişki olamalı yumyum günü demek....
canım bazen bende anlamıyorum o akıntıyı nıye öyle oluyo bılmıyorumda stresten mı acaba...
eger ozaman i......i olduysa zaten içerdekiler döllenme için yeter canım bıde allah ızın verırse tamam
evet canım önemli gün
Aynen öyle canım ama ben mutlak soracağım mesela bende de kasık ağrısı var şuanEvet kizlar yarin kutsal bizde daha detayli bilgi verir.. Bize de beklemek dusuyor iste..
Her seyde bir hayir vardir diyelim
evet canım pko var maalesef
Allah Allah benim iyice kafam karisti :)
Ben bir sefer akinti gordum daha sonra islaklik haricinde bir sey yoktu.. Yani bu ay hic catlamadi mi yumurtam acaba :44:
Cips canim hic elime alip bakmadim ne yalan soyliyim bilmiyorum o yuzden oyle uzayan akintimiydi degilmiydi
Uhh canım valla ben böyle bir akıntı hiç görmedim :)))
Aynen öyle canım ama ben mutlak soracağım mesela bende de kasık ağrısı var şuan
Bende de var canım ama benim yumurtam gelişiyo dr yarın çatlayıp çatlamamasına bakıcak bende bir tane yumurta gelişmiş
canım tarcın cok güzel acıkladı...farketmeye bilirsin çatlamam durumu olacagını sanmam...
o görüntü siteden alıntı canım....bende her zaman farketmem o akıntıyı mesela gecen ay farkettim ama döllenme olmadı...
Uhh canım valla ben böyle bir akıntı hiç görmedim :)))
efulim duydun muuu
canım adet bittikten sonra 3-5 gün kuru günler olur.. sonrasnda ilk kez akıntının geldiğini görürsün o gün yumurtanın çatlamasına 3-4 gün var demektir. sonraki günlerde hissettiğin o ıslaklıklar ise yumurtlamanın gerçekleşmek üzere oldugunu gösteriyor
Hmm insaAllah fark etmemisimdir canimHer gun de camasie degisiyorum ama belki ayiptir soylemesi tuvaleti ihtiyacimi giderdigimde akip gitmistir olabilir mi
İnşallah olur canım bebiş gelir biz birbirimize destek olarak günleride çar çabuk geçireceğizz rabbimin izniyleeeCanim ben hic bisey hiss etmiyorum henuzBakalim ilerleyen zamanlarda biseyler olurmu?
bende görmedim bu kadarcanım da bu sadece alıntı ...yani uzamayı göstermek için konulmus...
kızlar hersey allahtan bu ay bende belki fark etmicem ...suana beyaz krem akıntım var
ayy bıraz ayıp olacak amatuvalet ihtiyacından önce bakman lazım yoksa gider zaten canım anlatabıldım mı...farketmemişsindir
İnşallah olur canım bebiş gelir biz birbirimize destek olarak günleride çar çabuk geçireceğizz rabbimin izniyleee
Ben alıntı olduğunu anladım canım senin bat ne zaman canım
Ben alıntı olduğunu anladım canım senin bat ne zaman canım
9 şubat canım....bu arada kızlar ben erken yumurtluyorum...normalde hesaplamalarda 16. gün görünüyo ama ben 13. gün yumurtluyorum o yuzden hesaplayıcılar herkese uymaya bılıyo....
mesela benim su önümüzdeki bikac gün önemli
İnsaAllah cipsim bakalim merakla bekliyorum
Kutsalcim insaAllah gobuslerimizi beraber buyutmek nasip olur aramizda sadece bir gun var hayirlisi insaAllah
Bende çok istiyorum canımm bebiş hazırlığı yaparız birlikteİnsaAllah cipsim bakalim merakla bekliyorum
Kutsalcim insaAllah gobuslerimizi beraber buyutmek nasip olur aramizda sadece bir gun var hayirlisi insaAllah
9 şubat canım....bu arada kızlar ben erken yumurtluyorum...normalde hesaplamalarda 16. gün görünüyo ama ben 13. gün yumurtluyorum o yuzden hesaplayıcılar herkese uyma
mesela benim su önümüzdeki bikac gün önemli
ayy hadı inş sizden güzel haberler alırız sonrada bızler verırız müjdeyi
Bende çok istiyorum canımm bebiş hazırlığı yaparız birlikte
O zaman çok iyi değerlendir şu eşin ayaklarını tutup kaldırıp bi sallasın bak inan çok az sperm çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?