Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

anladım canım darısı başımıza inşallahh

Allah razi olsun canim sagol..
Canim ozel mesajla bana adini gonder..
Ben dua ya katilan arkadaslara isimleri gondericem..
Cuma gunleri yapalim dedik duamizi..
Ama calisan arkadaslarimiz hafta sonu da yapabilir..[/QUOTE]

Cnm benim msj sayim 50 olmadigi icin ozel msj atamiorum, nasil yapabiliriz? Arkadas olarak eklemistim belki o zaman msj atabilirim diye ama yine izinvermedi com uzucu

Aramiza hos geldin canim
İnsaAllah 26 sinda bebis haberini bizimle paylasirsin..
Yasadigin dusuk yuzunden cok uzgunum..
Rabbim boylesi bir aciyi tekrarlatmasin insaAllah..
Sozlerinde cok haklisin gec olsun ama saglikli olsun insaAllah..[/QUOTE]

hoşbulduk inş allah hayırlı saglıklı versin cümlemize.allah kimseye yasatmasın valla cok zor bebegini beklerken kaybetmek o yüzden gec olsada saglıklı olsun kesinlikle

Cok uzuldum gercekten, ins yakin zamanda tekrardan guzel haberlerini aliriz. Doktor bekleme suresi verdimi, yeniden deneme icin.

Çok sağolun allah razı olsun.inş rabbim tüm isteyenlere versin

2 doktra gittim canm biri devlet biri prof. Ankaranın en ii doktorlarından birisi o beklemene gerek yok dedi o yüzden beklemeyi düşünmyrum.bu arada klomen kullandğım ay hamile kalmıştım ama nasip değilmiş

canım herseyin bi zamanı var rabbim ol demeden olmuyor hiç sıkma canını stres yapma ne kadar olmuyor diye o kadar zor olur oluruna bırak

Haklısın canım ama işte insan ister istemez kafaya takıyor bu ay biraz daha rahatım yumurta takibi yaptı dr en azından ilişkiden bunalmadım

amin canım bende düşük yaptım eylül ayında o yüzden seni cok iyi anlıyorum.rabbim hayırlısını saglıklısını nasip etsin hepimize.
Bu acıya hiç dayanamıycakmıssın hiö zamn geçmiycekmiş gibi oluyo ama rabbim sabrını veryo unutturyo.inş bidaha böyle şeyler yaşamayz

Haklısın canım ama işte insan ister istemez kafaya takıyor bu ay biraz daha rahatım yumurta takibi yaptı dr en azından ilişkiden bunalmadım

haklısın canım ama yinede iyi düşün iyi olsun yumurta takibi yaptırman iyi olmus.ilişkiden bıkmaman en güzeli:)

Bu acıya hiç dayanamıycakmıssın hiö zamn geçmiycekmiş gibi oluyo ama rabbim sabrını veryo unutturyo.inş bidaha böyle şeyler yaşamayz

amin canım allah insana tasıyamayacagı yük vermezmiş.imtihan dünyası canım verende allah alanda allah emrine şükür.

Canım ister istemez 2 günde bir bunaltıyo :)))) inşallah canım bu ay tutar inşallaaaaaaah

adetlerin düzenlimi yumurta takibi yaptırıyormussun gerci adetini 9.günü bşla 15.gününe kadar dene canım bu aralıkta sans daha yüksek oluyor

ayyy demek ki yalnız deilmişim bu konuda
Değilsin canım değilsinn ha ha adamdan nefret geliyoo :))))
adetlerin düzenlimi yumurta takibi yaptırıyormussun gerci adetini 9.günü bşla 15.gününe kadar dene canım bu aralıkta sans daha yüksek oluyor
Adetlerim düzenli cuma günü yumurtam 20 mm di ama pko var cuma pazar ilişki dedi yaptık bizde :)) hemde amuda kalktım valla :))) ama pazartesi çatlıyo mu ona bakacak

Ya kızlar bu ay da olmazsa ben bide ilaç içip yumurta sayım bir ya bu ay çoğalsa sayısı bide iğne vurdursam olmaz mı dr soracam ne dersiniz

Amin canim. Nerdeyse 1 haftadir var. Rahatsiz edici boyutta degil ama

Kizlar benim atesim hep var ve memislerim cok buyudu. Yanlardan dokunulmuyor. Gerci cok var daha ama erkwn yumurtlamis olabilir miyim? Benim gibi olan var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…