canım özel birşey yapmadım. BAT 17' di benim.1 hafta öncesinde yumurtalıklarıma kramp girmeye başladı.Gögüslerim inanılmaz ağrıyordu.Bu aralarda hep adet olucakmışım gibi hissediyordum ama olmadı. Hatta halende öyle anlamadım
Cok uzuldum gercekten, ins yakin zamanda tekrardan guzel haberlerini aliriz. Doktor bekleme suresi verdimi, yeniden deneme icin.
Hos geldin canim cok gecmis olsun
İnsaAllah bu sefer saglicakla bebegini kucagina alirsin ..
Allah razi olsun canim sagol..
Canim ozel mesajla bana adini gonder..
Ben dua ya katilan arkadaslara isimleri gondericem..
Cuma gunleri yapalim dedik duamizi..
Ama calisan arkadaslarimiz hafta sonu da yapabilir..
Canim ya hic bilemicem gercekten
Kotu dusunme canim insaAllah hersey yolundadir..
Mrb bayanlar ben geldim aranıza....ben yeni kürtaj oldum.30 günfür leke oluyordu.şimfi de çoğaldı adetim geldi sanırım.inş rabbim herkese versin bana da versin
Mrb bayanlar ben geldim aranıza....ben yeni kürtaj oldum.30 günfür leke oluyordu.şimfi de çoğaldı adetim geldi sanırım.inş rabbim herkese versin bana da versin
Sağol canm rabbim kimseyi ewlat hasretyle sınamsıncok gecmiş olsun rabbim bidaha yasatmasın.
Canım 6 ay oldu bu 7. Denemem
Sağol canm rabbim kimseyi ewlat hasretyle sınamsın
canım herseyin bi zamanı var rabbim ol demeden olmuyor hiç sıkma canını stres yapma ne kadar olmuyor diye o kadar zor olur oluruna bırak
Bu acıya hiç dayanamıycakmıssın hiö zamn geçmiycekmiş gibi oluyo ama rabbim sabrını veryo unutturyo.inş bidaha böyle şeyler yaşamayzamin canım bende düşük yaptım eylül ayında o yüzden seni cok iyi anlıyorum.rabbim hayırlısını saglıklısını nasip etsin hepimize.
Haklısın canım ama işte insan ister istemez kafaya takıyor bu ay biraz daha rahatım yumurta takibi yaptı dr en azından ilişkiden bunalmadım
Bu acıya hiç dayanamıycakmıssın hiö zamn geçmiycekmiş gibi oluyo ama rabbim sabrını veryo unutturyo.inş bidaha böyle şeyler yaşamayz
haklısın canım ama yinede iyi düşün iyi olsun yumurta takibi yaptırman iyi olmus.ilişkiden bıkmaman en güzeli:)
Canım ister istemez 2 günde bir bunaltıyo :)))) inşallah canım bu ay tutar inşallaaaaaaah
Canım ister istemez 2 günde bir bunaltıyo :)))) inşallah canım bu ay tutar inşallaaaaaaah
Değilsin canım değilsinn ha ha adamdan nefret geliyoo :))))ayyy demek ki yalnız deilmişim bu konuda
Adetlerim düzenli cuma günü yumurtam 20 mm di ama pko var cuma pazar ilişki dedi yaptık bizde :)) hemde amuda kalktım valla :))) ama pazartesi çatlıyo mu ona bakacakadetlerin düzenlimi yumurta takibi yaptırıyormussun gerci adetini 9.günü bşla 15.gününe kadar dene canım bu aralıkta sans daha yüksek oluyor
inşallah canım gönlümüzden geçen hayırlı olandır Allah sağlıklı sıhhatli bebek haberimizi müjdelesin bizlere inşallah en hayırlı ve yakın zamanda
bu arada benim ishal cuma akşamı başladı cumartesi öğlen geçti
ya seninki uzun mu sürdü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?