Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

hayırlısı canım,yeni döngünü hepberaber beklerız burda...insan üzülüyo ama vardır bır hayır

Canim benim esimde varikosel var zaten bir yildir olmadi alistim artik.bir ay sonra yeniden test yaptirip bakacagiz.ameliyat veya asilama artik :))

Hos geldin canim cok uzuldum senin adina insaAllah onumuzde ki ay nasip olur moralini yuksek tut Rabbim nasip edecek insaAllah Listede guncellememi istermisin yoksa simdilik kaldirayim mi?

Benim biraz karisik eşim varikosel birdahaki aya doktora gidecegiz ikinci sperm testi icin istersen sil yazsanda bisey değişmez bir yildir tutturamadik canim :))

Bebek var diye sevinirken sağ yüzük parmağımın ucunu kestim tırnakla beraber yemek yaparken 4 dikiş atıldı. Nasıl bir acı anlatamam. Dünden beri yatamadım.hayatta sağlıktan gerisi boş. Kendinize dikkat edin. Özellikle mutfak kazalarına

evet canım daha ortada birşey yokkende başlamıştım
güzel olur ellerine sağlık

iyi yapmşsın canım ya ellerine saglık

ayyyy cok gecmiş olsun canım ya.....o ev kazaları cok fena ya bende atlattım kac kere...tekrar gecmiş olsun canım ya

büyük geçmiş olsunnnn

iyi yapmşsın canım ya ellerine saglık

ayyyy cok gecmiş olsun canım ya.....o ev kazaları cok fena ya bende atlattım kac kere...tekrar gecmiş olsun canım ya

sağol canım :)

ayyy çok geçmiş olsun sen de dikkat et kendine.. içim bir hoş oldu (

kızlar ben çıkayım azcık tv seyredeyim

iyi geceler hepinizeeee

selam kızlar bugün yoktum buralarda, dolaştık biraz hava da çok güzeldi ancak geldim ama baya dolmuş sayfalar okuyamadım tek tek güzel haberler var mı

Canım çok şükür bende hamişim Doktor bır bucuk yada ıkı haftalık dedi

Amin canim. Nerdeyse 1 haftadir var. Rahatsiz edici boyutta degil ama

Kizlar benim atesim hep var ve memislerim cok buyudu. Yanlardan dokunulmuyor. Gerci cok var daha ama erkwn yumurtlamis olabilir miyim? Benim gibi olan var mi?

nerisonacım benimki hemen hemen yarım gün sürdü dediğim gibi cuma akşamı başladı cumartesi öğlen bitti, ikimizinki biraz farklı olmuş..

ateşinin şuan adet sonrası dönemde oldugu gibi yumurtlama sonrası dönemde de yüksek seyretmesi normal bir gelişme. ateş adet dönemi gelene kadar ya da adete 2-3 gün kalana kadar yüksek seyretmeye devam eder normali zaten budur, adet dönemi gelince ya da adete 2-3 gün kala eğer vucut ısısı düşerse hamileliğin olmadıgının göstergesidir, eger düşmezde yüksek seyretmeye devam ederse hamilelik vardır Allahın izniyle

adet belirtilerini ya da hamilelik belirtilerini (ikiside aynı çünkü) erken yaşıyorsun beynine o şekilde hükmetmişsin ya da dediğin gibi erken yumurtlamış da olabilirsin ama adet döngün düzenliyse yumurtlamanın belli periyotlarda olması gerekli sürekli değişip durmaz bu yüzden beynine verdiğin emir ile ilgili oldugunu düşünüyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…