- 27 Şubat 2013
- 14.861
- 42.450
- 798
kolay mı nasıl birsey ben bilmiyorum
bende dantel tarzı seylerı sevmem ama kazakmıs şalmıs o tarz seylerı örmeyı sevıyorum...renk renk kalın şişlerim var zevkli oluyo bence
valla akşamları zaman buluyorum o zaman da böyle nette geziyorum
evet güzelmiş canım kolaya benziyo
iyi yapıyosun canım burda takılıyoruz işte
bittiğinde de umarım güzel olur
Hos geldin canim cok uzuldum senin adinainsaAllah onumuzde ki ay nasip olur moralini yuksek tut Rabbim nasip edecek insaAllah Listede guncellememi istermisin yoksa simdilik kaldirayim mi?
tek renk mi yoksa iki rek mi örüyosun canım
tek renk örüyorum mor
güzelmiş rengide..bebiş için sanırım
bende kız yıgenıme sapka eldıven atkı örüyorum...bakalım nasıl olcak
evet canım daha ortada birşey yokkende başlamıştım
güzel olur ellerine sağlık
Bebek var diye sevinirken sağ yüzük parmağımın ucunu kestim tırnakla beraber yemek yaparken4 dikiş atıldı. Nasıl bir acı anlatamam. Dünden beri yatamadım.hayatta sağlıktan gerisi boş. Kendinize dikkat edin. Özellikle mutfak kazalarına
Bebek var diye sevinirken sağ yüzük parmağımın ucunu kestim tırnakla beraber yemek yaparken4 dikiş atıldı. Nasıl bir acı anlatamam. Dünden beri yatamadım.hayatta sağlıktan gerisi boş. Kendinize dikkat edin. Özellikle mutfak kazalarına
iyi yapmşsın canım yaellerine saglık
ayyyy cok gecmiş olsun canım ya.....o ev kazaları cok fena ya bende atlattım kac kere...tekrar gecmiş olsun canım ya
iyi yapmşsın canım yaellerine saglık
ayyyy cok gecmiş olsun canım ya.....o ev kazaları cok fena ya bende atlattım kac kere...tekrar gecmiş olsun canım ya[/QUOTE
çok sağol canım benim
selam kızlarbugün yoktum buralarda, dolaştık biraz hava da çok güzeldi ancak geldim ama baya dolmuş sayfalar okuyamadım tek tek güzel haberler var mı
Amin canim. Nerdeyse 1 haftadir var. Rahatsiz edici boyutta degil ama
Kizlar benim atesim hep var ve memislerim cok buyudu. Yanlardan dokunulmuyor. Gerci cok var daha ama erkwn yumurtlamis olabilir miyim? Benim gibi olan var mi?
kızlar ben çıkayım azcık tv seyredeyim
iyi geceler hepinizeeee
Canım çok şükür bende hamişimDoktor bır bucuk yada ıkı haftalık dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?