sağol canım :)
ayyy çok geçmiş olsunsen de dikkat et kendine.. içim bir hoş oldu (
çok sağol canım. O kadar kötü ki kimsenin yaşamasını istemem. Şu an bile çok acı veriyor
ayyyy :))))) nasıl yani 1.5 2 hafta canım.. minicik mi şimdi ooohadi hayırlı olsun bakalım.. aramıza hoşgeldin
Evet canım ya inşallah değerim 157 çıktı ınsallah bir sorun çıkmaz :18:
Hoşbulduk canım darısı bekleyenler arkadaşların başına inşallah.
amn canım inşallah
157 iyi bi değer, benim de 131 çıkmıştı bat günü, senin ne kadar geçti bat?
BAT 17 siydi. Normalmi acaba
nerisonacım benimki hemen hemen yarım gün sürdü dediğim gibi cuma akşamı başladı cumartesi öğlen bitti, ikimizinki biraz farklı olmuş..
ateşinin şuan adet sonrası dönemde oldugu gibi yumurtlama sonrası dönemde de yüksek seyretmesi normal bir gelişme. ateş adet dönemi gelene kadar ya da adete 2-3 gün kalana kadar yüksek seyretmeye devam eder normali zaten budur, adet dönemi gelince ya da adete 2-3 gün kala eğer vucut ısısı düşerse hamileliğin olmadıgının göstergesidir, eger düşmezde yüksek seyretmeye devam ederse hamilelik vardır Allahın izniyle
adet belirtilerini ya da hamilelik belirtilerini (ikiside aynı çünkü) erken yaşıyorsun beynine o şekilde hükmetmişsin ya da dediğin gibi erken yumurtlamış da olabilirsin ama adet döngün düzenliyse yumurtlamanın belli periyotlarda olması gerekli sürekli değişip durmaz bu yüzden beynine verdiğin emir ile ilgili oldugunu düşünüyorum
normaldir canım endişe etme :)) yalnız 2 günde 2 katına çıkarak artması gerekiyor değerin.. inşallah artar güzel güzel :)) randevu verdi mi doktor?
Canim persembeye kadar en gec 50 msj yaparsin olurmu :)Cnm benim msj sayim 50 olmadigi icin ozel msj atamiorum, nasil yapabiliriz? Arkadas olarak eklemistim belki o zaman msj atabilirim diye ama yine izinvermedicom uzucu
Rabbim yardimcin olsun sabir versin eminim cok zordurhoşbulduk inş allah hayırlı saglıklı versin cümlemize.allah kimseye yasatmasın valla cok zor bebegini beklerken kaybetmek o yüzden gec olsada saglıklı olsun kesinlikle
Canim tarcin arkadasimiz bu konuda bizden daha bilgili sanirim mantikli bir cevapta bulunmus ama insaAllah yine de bebisin isaretidir gonlumuzden gecen o :)Kizlar benim atesim hep var ve memislerim cok buyudu. Yanlardan dokunulmuyor. Gerci cok var daha ama erkwn yumurtlamis olabilir miyim? Benim gibi olan var mi?
Canim insaAllah tedaviye gerek kalmadan bebegine kavusursun :)merhaba bi sorum olacaktı. olurda bu bir iki ay içinde de bebek olmazsa artık tedaviye başlayacağız. şimdiye kadar doktorla hiç birşey yapmadık. bu aşılama safhasına gelmeden önce ne gibi bir tedavi uygulanıyor? yani neye göre aşılama yapacağız diyor doktor?
selam kızlarbugün yoktum buralarda, dolaştık biraz hava da çok güzeldi ancak geldim ama baya dolmuş sayfalar okuyamadım tek tek güzel haberler var mı
Hayır canım acil serviste kan tahlılı yaptırdım. Kadın doğuma gıtmedim. İkı hafta sonra gitmeyi düşünüyorum ama nasıl yapsam ki:26:
Canim persembeye kadar en gec 50 msj yaparsin olurmu :)
Rabbim yardimcin olsun sabir versin eminim cok zordur
İnsaAllah bir daha yasatmasin canim..
Canim tarcin arkadasimiz bu konuda bizden daha bilgili sanirim mantikli bir cevapta bulunmus ama insaAllah yine de bebisin isaretidir gonlumuzden gecen o :)
Canim insaAllah tedaviye gerek kalmadan bebegine kavusursun :)
Hos geldin canim ohh iyi yapmisiniz :) Benim esim gec kalkti cok yorgun evde pinekledik tabiri caizse :)
aynen bendemerhaba canım hoşgeldin......
kızlar nerdesınız sıkıldım yavvvay bayılıyorum su smile
Canim ya bozma moralini..Kizlar moralim com bozuk. 23 unde adet tarihimdi ama suan koyu sekilde basladi. Neden erken geldi, ne oldu hic anlamadim. By ayda husran oldu yani. Stres erken gelmesine sebep olurmu ki?
Canim bende sis orgusunu severim ama cok becerikli degilimdiray ben hiç bilmiyorum örgüyühiç ilgimi çekmez
Canimİyi akşamlar herkese
benim bat 15 ocaktı olamadım hala.. adet olacakmışım gibi sancı giriyor ama olamıyorum.. normal o sancı girdik ten 1-2 saat sonra hemen adt olurdum ama o şiddetli kasık ağrılraı oluyor sonrasında bişey yok.. cuma günü beta hcg baktırdım nagetif çıktı sonuç 2,00 çıktı.
çook başım ağrıyor grip olmuştum aynı zamanda.. vücuudumu ben bu ay tanıyamıyorum benim dışımda gelişiyor sanırım baze şeyler :/
yunus işi mi yazmışımelim sürçmüş tunus işi olacaktı canım
hmmm sen bilirsin.. bekleyedebilirsin tabi zaten şuanda kese falan gözükmez 5000lerde olunca gözüküyor karından ultrasonla.. ben 10unda gitmiştim işte 22sine gün verdi çarşamba günü kese görmeye gidicem.. sen de 2 hafta sonra gitsen kese için değerin yeterli olur :)))
Canim benim esimde varikosel var zaten bir yildir olmadi alistim artik.bir ay sonra yeniden test yaptirip bakacagiz.ameliyat veya asilama artik :))
Benim biraz karisik eşim varikosel birdahaki aya doktora gidecegiz ikinci sperm testi icin istersen sil yazsanda bisey değişmez bir yildir tutturamadik canim :))
Bebek var diye sevinirken sağ yüzük parmağımın ucunu kestim tırnakla beraber yemek yaparken4 dikiş atıldı. Nasıl bir acı anlatamam. Dünden beri yatamadım.hayatta sağlıktan gerisi boş. Kendinize dikkat edin. Özellikle mutfak kazalarına
Amiiin canim insaAllah :))Evet canım ya inşallah değerim 157 çıktı ınsallah bir sorun çıkmaz :18:
Hoşbulduk canım darısı bekleyenler arkadaşların başına inşallah.
Merhaba.KımlayAlla nasip edersen bende bu ay hamile kalamak istiyorum... Yalnız size bir sorum var düşüklehjhn ve ddogumlardan hemen sonra hamile kalınınca kızmı oluyor lütfen bilgisi olanlar yazsınlar..
o da iyi oluyor be canımben evde miskinlik yapmayı da çok severim
aynen bende
Canim ya bozma moralini..
Bende gecikme olmustu mesela..
Acaba doktora bir gorunsen mi?
Canim bende sis orgusunu severim ama cok becerikli degilimdir
Canimhastaligin illa ki etki yapmistir.. Bence sen yarin git tekrar hcgne baktir.
Hem supheden kurtulmus olursun canim.
Su tunus isine bi bakayim bende
Güzel haberlerini bekliyoruz canım
Hamiş haberleri gelsin listede hamiş olmayan kalmasın inş
amin canım inşallahhhburdaki herles hamiş olacak sonra hamiş topiki olarak devam edeceğiz inşallah
bak canım, dokuma gibi oluyor çok beğendim ben :))
amin canım inşallahhhburdaki herles hamiş olacak sonra hamiş topiki olarak devam edeceğiz inşallah
ayyyy inş aminnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?