Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

çok sağol canım. O kadar kötü ki kimsenin yaşamasını istemem. Şu an bile çok acı veriyor

öyledir eminim.. benim de canım pek tatlıdır çünkü azcık kesik olsa bile biryerimde büyütür de büyütürüm .. 4 dikiş bir de anlayabiliyorum nasıl acıdığını

ayyyy :))))) nasıl yani 1.5 2 hafta canım.. minicik mi şimdi ooo hadi hayırlı olsun bakalım.. aramıza hoşgeldin

Evet canım ya inşallah değerim 157 çıktı ınsallah bir sorun çıkmaz :18:

Hoşbulduk canım darısı bekleyenler arkadaşların başına inşallah.

amn canım inşallah

157 iyi bi değer, benim de 131 çıkmıştı bat günü, senin ne kadar geçti bat?

KımlayAlla nasip edersen bende bu ay hamile kalamak istiyorum... Yalnız size bir sorum var düşüklehjhn ve ddogumlardan hemen sonra hamile kalınınca kızmı oluyor lütfen bilgisi olanlar yazsınlar..

kesinlikle haklısın cnm. ben beynime emrediyorum. doğumdan itibaren takvim tutuyorum. ve hep 28 günde gerçekleşti siklusum. hatta 14.gun ovulasyonuma da baktım. kopkoyuydu. erken yumurtlamış olamam aslında. ama çalışmalara bir hafta öncesinden başladım acaba mı diyorum yine de. göğüslerim kesinlikle farklı ama. senin bu msjından sonra bu konuyu kafamdan uzaklaştırmaya karar verdim bir süreliğine saçmalıyorum cunku

normaldir canım endişe etme :)) yalnız 2 günde 2 katına çıkarak artması gerekiyor değerin.. inşallah artar güzel güzel :)) randevu verdi mi doktor?

Hayır canım acil serviste kan tahlılı yaptırdım. Kadın doğuma gıtmedim. İkı hafta sonra gitmeyi düşünüyorum ama nasıl yapsam ki:26:

Cnm benim msj sayim 50 olmadigi icin ozel msj atamiorum, nasil yapabiliriz? Arkadas olarak eklemistim belki o zaman msj atabilirim diye ama yine izinvermedi com uzucu
Canim persembeye kadar en gec 50 msj yaparsin olurmu :)
hoşbulduk inş allah hayırlı saglıklı versin cümlemize.allah kimseye yasatmasın valla cok zor bebegini beklerken kaybetmek o yüzden gec olsada saglıklı olsun kesinlikle
Rabbim yardimcin olsun sabir versin eminim cok zordur
İnsaAllah bir daha yasatmasin canim..

Kizlar benim atesim hep var ve memislerim cok buyudu. Yanlardan dokunulmuyor. Gerci cok var daha ama erkwn yumurtlamis olabilir miyim? Benim gibi olan var mi?
Canim tarcin arkadasimiz bu konuda bizden daha bilgili sanirim mantikli bir cevapta bulunmus ama insaAllah yine de bebisin isaretidir gonlumuzden gecen o :)

Canim insaAllah tedaviye gerek kalmadan bebegine kavusursun :)
selam kızlar bugün yoktum buralarda, dolaştık biraz hava da çok güzeldi ancak geldim ama baya dolmuş sayfalar okuyamadım tek tek güzel haberler var mı

Hos geldin canim ohh iyi yapmisiniz :) Benim esim gec kalkti cok yorgun evde pinekledik tabiri caizse :)

Hayır canım acil serviste kan tahlılı yaptırdım. Kadın doğuma gıtmedim. İkı hafta sonra gitmeyi düşünüyorum ama nasıl yapsam ki:26:

hmmm sen bilirsin.. bekleyedebilirsin tabi zaten şuanda kese falan gözükmez 5000lerde olunca gözüküyor karından ultrasonla.. ben 10unda gitmiştim işte 22sine gün verdi çarşamba günü kese görmeye gidicem.. sen de 2 hafta sonra gitsen kese için değerin yeterli olur :)))

o da iyi oluyor be canım ben evde miskinlik yapmayı da çok severim

merhaba canım hoşgeldin......

kızlar nerdesınız sıkıldım yavvv ay bayılıyorum su smile
aynen bende
Kizlar moralim com bozuk. 23 unde adet tarihimdi ama suan koyu sekilde basladi. Neden erken geldi, ne oldu hic anlamadim. By ayda husran oldu yani. Stres erken gelmesine sebep olurmu ki?
Canim ya bozma moralini..
Bende gecikme olmustu mesela..
Acaba doktora bir gorunsen mi?

ay ben hiç bilmiyorum örgüyühiç ilgimi çekmez
Canim bende sis orgusunu severim ama cok becerikli degilimdir
Canim hastaligin illa ki etki yapmistir.. Bence sen yarin git tekrar hcgne baktir.
Hem supheden kurtulmus olursun canim.
yunus işi mi yazmışım elim sürçmüş tunus işi olacaktı canım

Su tunus isine bi bakayim bende

Güzel haberlerini bekliyoruz canım

Hamiş haberleri gelsin listede hamiş olmayan kalmasın inş

Canim benim esimde varikosel var zaten bir yildir olmadi alistim artik.bir ay sonra yeniden test yaptirip bakacagiz.ameliyat veya asilama artik :))

Benim biraz karisik eşim varikosel birdahaki aya doktora gidecegiz ikinci sperm testi icin istersen sil yazsanda bisey değişmez bir yildir tutturamadik canim :))

Canim hayirlisi Allahtan..
Bir sene bekledin Rabbim sabrini vermis..
İnsaAllah daha fazla bekletmeden nasip olur umudunu kaybetme :)
Bat tarihini bilmiyorsan beklemede olarak yazabilirim :)

Ayy
Cok cok gecmis olsun canim..
Dikkat et kendine..
Rabbim sifaani versin..
Dedigin gibi sagliktan otesi bos..

Amiiin canim insaAllah :))
KımlayAlla nasip edersen bende bu ay hamile kalamak istiyorum... Yalnız size bir sorum var düşüklehjhn ve ddogumlardan hemen sonra hamile kalınınca kızmı oluyor lütfen bilgisi olanlar yazsınlar..
Merhaba.
Bu konu hakkinda hic bilgim yok.
Lakin sundan eminim ki cinsiyeti de saglik durumuda Rabbimin taktirine kalmis.
Kiz erkek onemli olmamasi lazim.
Muhim olan saglikli ve hayirli bir evlat olmasi.

o da iyi oluyor be canım ben evde miskinlik yapmayı da çok severim

Oyle canim
Ama iplik alicaktim onuda alamadim.
Yarin carsiya cikarim insaAllah bakalim :)

bak canım, dokuma gibi oluyor çok beğendim ben :))

Güzel haberlerini bekliyoruz canım

Hamiş haberleri gelsin listede hamiş olmayan kalmasın inş

amin canım inşallahhh burdaki herles hamiş olacak sonra hamiş topiki olarak devam edeceğiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…