Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

herkes az ya da çok hesap kitap yapıyor malesef canım, yalnız değilsin. benimde döngüm 28 gündür.
söylediklerine göre çalışmalara erken başlamış olsan da spermler kapıda yumurtlama gününe kadar bekleyeceklerdir bilimsel olarak, erken de varmış olsalar geç de varmış olsalar yumurtlama günü değişmeyecek. bazılarımız da hamile olmak istedikleri için adet olmak istemiyorlar beyinlerine adet olmamak için sinyaller gönderiyorlar bu sebeple de adetleri gecikiyor. seninkide tam tersi adet ya da hamilelik belirtilerini yaşamak adına beynine sinyaller gönderiyorsun erkenden.

bende her sabah ateş ölçüyorum öyle komiğim ki :)) üstelik şuan her halükarda ateşimin yüksek seyretmesi gerektiğini bile bile kalkınca ilk aklıma gelen ateşimi ölçmek :)) elimizden geldiğince rahat olmaya çalışalım her gelene razıyız inşallah

efulimcim haydi güzel haberler ver artık bize çalışmaların bitti di mi şimdi senin ? bat bekliyorsun? bu arada niye efulim :)

Ah canim insaAllah verebilmeyi cok istiyorum ama cok fazla umitlenmemen gerek.. Sali-Cumartesi onemli gunlerdi benim icin.. Fakat esim 12 saat gece calisiyordu gunduzde ise gitemden yarim saat once kalkiyordu yani calisma fazla olamadi.. Nasip bakalim 1 subati bekliyorum canim.. Efulim lazca/rumca sevdigim demek o yuzden boyle olsun dedim gelinim cok anlamsizdi da

mutfaktan çıkabilsem biiiii yemek hazırla bulaşıkları kaldır bulaşıklar yıkansın yerleştir biten kavanozları doldur masayı tezgahı sil yıkanan çamaşırları katla yerleştir işlerini yaparken göz ucuyla tv izle aralarda gel burada yazış kızına git yemek yedir bi ara banyo yap falan haftaiçi sabahtan akşama işe git çalış çalış çalışşş derkennn günler birbirinin tekrarı gibi sanki :)

Son düzenleme:

sen rizeli misin laz mısınız

hayırlısı olsun güzel haberler verirsin inşallah canım

çok sağol canım benim

canım yumurta takıbı ıstemedı doktor benden cunku bız ılçede dr ıl de:)ınş hayrlı habr verırsın:)

Tabi ki canim ben de raziyim. Bu ay olmazsa belki yaz tatiline ertelicem. Bakalim. Kismet
Bu arada spermlerin kapida beklediğini de biliyorum aslinda :)) ya ne bileyim acayip meraklandim. Inan diğerinde bu kadar degildim. Oyle iste ama dusunmemeye çalışıcam. Sen calisiyo musun canım? Ben ogretmenim. Bu hafta son hafta. Arkadaşlarla bos vaktimiz olabilir ogrenci gelmezse. Sohbetlere falan vereyim bari kendimi

Henuz hamile olmayan arkadaslar bu süreçte pastil, bogaz spreyi ya da buna benzer bir sey kullandiniz mi?

herkes burda sohbet mı durdu kızlar

ben uyuyorum herkese hayırlı geceler

1 bebişli anne olarak bunların hepsini bildiğini tahmin ediyorum canım. insan ilk bebişteki gibi heyecanlı oluyor sanırım :)) gerçi nedense bende hiç heyecan yok merak da yok niye böyleyim bilmiyorum. bu ay olmazsa bende 1 ay ara verir denemek için martı beklerim sanırım. belkide hiç gerek kalmaz hamile oluruz inşallah. hakkımızda herşeyin hayırlısı inşallah canım. sende arkadaşlarınla vakit geçirir düşünmemeye çalışırsın bunları. sen yaza kadar neden ara vermek istiyorsun?

bu arada çalışıyorum, bir şirkette rutin çalışma saatleri olan biriyim.

Son düzenleme:
Karartma kendini daha vakit var inşallah seninde hamiş haberini alıcaz canım bu ay
canım yumurta takıbı ıstemedı doktor benden cunku bız ılçede dr ıl de:)ınş hayrlı habr verırsın:)

İnşallah canım hepimizden hayırlı haberler olsunnn

sen rizeli misin laz mısınız

hayırlısı olsun güzel haberler verirsin inşallah canım

Canim ben laz degilim ama karadenizliyim memleketim trabzon :)
Ay masAllah subhanAllah.
Ben cocuksuz ev hanimi olmama ragmen bu kadar hamarat degilim.
Allahim yardimciniz olsun

Henuz hamile olmayan arkadaslar bu süreçte pastil, bogaz spreyi ya da buna benzer bir sey kullandiniz mi?

Canim yanlis bilgi vermeyelim ya istersen onu bir doktora danis daha iyi olur hm?
Bana sorarsan pastik yada bogaz spreyi zararsiz derim ama kafadan atmis olurum

Canlar hamislerimiz cogaliyor masAllah
Listede tarih acisindan degisiklik yapmami isteyenler lütfen bildirebilir mi
Adeti gelenleri fakat yeni bat bildirmeyenleri kirmizlar geldi seklinde yazdim.
Isterseniz yeni bat ile isterseniz beklemede yazayim?
Bugünde güzel haberler alalim insaAllah

Cümleten hayirli sabahlar güzel bir hafta diliyorum hepinize
Ben bugün türk telekoma gidicem fatura icin.
Dönüste tuhafiye bulup iplik ve sis almam lazim mutlaka
Camasirda yikaniyor suan.
3 makina var toplam.
Persembe günü sohbet bende olacak.
Temizlik filan yapmam lazim
Cemrecinar arkadasimizin bati bugün müs onada özelden haber bekledigimizi hatirlatayim

okulum
kustalask
mrvdrml
hatneva
beyaznane
asimelik
kaykut
sensizask
listeria
chocolatecips
askgulu33
efulim

katilmak isteyenler özelden bana adini göndersin listeye ekleyim en gec persembeye kadar güncel olarak herkese ileteyim

günaydın canım.....hayırlı sabahlar

bu gün yogunsun hadı kolay gelsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…