Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

gunaydin kizlar.. cumadan beri goguslerim o kadar sisti ki dayanilmaz oldu. ilk kez hayatimda boyle bir sey yasayinca umitlenmistim. test yaptim basta negatif birkac saat sonra pozitif cikti. adetim de gecikince esimin israrlari uzerine dun kan testi versum. sonuc negatif ama inanin en cok esim icin uzuldum. o kadar umitliydi o kadar heveslenmisti kiama canımmm benim beni öyle guzel teselli etti öyle guzel seyler dedi ki ondan bu laflari duymak dunyalara bedel neredeyse iyi ki olmamis diyecektim saka bi yana ben kocami cooook seviyorum yaa cok mutlu bir evliligim huzurlu bi yuvam var Rabbime sukurler olsun. Allah bunun uzerine layik gorur de bebis verirse daha ne isterim 5aylik evliyim 2.denememizde de olmadi bakalim ne zaman nasip olacak... ama hala adet olmadim o geriyor beni kizlarr. olsam da bi rahatlasam

efuliciğim bana kırmızılar geldi yazmışsın canım.. Daha gelmedi kırmızılar inşallah dua edin..
17 sinde test yaptırdım negatif çıktı ama hala adette olmadım.. Beni kırmızılar gelmiş listesinden çıkartır mısın cnm.. Geldiğinde ben söylerim.. :)

günaydınnnnnn kızlar nasılsınız , hafta sonu şehir dışında olduğum için fazla giremedim
konularda bayağı ilerlemiş , bakmaya çalışıyorm yeni hamişler varmı diye ama bir kişi olmuş sanırım
benimde son beş günüm kaldı ,dua gününe katılmak isterdim ama cumaya ak la kara belli olcak sanırım:26:
Rabbim nerde kim varsa isteyen nasip etsin inşallah

maşallah maşallah kızlar günaydın hamişler artmış:)) çoook sevindim

geç döllenme olmasın songül

Henuz hamile olmayan arkadaslar bu süreçte pastil, bogaz spreyi ya da buna benzer bir sey kullandiniz mi?

hiç birşey olmaz korkma .. hormonal bir değişim görmeden bebekle aranda kan dolaşımı olmamış oluyor henüz .. artık kullanma .. boğazın için ılık su iç :))

ben bu ateş ölçme olayını merak ediyorum .. hamile arkadaşlar bir ateşini ölçüp bize yazabilir mi cidden 37 nin üstü mü oluyor?

günaydın güzel hatunlar

dün akıntımın içinden kan gelio hafif demşitim araştırdım biraz size de bilgi vermek istedim

yumurtlama günlerinde hafif kan varsa akıntıda bu yumurtlamanın olduğuna işaretmiş korkulcak birşey yokmuş yani

canım acıklamada da diyor testin silik cizg pozitif olarak değerlendirilir diyor.. hayırlı olsun :))

test kamuranın canım ya sen benim sandın sanırım :44:
Allah hepimize nasip etsin senin 3 gün kalmış yaptın mı hiç test falan:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…