- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.080
- 248
canım dut ipiymiş adı bana da buradan biri yazmıştı öyle görmüştüm örmeside çok kolaymış
kııızzzzz inşallah ikiz kızlarımız olur :))
erkek milleti işte beyinler mercimek kadarben de ilk hamileliğimde hiç istemiyordum oturup ağlamıştım nerden çıktı bu diye daha 1 aylık evliydim evimi daha döşememiştim , hiç bilmediğim bir şehirde herşey benim elime bakarken ben hamile kalmıştım eşime kızmıştım hemen hamile kaldım diye. sonra düştü tabi buseferde düştüğüne üzüldüm 1 yılı geçti halen olmuyor. eşimde arada bana demişti sen istememiştin oyüzden düştü bi dahada olmuyor diye. ama eminim erkekler öyle söyler ama canımızı acıtmak için demiyorlar öyle düşünmeden konuşuyorlar üzme kendini yaaa
hangi anneye anne adayına senin yüzünden denir ne kadar üzüldümün oda farkında işten eve döndümde konuşmaya calısıyo ama işte ben onunla konuşmaya bile tahammülüm yok hala kızgınım onacanım biraz sakinleş bence.. inan ki erkekler lafların nereye gittiğini farkında bile değil haklısın her ne söylediyse çok ağırına gitmiş olabilir ama bak birşeyi farketmişsin beni üzmek için söyledi canımı acıtmak için söyledi demişsin işte anahtar cümle bu yani içinden geldiği için değil seni üzmek canını acıtmak için söylemiş. emin ol sonradan pişman da olmuştur. sen bence kendi içinde bu mevzuyu uzatmamaya çalış. adım at demiyorum ama onun adım atmasına telafi etmesine izin ver. affetmek büyüklüktür erdemdir. ve şu bir gerçek ki biz kadınlar idare eden taraf olmak zorundayız çünkü beyinleri gerçekten ufak.
bu erkekler neden düşüncesiz
Meraba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım
erkek milleti işte beyinler mercimek kadar
hangi anneye anne adayına senin yüzünden denir ne kadar üzüldümün oda farkında işten eve döndümde konuşmaya calısıyo ama işte ben onunla konuşmaya bile tahammülüm yok hala kızgınım ona
aynen hele suanda kocamı tutup boğasım var
ayyyyhhh kızz güldürdün beni valla Allah da seni güldürsün. boşver canım ya akışına bırak onlarında her dediğine takılma ucu nere gider bilmiyorlar.
hem küs kalırsan bebek nası olacak ayoollll :)
ya öle bi laf ettiki ilk hamileliğimle ilgili isyan kolumu kanadımı kırdı böle sanki bide bütün kuzenlerm benim ya su anda hamile ya doğurdu herkez bzdende çocuk bekliyo ben onların istemeleri umrumda ble değil ama ya ilk hamileliğindeki gibi düşüncesizlik yaparsın dedi oysaki ben hiç bişey yapmamıştım o konuda ne kadar hassas oldumu bile bile bilerek canımı acıtmak için söyledi konuşmuyorum onunla kac kere özür diledi ama isyannn öle dediki cok canımı yaktı hala kızgınım onadüşük yapmam benim sucummus gibi konuştu
benim bir sorum olacaktı ben yumurtlama takibindeyim bu hafta yumurtam oluştuysa allah nasip ederse aşılama olcağım. acaba 1 haftada 2 kez ultrasyona girsem yumurtaya zarar verir mi ki? ona göre yarın başka bir hastaneye gidip kontrol olacağım sonrada perşembe kendi hastaneme gideceğim cumayada heralde aşılama olurum. kafam çok karıştı. aranızda haftada 2-3 kez ultrasyona yumurta takibine giern var mı?
benim bir sorum olacaktı ben yumurtlama takibindeyim bu hafta yumurtam oluştuysa allah nasip ederse aşılama olcağım. acaba 1 haftada 2 kez ultrasyona girsem yumurtaya zarar verir mi ki? ona göre yarın başka bir hastaneye gidip kontrol olacağım sonrada perşembe kendi hastaneme gideceğim cumayada heralde aşılama olurum. kafam çok karıştı. aranızda haftada 2-3 kez ultrasyona yumurta takibine giern var mı?
canım üzülme erkekler bazen patavatsızlık yaparlar belki oda çocuk özleminden demiştir. sen üzerine gitme onun eminimki niyeti seni üzmek değil çocuk özlemidir. tabiki senin suçun değil.Allah ona yaşaması için kader yazmamış demekki..
sen sabırlı ol ve asla vazgeçme çocuk yapmaktan... çocuğun olunca sende eşinde herşeyi unutsunuz. takma kafana fazla bende neler çektim anlatsam burada roman olurr.
haftaya ravdevum var bu hafta alıcaktım ama yokmuş maalesef bende haftaya aldım gidimde bir kontol olim bakim
Naber canım benden de dün baya kahve leke geldi dr sordum bişey yok dedi anlamıyorumm sende git bakalım dr ne diyecek
Hormon testlerinde ona bakıyolarmıydı canım ben yaptırmadım sanırım o testdenbende lekenme bitsin diye bekledim bu hafta için alacaktım bu hafta ful doluymuş adam nasıl calısıyosa valla haftaya salıya aldık bakalım gidicez eger sinirim geçerse progestan tekrardan kullanabilirim belki hamile kalmak için
Evet ama o kitap çok eski hayal meyal hatırlıyorum :)))kızlar ayse kulin in adı aylin diye bir kitabı var süper okudunuzmu bilmem ama isterseniz okuyun
erkek milleti işte beyinler mercimek kadar
hangi anneye anne adayına senin yüzünden denir ne kadar üzüldümün oda farkında işten eve döndümde konuşmaya calısıyo ama işte ben onunla konuşmaya bile tahammülüm yok hala kızgınım ona
aynen hele suanda kocamı tutup boğasım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?