Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

erkek milleti işte beyinler mercimek kadar
hangi anneye anne adayına senin yüzünden denir ne kadar üzüldümün oda farkında işten eve döndümde konuşmaya calısıyo ama işte ben onunla konuşmaya bile tahammülüm yok hala kızgınım ona
bu erkekler neden düşüncesiz

aynen hele suanda kocamı tutup boğasım var

ayyyyhhh kızz güldürdün beni valla Allah da seni güldürsün. boşver canım ya akışına bırak onlarında her dediğine takılma ucu nere gider bilmiyorlar.
hem küs kalırsan bebek nası olacak ayoollll :)

bebek konusunuda akısına bıraktım ama doktor kontrolüme genede gidicem sağlık için

benim bir sorum olacaktı ben yumurtlama takibindeyim bu hafta yumurtam oluştuysa allah nasip ederse aşılama olcağım. acaba 1 haftada 2 kez ultrasyona girsem yumurtaya zarar verir mi ki? ona göre yarın başka bir hastaneye gidip kontrol olacağım sonrada perşembe kendi hastaneme gideceğim cumayada heralde aşılama olurum. kafam çok karıştı. aranızda haftada 2-3 kez ultrasyona yumurta takibine giern var mı?

canım üzülme erkekler bazen patavatsızlık yaparlar belki oda çocuk özleminden demiştir. sen üzerine gitme onun eminimki niyeti seni üzmek değil çocuk özlemidir. tabiki senin suçun değil.Allah ona yaşaması için kader yazmamış demekki..
sen sabırlı ol ve asla vazgeçme çocuk yapmaktan... çocuğun olunca sende eşinde herşeyi unutsunuz. takma kafana fazla bende neler çektim anlatsam burada roman olurr.

Canım ben 2 günde bir girdim bir problem yok

bir proplem olmaz diye biliyorum tatlım

haftaya ravdevum var bu hafta alıcaktım ama yokmuş maalesef bende haftaya aldım gidimde bir kontol olim bakim ay kızlar yemin ederim sizinle konuştum sinirim geçti :d

Son düzenleme:
Naber canım benden de dün baya kahve leke geldi dr sordum bişey yok dedi anlamıyorumm sende git bakalım dr ne diyecek

bende lekenme bitsin diye bekledim bu hafta için alacaktım bu hafta ful doluymuş adam nasıl calısıyosa valla haftaya salıya aldık bakalım gidicez eger sinirim geçerse progestan tekrardan kullanabilirim belki hamile kalmak için

tatlım yumurta taaaa senin tüplerine düşüyor ama vajinal ultrason sadece alt kısmına kadar geliyor. hani hamilelere pek önerilmiyor ama yumurtaya bir zararı olmaz merak etme :) inşalllah aşılamanda tutar

kızlar ayse kulin in adı aylin diye bir kitabı var süper okudunuzmu bilmem ama isterseniz okuyun

Hormon testlerinde ona bakıyolarmıydı canım ben yaptırmadım sanırım o testden
kızlar ayse kulin in adı aylin diye bir kitabı var süper okudunuzmu bilmem ama isterseniz okuyun
Evet ama o kitap çok eski hayal meyal hatırlıyorum :)))

biraz daha tripten sonra affet canım boşver o sana daha lazım

verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim arkadaşlar bana temmuzda kontrola gittiğim bir doktor sık sık bakıp zedelemek istemem demişti o kafamı karıştırmıştı neyse içim çok rahatladı:) inşallah bu ay tutar çünkü bu 3. olacak

Kızlar az önce hastneden geldim kan ddegerim 1190.8 vajinal ultrasnla baktı doktor görünmedi çarşmba gnü tekrar gelmemi söyledi çok korkuyorum dış gebelik mi dye perşmbe yaptırdıgım kan soncum 458.3 çıkmışı artışları normal dedi ama kese göxzkümedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…