ayy bnce hamilesin allahin izniyle bnmde boyleydi adet gunum yarin bugun test yaptim boyle cikti ve bnm atesimde yukselmedi tam.aksine usuorum kac gundur helede regline 3 gun varken cok guzel belirmis bnce icin rahat etsin die kan testi yaptir
sa arkadaslar adetime bes gun var erken test yapmistim cok cok silik.isikta cok zor farkedilen bir.cizgi beliedi.demistim yarin adet.gunumdu sozde hic test.yapmicaktim husrana.ugramaktan korktugum icin ama bugun dayanamayip test yaptim ve hemen cizgi belirdi vede aksam riyamda erkek bir bebis ayak ucumdaydi koltuga isedi die kucagima aldim yikadim birde ustume isedi dedim kesin hamileyim allahin izniyle ama insaAllah bu bebegim bana tutunur rabbim isteyen herkeze ewlat sewgisini tattirsin insaAllah
iyi oldu bilgilendik
ayy hadı inş bebiş geliyo mu yoksa canım
Bilmem henuz erken chocolatecim😋
bız ne zaman görecegız o cıft cızgılerı ya rabbı bızede nasıp et ne olurbu arada yenı hamılelerıde tebrık ederım hayırlarla kucagınıza alırsınız:)
hadi hayırlı olsunsağlıkla kucağımıza alırız inşallahh
canım öncelikle hayırlı olun Allah tamamına erdirsin.
benim ateşim düştü aksine üşüyorm demişsin. üşümen aksine ateşinin yükseldiğini gösterir.
hamişler ne hikmetse rüyalarında görüyorlar bebişlerini. çok ilgimi çekti bu,
aalinda dogru diosun bak bu aklima gelmemisti bn su ates olcegini bulumda sabah olcim bari baskasini bilmiom ama bn iki saglikli cocugumda gordum kurtaj oldugumda gormemistim bakalim bu cikicakmi hayirlisi
Her pozitif gördüğüm testi bende iç çekerek ben ne zaman göreceğim diye kendimi yiyorum arkadaşım inşallah bizede nasip olur :))bız ne zaman görecegız o cıft cızgılerı ya rabbı bızede nasıp et ne olurbu arada yenı hamılelerıde tebrık ederım hayırlarla kucagınıza alırsınız:)
canım bilmiyorum ki, yani cenede,yüzde,gögüste,iç bacakta ve göbekte kıllanma belırtıler yazıyo nette...ama benım bikac tane var
acaba pko belirtısı mı diye şüpelenmeye basladım...
Ilk defa 5 ay sonunda içim yanarak dua etmiştim. Rabbim hayırlı ise bizwde nasip et bebek die. Ama negatif çıktı testim.ve büyük huarana uğradım. Eşime caktirmuyorum ama cik üzülüyorum. Cevremdeki herkesin hamike olmasida cabası. Kimseyi kiskanmiyorum.ama cok imreniyorum.Rabbim bizzede nasip edicek elbet ama şu süreç teki imtihanımı inşallah verebilirim. Esim dun supriz yapmış eve spor aletleri almış . Hamile kalmadan kilolarimizi verelim diye. Sevindim ama keşke hamile olsaydimda 5 kilo fazlam olsaydı demeden alamıyorum kendimi. .uzun oldu ...
Kızlar bugün bi test daha yaptım. Yine silik çizgi çıktı.
Çok korkuyorum ya testlerde bir hata yoktur dimi.
Yarın doktora gidicem.
Eki Görüntüle 942835
Kızlar bugün bi test daha yaptım. Yine silik çizgi çıktı.
Çok korkuyorum ya testlerde bir hata yoktur dimi.
Yarın doktora gidicem.
Eki Görüntüle 942835
Canım senin de gözün aydın.ayy bnce hamilesin allahin izniyle bnmde boyleydi adet gunum yarin bugun test yaptim boyle cikti ve bnm atesimde yukselmedi tam.aksine usuorum kac gundur helede regline 3 gun varken cok guzel belirmis bnce icin rahat etsin die kan testi yaptir
Günaydın canım.Gunaydin hamis hanim. Bugunden itibaren tum zararli aliskanliklarini birak. Kola falan cok zararli canim. Drdan gelince bizi de haberdar et olur mu
Bugünkü sanki diğerine göre daha silik çıktı.canım günaydın , moralini bozma bence hamişsin benim öyle olsa şuan moda girmiştim
sanırım cumaya gitcektin doktora , bu kadar kafana takılıyorsa bence bugun git bilgi edinirsin sonra dr sana gün verir keseyi görmeye gidersin
Günaydın canım.
Dün eşim de asitli içmiceksin artık dedi:)))))))
Yarın 11 çeyrekte randevum var. Kan testini görsem de rahat etsem.
Bugünkü sanki diğerine göre daha silik çıktı.
Dünkünü gratisten 7 buçuğa almıştım.
Bugünkü 4 lira. Acaba hassasiyet farkı mı vardır ki?
Günaydın canım.
Dün eşim de asitli içmiceksin artık dedi:)))))))
Yarın 11 çeyrekte randevum var. Kan testini görsem de rahat etsem.
Bugünkü sanki diğerine göre daha silik çıktı.
Dünkünü gratisten 7 buçuğa almıştım.
Bugünkü 4 lira. Acaba hassasiyet farkı mı vardır ki?
yeni hamişlerimiz tebrikler, Allah tamamına erdirsin :))
nilcim her insanın vücut ısısı farklı olduğu için hamile olduğunda da farklılıklar gösterebiliyor. Bir de en az 4 saatlik kesintisiz uykudan sonra ölçümün sağlıklı olur. herhangi bir zaman olamıyor. ben geçen ay vücut ısımı ölçtüm, bu ay da devam ediyorum. yani kısaca ateşin 37 olması hamillelik anlamına gelmiyor. umarım açıklayabilmişimdir:)
sağol canım :))
Canim benimki ayni senin gibi oldu aksam yaptigim sabah ilk idrarimla yaptigimdan daha koyuydu. Üstelik markasi ayni. Takma kafana
Ayy canım içimi rahatlattın Allah razı olsun senden.Canim benimki ayni senin gibi oldu aksam yaptigim sabah ilk idrarimla yaptigimdan daha koyuydu. Üstelik markasi ayni. Takma kafana
Bat çarşamba günü. Yani yarın.olabilir tatlım ya , benimde başıma gelmişti yani idrarı içine çekmemişti
yada sen sağlık ocağında test yaptır.
senin bat cuma günümüydü listede bulamadım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?