Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Canim liste ilk sayfada her zaman var oradan guncelliyorum ben ordan bakabilirsin :)

Canim ya ama senin bata daha yokmuydu nasil hemen tutmadiginda emin oldun ki

Efuliciğim mrb günaydın canım,
ben hala ve hala adet olmadım 15 ocaktı adet tarihim... bakalım bekliyorum bu kadar gecikmesi normal mi ?
17 ocakta test yaptım beta hcg 2,00 çıkmıştı tekrar haftasonu birdaha mı yaptırsam acaba niye olmamıyorum hamile değilsem ?

Bu ay yumurtlama günümü takip ettim ve gun aşırı iliskiye girdim. Bi gun bile atlamadim.gerci 5 aydır dikkat ediyorum ama olmayinca olmuyor.zaten adetim geldikten sonra bir dahaki aya hic onemsemicem .kilo vermeye odaklanacagim.

Kızlar günaydın herkese,
Öncelikle sayfaları okudum yeni hamileler var herkese hayırlı uğurlu olsunn canımm gerçekten insan seviniyor sabah sabah güzel oldu..

Benim sıkıntım bat 15 ocaktı adet olamadım. 17 ocakta beta hcg baktırmıştım değerim 2,00 çıkmıştı.. laborant kız kaç gün gecikti dedi bende 2 gün demeye utandım 1 hafta gecikti dedim. oda tamam dedi sonuç 2,00 çıktı. acaba ben 2 gün gecikti deseydim ona göre sonuç değişebilir miydi yani orda özel bir ayar veriyor olabilirler mi makineye :) komik olabilir ama ihtimal aklıma geldi.

songül bir idrar testi yapsana

2 gün ile bir hafta arasında ciddi fark var canım .. sen hemen bir idrar testi al yap .. olmadı tekrar kanda baktır ..

Canım bence tekrar kan testi yaptir. Sayfamizdaki mervenin iki gun once yaptirdigi kan tahlili negatifti ama idrar testinpozitif cikinca tekrar kan testi yaptirdi . Belki senin yumurtlaman adetinden binkac gün onceydi. B yuzden yeni dollenme olduysa anca simdi kan testinde cikar

çok erken öğrenmişsin tebrik ederim
benim 4 gün var ama cesaret edemiyorum açıkcası:26:

Yok orcincim bu eski gebelik. Ama 6 gun once ogrenmistim.cok erken dogru. Bana erken yapmak daha cesaret veriyor. Cunku cikmazsa henuz erken diye kendimi avutabiliyorum.

24 yada 25 inde olacak canım .. ben test müptelası oldum .. hem cumartesi hem pazartesi baktım tek çizgi.. yok yani ..bu ay umudum yok ...
Aynı durumdayız canım. . Benimde uic umudum yok. Ve sıkıldım her ay beklemekten ..sinir oluyorum

Aynı durumdayız canım. . Benimde uic umudum yok. Ve sıkıldım her ay beklemekten ..sinir oluyorum

benim gerçek anlamda beklediğim 3. ay oldu.. kasım -aralık- ocak. adet olacak gibi karın ağrısıyla uyandım bugün .. olsa çıkardı testte .. ben 11 inde gördüm şeffaf sıvıyı çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…