- 27 Ocak 2013
- 1.237
- 329
- 83
Canim liste ilk sayfada her zaman var oradan guncelliyorum ben ordan bakabilirsin :)
Canim ya ama senin bata daha yokmuydu nasil hemen tutmadiginda emin oldun ki
Canim benimki ayni senin gibi oldu aksam yaptigim sabah ilk idrarimla yaptigimdan daha koyuydu. Üstelik markasi ayni. Takma kafana
Bu ay yumurtlama günümü takip ettim ve gun aşırı iliskiye girdim. Bi gun bile atlamadim.gerci 5 aydır dikkat ediyorum ama olmayinca olmuyor.zaten adetim geldikten sonra bir dahaki aya hic onemsemicem .kilo vermeye odaklanacagim.Hatneva yumurtlama gununu takip ediyor musun? Ovulasyon testi kullandın mi? Her gun iliskiye girmenin olumsuz sonuc verebilecegini biliyor musun? Bunlari denemeden olumsuzluga kapilma lutfen. Denesen de ilk 1 yil normal bir surecmis. 1 ayda 5 kiloyu da cok rahat verirsin. Olur inşallah diger aya
Canım benn yaptım ama negatif çıktı . Bence gününü bekle.gecikirse yaparsın. Boyle daha üzücü oluyorçok erken öğrenmişsin tebrik ederim
benim 4 gün var ama cesaret edemiyorum açıkcası:26:
Efuliciğim mrb günaydın canım,
ben hala ve hala adet olmadım 15 ocaktı adet tarihim... bakalım bekliyorum bu kadar gecikmesi normal mi ?
17 ocakta test yaptım beta hcg 2,00 çıkmıştı tekrar haftasonu birdaha mı yaptırsam acaba niye olmamıyorum hamile değilsem ?
Kızlar günaydın herkese,
Öncelikle sayfaları okudum yeni hamileler var herkese hayırlı uğurlu olsunn canımm gerçekten insan seviniyor sabah sabah güzel oldu..
Benim sıkıntım bat 15 ocaktı adet olamadım. 17 ocakta beta hcg baktırmıştım değerim 2,00 çıkmıştı.. laborant kız kaç gün gecikti dedi bende 2 gün demeye utandım 1 hafta gecikti dedim. oda tamam dedi sonuç 2,00 çıktı. acaba ben 2 gün gecikti deseydim ona göre sonuç değişebilir miydi yani orda özel bir ayar veriyor olabilirler mi makineye :) komik olabilir ama ihtimal aklıma geldi.
Canım benn yaptım ama negatif çıktı . Bence gününü bekle.gecikirse yaparsın. Boyle daha üzücü oluyor
halısınama işte dayanamıyo insan biri yap dese yapcam o moddayım yaf:26:
Canım bence tekrar kan testi yaptir. Sayfamizdaki mervenin iki gun once yaptirdigi kan tahlili negatifti ama idrar testinpozitif cikinca tekrar kan testi yaptirdi . Belki senin yumurtlaman adetinden binkac gün onceydi. B yuzden yeni dollenme olduysa anca simdi kan testinde cikarKızlar günaydın herkese,
Öncelikle sayfaları okudum yeni hamileler var herkese hayırlı uğurlu olsunn canımm gerçekten insan seviniyor sabah sabah güzel oldu..
Benim sıkıntım bat 15 ocaktı adet olamadım. 17 ocakta beta hcg baktırmıştım değerim 2,00 çıkmıştı.. laborant kız kaç gün gecikti dedi bende 2 gün demeye utandım 1 hafta gecikti dedim. oda tamam dedi sonuç 2,00 çıktı. acaba ben 2 gün gecikti deseydim ona göre sonuç değişebilir miydi yani orda özel bir ayar veriyor olabilirler mi makineye :) komik olabilir ama ihtimal aklıma geldi.
Canım seninde mi negatif cikti. Kaç gun var batayapmaaaaa .. yapma orcin .. bunu bize yapmaben yaptımda ne oldu .. bu kadar bekledin bekle bence az kaldı ..
Canım seninde mi negatif cikti. Kaç gun var bata
çok erken öğrenmişsin tebrik ederim
benim 4 gün var ama cesaret edemiyorum açıkcası:26:
yapmaaaaa .. yapma orcin .. bunu bize yapmaben yaptımda ne oldu .. bu kadar bekledin bekle bence az kaldı ..
Aynı durumdayız canım. . Benimde uic umudum yok. Ve sıkıldım her ay beklemekten ..sinir oluyorum24 yada 25 inde olacak canım .. ben test müptelası oldum .. hem cumartesi hem pazartesi baktım tek çizgi.. yok yani ..bu ay umudum yok ...
sanırımmm yapcam yaaa
kafaya taktım diğer topiklerde neler yazıyo gaza geldim
sanırımmm yapcam yaaa
kafaya taktım diğer topiklerde neler yazıyo gaza geldim
Aynı durumdayız canım. . Benimde uic umudum yok. Ve sıkıldım her ay beklemekten ..sinir oluyorum
lililililillililililililillilililil tek tektekhoppaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?