Supersin canim kolay gelsin sana :)
Ben ipten pek memnun kalmadimAma acemi oldugum icin anlamadim da.. Bunu yine de bitirmek istiyorum insaAllah sonuc cokta fena olmaz :31
En iyisini yaparsin canim.. Oluruna birak Rabbim dogru zamanda gonderecek insaAllahBende geven aya nazaran suan/simdilik daha rahatim sanki.. Olumsuz sonuca hazirlik mi benimkisi bilmiyorum ama bu ayda olmazsa annemlere giderim diyorum bende kafa dagitir gelirim :) Annemde ne zaman konussan gelicekmiyim diye soruyor zaten
evet yaaa. en erken 6 gün kala diyor. diğerinde oyle öğrenmiştim. ama bu ihtimal çok düşükmüş. belirtilerin devam ediyor mu tarcıncım?
kızlar ya cok afedersınız amabenım gögsümde kahverengı yerın kenarlarında kıllar var 3-5 tane.....acaba bende pko mu var kı:18:
kadın dogumcuma muayene olmustum genel muayene eger pko olsa bılır dı demi ?????
yeni hamişlerimiz tebrikler, Allah tamamına erdirsin :))
nilcim her insanın vücut ısısı farklı olduğu için hamile olduğunda da farklılıklar gösterebiliyor. Bir de en az 4 saatlik kesintisiz uykudan sonra ölçümün sağlıklı olur. herhangi bir zaman olamıyor. ben geçen ay vücut ısımı ölçtüm, bu ay da devam ediyorum. yani kısaca ateşin 37 olması hamillelik anlamına gelmiyor. umarım açıklayabilmişimdir:)
hoş geldin canım.
aaa kıllar olunca pko mu oluyomuşşşş :18::18:
aaa kıllar olunca pko mu oluyomuşşşş :18::18:
Ben ateş ölçme yöntmini yapmıştm onun vesilesiyle hamile oldğumu öğrenmştim
Meme ucunun etrafındaki koyu renkli alan areola olarak adlandırılır. Şekli, büyüklüğü ve rengi kişiye ve onun ten rengine göre farklılık gösterir. İlk hamilelikten sonra areola daha koyu bir renk alır ve öyle kalır. Areola içinde Montgomery bezleri denilen küçük yağ bezleri yer alır. Meme ucu ve areola etrafında kıllar olabilir. Alınmalarında sakınca yoktur. ALINTIDIR.
şimdi araştırdım canım da öyle bir şey yok. nereden duydun ya da okun bunu?
canım bilmiyorum ki, yani cenede,yüzde,gögüste,iç bacakta ve göbekte kıllanma belırtıler yazıyo nette...ama benım bikac tane var
acaba pko belirtısı mı diye şüpelenmeye basladım...
bu yazdıklarının tamamında belirgin olarak kıllanma varsa evet olabilir. ama mesela benim göbeğimde ve göğsümde var. ama yüzümde iç bacakta falan yok.
için rahat olsun diye test yaptırabilirsin. hem hormon testi hem de pko için.
anladım canım...aşırı bir sekılde tuylenme yok sadece gögsümde var tedırgın oldum...hamiş kalamadım ya sebep mi aramaya gectım naptımsa....
olmazsa gıderım doktora..tesekkür ederım canım biraz rahatladım
rica ederim. beni de paniklettin bi ara heee :)))
ayy canım kusura bakma,bende tırstım biraz da sorayım size dedimneyse ikimizinde içi rahatladı
canım belirtim hiç yok benim.. ishal olmuştum onu söylüyorsan o sadece yarım güncük sürdü onun dışında çok fena karnım acıkıyor bunları belirtiden sayarsan artık.. bunun dışında ne göğüs dolgunlugu ne kasık ağrısı ne de başka bişi..
sende durumlar nasıl cnım?
yok canım ne kusuru, olur mu öyle şey. evet rahatladık. sayende bu konuda araştırma yapmış oldum
gogusler fena, bi de halsiz ve uykuluyum
sa arkadaslar adetime bes gun var erken test yapmistim cok cok silik.isikta cok zor farkedilen bir.cizgi beliedi.demistim yarin adet.gunumdu sozde hic test.yapmicaktim husrana.ugramaktan korktugum icin ama bugun dayanamayip test yaptim ve hemen cizgi belirdi vede aksam riyamda erkek bir bebis ayak ucumdaydi koltuga isedi die kucagima aldim yikadim birde ustume isedi dedim kesin hamileyim allahin izniyle ama insaAllah bu bebegim bana tutunur rabbim isteyen herkeze ewlat sewgisini tattirsin insaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?