Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

ipten memnun kalmadıysan canım devam etme aldıklarını geri iade et çünkü beğenmediysen bitiremezsin internetten hoşuna gidecek birşey bul.kolay bebek battaniyesi diye yaz görsellerden bak hoşuna giden bişeyi seç niyet et öyle başla :)
. battaniyeler kalın ipten daha kolay olur. yerinde olsam tek renk sarı- beyaz - açık yeşil gibi kalın ip alırım 6-7 numara şişle örerdim .
ay yaptıklarımızı bitirince buraya koyalım

kızlar ya cok afedersınız ama benım gögsümde kahverengı yerın kenarlarında kıllar var 3-5 tane.....acaba bende pko mu var kı:18:

kadın dogumcuma muayene olmustum genel muayene eger pko olsa bılır dı demi ?????

evet yaaa. en erken 6 gün kala diyor. diğerinde oyle öğrenmiştim. ama bu ihtimal çok düşükmüş. belirtilerin devam ediyor mu tarcıncım?

canım belirtim hiç yok benim.. ishal olmuştum onu söylüyorsan o sadece yarım güncük sürdü onun dışında çok fena karnım acıkıyor bunları belirtiden sayarsan artık.. bunun dışında ne göğüs dolgunlugu ne kasık ağrısı ne de başka bişi..

sende durumlar nasıl cnım?

aaa kıllar olunca pko mu oluyomuşşşş :18::18:

Ben ateş ölçme yöntmini yapmıştm onun vesilesiyle hamile oldğumu öğrenmştim

canım bilmiyorum ki, yani cenede,yüzde,gögüste,iç bacakta ve göbekte kıllanma belırtıler yazıyo nette...ama benım bikac tane var
acaba pko belirtısı mı diye şüpelenmeye basladım...

Meme ucunun etrafındaki koyu renkli alan areola olarak adlandırılır. Şekli, büyüklüğü ve rengi kişiye ve onun ten rengine göre farklılık gösterir. İlk hamilelikten sonra areola daha koyu bir renk alır ve öyle kalır. Areola içinde Montgomery bezleri denilen küçük yağ bezleri yer alır. Meme ucu ve areola etrafında kıllar olabilir. Alınmalarında sakınca yoktur. ALINTIDIR.

şimdi araştırdım canım da öyle bir şey yok. nereden duydun ya da okun bunu?

ayyy iyi bari...ödüm koptu ya.....canım nette pko belirtılerınde yazıyo.....kk da okudum tuylenmeyi....demekki normalmiş

canım bilmiyorum ki, yani cenede,yüzde,gögüste,iç bacakta ve göbekte kıllanma belırtıler yazıyo nette...ama benım bikac tane var
acaba pko belirtısı mı diye şüpelenmeye basladım...

bu yazdıklarının tamamında belirgin olarak kıllanma varsa evet olabilir. ama mesela benim göbeğimde ve göğsümde var. ama yüzümde iç bacakta falan yok.
için rahat olsun diye test yaptırabilirsin. hem hormon testi hem de pko için.

anladım canım...aşırı bir sekılde tuylenme yok sadece gögsümde var tedırgın oldum...hamiş kalamadım ya sebep mi aramaya gectım naptımsa....

olmazsa gıderım doktora..tesekkür ederım canım biraz rahatladım

rica ederim. beni de paniklettin bi ara heee :)))

gogusler fena, bi de halsiz ve uykuluyum

Kızlar bu sabah test yaptım. Regl günüme 3 gün var..
Bi baksanıza

Eki Görüntüle 940942

ayy bnce hamilesin allahin izniyle bnmde boyleydi adet gunum yarin bugun test yaptim boyle cikti ve bnm atesimde yukselmedi tam.aksine usuorum kac gundur helede regline 3 gun varken cok guzel belirmis bnce icin rahat etsin die kan testi yaptir

sa arkadaslar adetime bes gun var erken test yapmistim cok cok silik.isikta cok zor farkedilen bir.cizgi beliedi.demistim yarin adet.gunumdu sozde hic test.yapmicaktim husrana.ugramaktan korktugum icin ama bugun dayanamayip test yaptim ve hemen cizgi belirdi vede aksam riyamda erkek bir bebis ayak ucumdaydi koltuga isedi die kucagima aldim yikadim birde ustume isedi dedim kesin hamileyim allahin izniyle ama insaAllah bu bebegim bana tutunur rabbim isteyen herkeze ewlat sewgisini tattirsin insaAllah

Bi arada bnm belirtilerim bir hafta onceden afedersiniz kesmis sut gibi akintim gelmeye basladi ben ilk ondan analadim bnm hemn oyle olur kasitlarda aniden batmalar adet olacakmisim gibi agrilar ilk defa da erkenden migde bulantisi ve uykuya doyamam gerci kisiden kisiye degisir ama bnde boyle mivdem agzimda geziom resmen :-(

hadi hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza alırız inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…