Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

amin tatlım aminnnnnnnn inş kabul olur dualrın

iyi akşamlar hanımlarrr

yeni hamişler var sanırım.allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

ohhhh masaallah hamişler artmış ne güzellllllll

hayırlı olsun kızlar

Kizlar acil yardima ihtiyacim var. Dun bat a 4 gun kala kahverengi bir akinti geldi. Dunden beri ayni renkte lekelenmem var. Yerlesme kanamasi olabilir defiler. Aklim cok karisti. Boyle bir tecrubesi olan varsa, lutfen bana yazsin. Neler oluyor bana.simdi ben adet mi oldum, yoksa yerlesme kanamasimi geciriorum?

Hadi hayirlisi canim benim en azindan suan bi fikriniz olustu ne yapmaniz gerektigine dair.. İnsaAllah tedavi gerekiyorsada onuda yaparsiniz ve bebeginize saglicakla kavusursunuz insaAllah..
aaaa gördüm şimdi ipleri çok güzelmiş ben dün kıyafet bakacam alacam diye şişleri unuttum gitti :)
ben de battaniye başlarken bu ipten alacam yumuşacık oluyormuş
Eki Görüntüle 941298
Ay ever ya bu cok guzel gorunuyor.. Kendime bile yaparim ondan
Ben basladim ama olmadi 15 sira filan yapmistim.
Hepsini geri soktum tekrar basladim
İnşallah tarçın bugün test almaya çalışıcam :)
Canim sanirim test yaptin bile ama daha bata var o yuzden istersen birde hcg olctur canim olmazmi?
Allah razi olsun arkadasim deger verip yorum yazdin cok sagol

Canim nasilsin?
İnsaAah hamilelik belirtisidir bunlar canim.
İyi dusunelim iyi olsun.
Haberlerini bekliyoruz.
Evet canım bendede aynı belirtiler oluştu.İnşallah hamilesindir.
Taze annecik naber

cnm bnm yeni bat 11.02.2014 yazarmısın
Tabii ki canim pcyi acinca yazarim hemen
kızlar ben bu hamimlelik işine biraz düşünicem yaaa eşim bana öle bi laf ettiki kararsız kaldım korunmıcam gene ama cabalamıcamda hayırlısı
Esinin sana sinirli aninda bile oyle seyler soylememesi gerekir..
Allahin taktiri bu nihayetinde..
Kulun elinden ne gelir?
Sen bozma moralini.
deli gibi karnım acıkıyor son 1 haftadır

Hadi hayirlisi insaAllah

Selam canim.hos geldin. Rabbim saglicakla bebegine kavusmayi nasip etsin insaAllah. Asilama hakkinda benim.bir bilgim yok malesef :/

bugün kan verdim. Yarın 4 gibi çıkacak. Hamilelikte kesinleşecek inşallah

Canim iyi haberlerini bekliyoruz

Naber canım benden de dün baya kahve leke geldi dr sordum bişey yok dedi anlamıyorumm sende git bakalım dr ne diyecek

Nasilsin canim? Aklina kotu seyler getirme insaAllah bebegin tutunacak sana..

degere göre 5 haftası içinde çarşmba gnünü beklicem şimdi degerim az mı artmış ki 458.3 den 1190.8 olmuş perşmbedeb pazrtesiye normlmi bu artış
Canim masAllah Saglicakla bebegine kavusursun insaAllah. İyi seyler dusun olumsuzluklar getirme aklina. Allahin izniyle hersey yolunda gidecek insaAllah.
kızlar bugün kan verdim adetim geçeli 5 gün oldu değerim 29,22 cuma tekrar gidicem dr iyi sonuçların dedi,acaba geç döllenmemi olduki????

Oo masAllah camim gozun aydin cok sevindim İnsaAllah sende saglikla sihhatle bebegine kavusrusun

Ay ever ya bu cok guzel gorunuyor.. Kendime bile yaparim ondan
Ben basladim ama olmadi 15 sira filan yapmistim.
Hepsini geri soktum tekrar basladim

ayyyyyhhh ben bebiş patiğime başladımmmmm :)) eşim işten gelince koştur koştur şiş almaya gittik şiş tığ ne varsa aldım :)

bu arada eşime keçiboynuzu ve pekmezini aldım kendime de çekilmiş çörek otu aldım..şifaaaa olsun :))
yolda eşim diyorki yaz geçtikten sonra olsun tatil yaparız diye ben de oyüzden gün falan takip etmemeye karar verdim sadece yediğime içtiğime dikkat edecem . :)

selam kızlar bende bugün kan verdim 2 haftalık dedi doktor :))))
Ayyy MasAllah subhanAllah canim dogupta 2 aylik oldugu gunleride goreceksin insaAllah

Canim yanlis bilgilendirmek istemem ama yerlesme kanamasi adetten cok daha once olur diye biliyorum :/ İnsaAllah senin ki hamislikten gelen bir lekelenmedir fakat kendim gecen ay aynisini yasadim.. Acik pembeden kahverengiye ardindan adet kanamasina donustu lekeler.. Hayirlisi insaAllah istersen sende hcg olctur? 3 gun once kanda ciktigini gorduk arkadaslarimizda :) İnsaAllah bebegin gelmistir canim

Supersin canim kolay gelsin sana :)
Ben ipten pek memnun kalmadim Ama acemi oldugum icin anlamadim da.. Bunu yine de bitirmek istiyorum insaAllah sonuc cokta fena olmaz :31
En iyisini yaparsin canim.. Oluruna birak Rabbim dogru zamanda gonderecek insaAllah Bende geven aya nazaran suan/simdilik daha rahatim sanki.. Olumsuz sonuca hazirlik mi benimkisi bilmiyorum ama bu ayda olmazsa annemlere giderim diyorum bende kafa dagitir gelirim :) Annemde ne zaman konussan gelicekmiyim diye soruyor zaten

Yeni hamile olduğunu öğrenen arkadşlar hayırlı olsun.rabbim sağlıklı olarak kucağınıza almayı nasip etsin....birde normal yolla mı oldu...bişey filan kullandnız mı yaniii...

Yeni hamile olduğunu öğrenen arkadşlar hayırlı olsun.rabbim sağlıklı olarak kucağınıza almayı nasip etsin....birde normal yolla mı oldu...bişey filan kullandnız mı yaniii...

amin inşallah canım darısı başınıza :) benimki normal yollarla oldu hiçbir kür özel birşey falan kullanmadım

kızlar bugün kan verdim adetim geçeli 5 gün oldu değerim 29,22 cuma tekrar gidicem dr iyi sonuçların dedi,acaba geç döllenmemi olduki????
Ayyyy canım gözün aydınnnnn darısı bize inşallahhhh

Canım iyiyim gibi aklım hem döllencek mi döllencekmi kendimi mutsuz ediyorum sen nasılsın canım benim

yeni hamişlerimiz tebrikler, Allah tamamına erdirsin :))

ben bu ateş ölçme olayını merak ediyorum .. hamile arkadaşlar bir ateşini ölçüp bize yazabilir mi cidden 37 nin üstü mü oluyor?

nilcim her insanın vücut ısısı farklı olduğu için hamile olduğunda da farklılıklar gösterebiliyor. Bir de en az 4 saatlik kesintisiz uykudan sonra ölçümün sağlıklı olur. herhangi bir zaman olamıyor. ben geçen ay vücut ısımı ölçtüm, bu ay da devam ediyorum. yani kısaca ateşin 37 olması hamillelik anlamına gelmiyor. umarım açıklayabilmişimdir:)

Meraba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım
hoş geldin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…