Çok teşekkür ederim darısı tüm isteyen anne adaylarına :) stres bitmedi arttı yalnız.. rahme düşmesi yetmiyor doğana kadar stresli bir iş Allah isteyen herkese versin olanlarında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
http://www.countdowntopregnancy.com/tools/pregnancy_test_calculator.php#results
bakın cok güzel bir site buldum, ne zaman hamileliği test edebilirsiniz diye ama ingilizce
selam kızlar bende bugün kan verdim 2 haftalık dedi doktor :))))
Canim liste ilk sayfada her zaman var oradan guncelliyorum ben ordan bakabilirsin :)billmem ben mi yalış gördüm cnm tekrar paylaşırmısın.
kizlar selamm
kan testim negatif cikti maalesef.ilk asilamam tutmadi:-- -(
Hadi hayirlisi canim benim en azindan suan bi fikriniz olustu ne yapmaniz gerektigine dair.. İnsaAllah tedavi gerekiyorsada onuda yaparsiniz ve bebeginize saglicakla kavusursunuz insaAllah..MRB LAR KIZLAR HORMON TESTLERİ SONUÇLARIM çıktı prolaktin(süt hormonu) değerim aşırı yüksek çıktı sanırım bu değer düşmeden çocğm olmayack sonçlrı göstermk için çrşmba zynep kamil hst.nin inferlite polklniğinden randevu aldm inşlh hakkmda hayrlısı olur. bu hstneyei bilen varmı arnzda?
Ay ever ya bu cok guzel gorunuyor.. Kendime bile yaparim ondanaaaa gördüm şimdi ipleri çok güzelmiş ben dün kıyafet bakacam alacam diye şişleri unuttum gitti :)
ben de battaniye başlarken bu ipten alacam yumuşacık oluyormuş
Eki Görüntüle 941298
Canim sanirim test yaptin bile ama daha bata var o yuzden istersen birde hcg olctur canim olmazmi?İnşallah tarçın bugün test almaya çalışıcam :)
Allah razi olsun arkadasim deger verip yorum yazdin cok sagolmerhaba arkadaşlar allah isteyen herkese nasip etsin ben şuanda 18 haftalık hamileyim ama hamile kalmadan sizin gibi acaba öylemi değilmi ne yapsam diye çok düşünürdüm onun için yazmak istedim ben tam kendi haline bıraktığımda hamile kaldım ne yumurtlama dönemi takip ettim ne ateş ölçtüm biliyorum söylemesi kolay diyeceksiniz bende öyle söyledim bana düşünmemeye çalış diyenlere ama inanın biraz da psikolojik deneyin en azından düşünmemeyi rabbim hepinize nasip etsin...
Canim nasilsin?merhaba canım ALLAH ım yardımcın olsu şifa versiinn..benim hastane hakında bilgimm yookk geçmiş olsun hakkında hayırlısı canım benm..
kızlarr hafta sonu ilk fırsatta girdim çıktım geri fırsatım olmadı şimdi de ne kadar ilerlemiş sayfalar herkesin hakkında hayırlısı olsun..bende sık idrara çıkma bir de karnım şiş gii geliyor ya hayırlısı bakalım gecen ayki gibi psikolojik değildir inşALLAH...
Taze annecik naberEvet canım bendede aynı belirtiler oluştu.İnşallah hamilesindir.
Tabii ki canim pcyi acinca yazarim hemencnm bnm yeni bat 11.02.2014 yazarmısın
Esinin sana sinirli aninda bile oyle seyler soylememesi gerekir..kızlar ben bu hamimlelik işine biraz düşünicem yaaa eşim bana öle bi laf ettiki kararsız kaldım korunmıcam gene ama cabalamıcamda hayırlısı
deli gibi karnım acıkıyor son 1 haftadır
benim bir sorum olacaktı ben yumurtlama takibindeyim bu hafta yumurtam oluştuysa allah nasip ederse aşılama olcağım. acaba 1 haftada 2 kez ultrasyona girsem yumurtaya zarar verir mi ki? ona göre yarın başka bir hastaneye gidip kontrol olacağım sonrada perşembe kendi hastaneme gideceğim cumayada heralde aşılama olurum. kafam çok karıştı. aranızda haftada 2-3 kez ultrasyona yumurta takibine giern var mı?
bugün kan verdim. Yarın 4 gibi çıkacak. Hamilelikte kesinleşecek inşallah
Naber canım benden de dün baya kahve leke geldi dr sordum bişey yok dedi anlamıyorumm sende git bakalım dr ne diyecek
Canim masAllahdegere göre 5 haftası içinde çarşmba gnünü beklicem şimdi degerim az mı artmış ki 458.3 den 1190.8 olmuş perşmbedeb pazrtesiye normlmi bu artış
kızlar bugün kan verdim adetim geçeli 5 gün oldu değerim 29,22 cuma tekrar gidicem dr iyi sonuçların dedi,acaba geç döllenmemi olduki????
Ay ever ya bu cok guzel gorunuyor.. Kendime bile yaparim ondan
Ben basladim ama olmadi 15 sira filan yapmistim.
Hepsini geri soktum tekrar basladim
Ayyyselam kızlar bende bugün kan verdim 2 haftalık dedi doktor :))))
Kizlar acil yardima ihtiyacim var. Dun bat a 4 gun kala kahverengi bir akinti geldi. Dunden beri ayni renkte lekelenmem var. Yerlesme kanamasi olabilir defiler. Aklim cok karisti. Boyle bir tecrubesi olan varsa, lutfen bana yazsin. Neler oluyor bana.simdi ben adet mi oldum, yoksa yerlesme kanamasimi geciriorum?
ayyyyyhhh ben bebiş patiğime başladımmmmm :)) eşim işten gelince koştur koştur şiş almaya gittik şiş tığ ne varsa aldım :)
bu arada eşime keçiboynuzu ve pekmezini aldım kendime de çekilmiş çörek otu aldım..şifaaaa olsun :))
yolda eşim diyorki yaz geçtikten sonra olsun tatil yaparız diye ben de oyüzden gün falan takip etmemeye karar verdim sadece yediğime içtiğime dikkat edecem . :)
ille de beklenecek bat yani her dilde böyle şekerim ya sabır çekcez beklicez :)
Yeni hamile olduğunu öğrenen arkadşlar hayırlı olsun.rabbim sağlıklı olarak kucağınıza almayı nasip etsin....birde normal yolla mı oldu...bişey filan kullandnız mı yaniii...
Ayyyy canım gözün aydınnnnn darısı bize inşallahhhhkızlar bugün kan verdim adetim geçeli 5 gün oldu değerim 29,22 cuma tekrar gidicem dr iyi sonuçların dedi,acaba geç döllenmemi olduki????
Selam canim.hos geldin. Rabbim saglicakla bebegine kavusmayi nasip etsin insaAllah. Asilama hakkinda benim.bir bilgim yok malesef :/
Canim iyi haberlerini bekliyoruz
Nasilsin canim? Aklina kotu seyler getirme insaAllah bebegin tutunacak sana..
ben bu ateş ölçme olayını merak ediyorum .. hamile arkadaşlar bir ateşini ölçüp bize yazabilir mi cidden 37 nin üstü mü oluyor?
hoş geldin canım.Meraba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?