Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

AMİN canım benim çok teşekür ederim
şaşkınım ordan oraya yürüyorum oturuyorum kalkıyorum bi kamera olsa otur gül yani halime
Rabbim nerde kim var sa isteyen tez vakit kavuştursun

o duyguyu hiç yaşamadım ama:) tahmin edebiliyorum.
kan testi ver hemen bence değerini öğrenirsin böylece .
ay çok heyecanlı yaaaa:)
eşine nasıl söylemeyi düşünüyosun bi süpris var mı aklında

eşime aylar öncesinden plan yapmıştım uyguladım ve ağladı oda çok mutluyuz çokta şaşkın tabi :26:
şimdi benim adetime dört gün var ozmanımı beklesem yoksa gitsemmi hmen doktora bilemedim ki

Evetttttttttttttttttt hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Eneeemmmmmmmmmmmmm sen de mi hamilesiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn:))))))))))))))
Gözün aydın canım hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)

Sen ne zaman kan vereceksinnnn? :)))))))

ammiinnn ne zMANDIR ıstıyordun canım.. Rabbim nasip etmiş.. ne güzel.. sağlıklı kucagına almayı nasipte etsin.. :nazar

bu yedinci ayımdı , iki kere soğan kürü yaptım 41 meryem suresi okuduk ve Allahında dilemesiyle bu ay rabbim yüzümüze güldü
ama bu ay belirtim her ay olanlardan farklı

eşime aylar öncesinden plan yapmıştım uyguladım ve ağladı oda çok mutluyuz çokta şaşkın tabi :26:
şimdi benim adetime dört gün var ozmanımı beklesem yoksa gitsemmi hmen doktora bilemedim ki

sen bilirsin canım istersen yarın sabah da test yap bakalım koyulaşıyo mu kii koyulaşçak büyük ihtimalle:)
sonra da kana git. ya da bekle sen bilirsin eninde sonunda gitçen ama tabi nekadar beklersen değerin okadar çok yükselir.

Orcin cnm tebrik ederim senın adına cok sevindim.benımde bat 24 ocak,bendemü gidip test yapsam bilemedim:) bu ay ne gibi belirtilerin oldu,bizlerle paylaşırsan faydası olabilir

ne olur ne olmaz diye iki tane test almıştım yarın sabah ta ilk idrarla yapım bakalım
sadece size ve eşime söyledim , doktora gidene kadar susalım dedik

ne olur ne olmaz diye iki tane test almıştım yarın sabah ta ilk idrarla yapım bakalım
sadece size ve eşime söyledim , doktora gidene kadar susalım dedik

bence de söylemek için biraz bekle canım .. mutluluğunu önce bir güzelce içinde yaşa :))

orcin farklı derken canım

belirtilerimi yazıyım
herkez gibi ateş basması olmadı ben herzaman çok üşütüğüm deli gbii üşürüm
kasıklarımda acayip fena yürüyemiceğim uyuyamıyacağım şekilde ağrım oldu bu hiç olmazdı
mide bulantım oldu böyle fala yemişm hazmedemiyormuşum gibi
başım çok döndü özellikle yüyürken fazla hissettim
herkez gibi akıntım oldu
gögülerim şişti damarlara çok baktım :)

bu zamana kadar psikolojik bile olsa hissetmemiştim

Orcin cnm tebrik ederim senın adına cok sevindim.benımde bat 24 ocak,bendemü gidip test yapsam bilemedim:) bu ay ne gibi belirtilerin oldu,bizlerle paylaşırsan faydası olabilir

canım benim çok teşekür ederim inşallah seninde vardır
benim 4 gün vardı dayanamdım 7gün önceden öğrenenleri duyunca
belirtilerimi yazmıştım ama

canım üzülme herşey güzel olacak.. sahip oldugumuzda iyi ki daha öncekiler olmamış dediğimiz ne çok şey olabilir hayatımızda düşündüğümüzde... sabır ve isyan etmemek çok önemli sınavı ancak bu şekilde geçebiliriz her konuda böyle
düşünüyorum da ne kadar da çok kalıyoruz sınavlardan

Kızlar bugün bi test daha yaptım. Yine silik çizgi çıktı.
Çok korkuyorum ya testlerde bir hata yoktur dimi.
Yarın doktora gidicem.
Eki Görüntüle 942835

Allahın izniyle hamile gibi görünüyorsun canım inşallah hayırlı bir bebek yoldadır
yarın büyük gün ise senin adına çok heyecanlıyım

Yok orcincim bu eski gebelik. Ama 6 gun once ogrenmistim.cok erken dogru. Bana erken yapmak daha cesaret veriyor. Cunku cikmazsa henuz erken diye kendimi avutabiliyorum.

fortel marka erken gebelik testi sanırım doğru sonuç verebiliyor adet öncesi dönemde, dün gezinirken bu marka gebelik testi hakkında yorumlar baya iyiydi

ama bana sorarsanız ben eczaneden dandik bişi almayı düşünüyorum

Son düzenleme:
Eneeemmmmmmmmmmmmm sen de mi hamilesiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn:))))))))))))))
Gözün aydın canım hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)

Sen ne zaman kan vereceksinnnn? :)))))))

evet canım ya test yaptım çift çizgi çıktı sonunda
sabah sana git mit yazarken kıza söylemesi kolayda benim başıma gelse ne yapcam diyordum al bakalım başıma geldi
napcaz şimdi

tatlım senin 24 müş bat varmı belirtiler sende bi bakarsın beraber gireriz anneliğe

ay canım benim.. eltimle beraber başladık o hamile kaldı yazmışsın ya ..o kadar içten diledim ki senden bu haberi almayı .. kendimi senin yerine koydum ... inan olmasa bile bu ay üzülmem yani o kadar .. 24 ü canım ama adet belirtileri var ... ben dün akşamda test yaptım tek çizgi .. bu ay hamile değilim yani onu biliyorum.. sen bizim yerimize dua et attık kabul olur :) inşallah çok geç kalmadan sana yetişirim ben

selamlar 2013 hazirandan bu yana bebeiş bekliyorum ama gelmedi henüz.. birazda sizinle bekleyim belki ugur getirir bat 8 şubat

Allah senden bin bir kere razı olsun derdimi anlamışsın , gerçekten sevindiğini hissedebiliyorum
dün dedimki Rabbim bana buay bebiş verirse birine 4 tane meryem suresi okuyacağım
eger hamiş olmassan ki inşallah olursun , eger olmazsan sana okumak isterim

canım benim çok teşekür ederim inşallah seninde vardır
benim 4 gün vardı dayanamdım 7gün önceden öğrenenleri duyunca
belirtilerimi yazmıştım ama

Şimdi okudum belirtileri,sende baya bi değişiklik olmuş,bende hiçbir belirti yok ztn daha ilk denemem ben en iyisi adet günümü bekliyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…