- 5 Eylül 2013
- 2.412
- 535
- 198
AMİN canım benim çok teşekür ederim
şaşkınım ordan oraya yürüyorum oturuyorum kalkıyorum bi kamera olsa otur gül yani halime
Rabbim nerde kim var sa isteyen tez vakit kavuştursun
ooo süperr yaaaaaa cok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tebrik ederimm canımmmmmmmmm
Allah razı olsun canım darısı senin başına ,tüm dileyip isteyenlerin başına
o duyguyu hiç yaşamadım ama:) tahmin edebiliyorum.
kan testi ver hemen bence değerini öğrenirsin böylece .
ay çok heyecanlı yaaaa:)
eşine nasıl söylemeyi düşünüyosun bi süpris var mı aklında
Eneeemmmmmmmmmmmmm sen de mi hamilesiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn:))))))))))))))Evetttttttttttttttttt hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ammiinnn ne zMANDIR ıstıyordun canım.. Rabbim nasip etmiş.. ne güzel.. sağlıklı kucagına almayı nasipte etsin..:nazar
eşime aylar öncesinden plan yapmıştım uyguladım ve ağladı oda çok mutluyuz çokta şaşkın tabi :26:
şimdi benim adetime dört gün var ozmanımı beklesem yoksa gitsemmi hmen doktora bilemedim ki
bu yedinci ayımdı , iki kere soğan kürü yaptım 41 meryem suresi okuduk ve Allahında dilemesiyle bu ay rabbim yüzümüze güldü
ama bu ay belirtim her ay olanlardan farklı
sen bilirsin canım istersen yarın sabah da test yap bakalım koyulaşıyo mu kii koyulaşçak büyük ihtimalle:)
sonra da kana git. ya da bekle sen bilirsin eninde sonunda gitçen ama tabi nekadar beklersen değerin okadar çok yükselir.
ne olur ne olmaz diye iki tane test almıştım yarın sabah ta ilk idrarla yapım bakalım
sadece size ve eşime söyledim , doktora gidene kadar susalım dedik
orcin farklı derken canım
bence de söylemek için biraz bekle canım .. mutluluğunu önce bir güzelce içinde yaşa :))
Orcin cnm tebrik ederimsenın adına cok sevindim.benımde bat 24 ocak,bendemü gidip test yapsam bilemedim:) bu ay ne gibi belirtilerin oldu,bizlerle paylaşırsan faydası olabilir
Ilk defa 5 ay sonunda içim yanarak dua etmiştim. Rabbim hayırlı ise bizwde nasip et bebek die. Ama negatif çıktı testim.ve büyük huarana uğradım. Eşime caktirmuyorum ama cik üzülüyorum. Cevremdeki herkesin hamike olmasida cabası. Kimseyi kiskanmiyorum.ama cok imreniyorum.Rabbim bizzede nasip edicek elbet ama şu süreç teki imtihanımı inşallah verebilirim. Esim dun supriz yapmış eve spor aletleri almış . Hamile kalmadan kilolarimizi verelim diye. Sevindim ama keşke hamile olsaydimda 5 kilo fazlam olsaydı demeden alamıyorum kendimi. .uzun oldu ...
Kızlar bugün bi test daha yaptım. Yine silik çizgi çıktı.
Çok korkuyorum ya testlerde bir hata yoktur dimi.
Yarın doktora gidicem.
Eki Görüntüle 942835
Yok orcincim bu eski gebelik. Ama 6 gun once ogrenmistim.cok erken dogru. Bana erken yapmak daha cesaret veriyor. Cunku cikmazsa henuz erken diye kendimi avutabiliyorum.
Eneeemmmmmmmmmmmmm sen de mi hamilesiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn:))))))))))))))
Gözün aydın canım hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)
Sen ne zaman kan vereceksinnnn? :)))))))
tatlım senin 24 müş bat varmı belirtiler sende bi bakarsın beraber gireriz anneliğe
ay canım benim.. eltimle beraber başladık o hamile kaldı yazmışsın ya ..o kadar içten diledim ki senden bu haberi almayı .. kendimi senin yerine koydum ... inan olmasa bile bu ay üzülmem yani o kadar .. 24 ü canım ama adet belirtileri var ... ben dün akşamda test yaptım tek çizgi .. bu ay hamile değilim yani onu biliyorum.. sen bizim yerimize dua et attık kabul olur :) inşallah çok geç kalmadan sana yetişirim ben
canım benim çok teşekür ederim inşallah seninde vardır
benim 4 gün vardı dayanamdım 7gün önceden öğrenenleri duyunca
belirtilerimi yazmıştım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?