Şimdi okudum belirtileri,sende baya bi değişiklik olmuş,bende hiçbir belirti yok ztn daha ilk denemem ben en iyisi adet günümü bekliyim:)
Allah senden bin bir kere razı olsun derdimi anlamışsın , gerçekten sevindiğini hissedebiliyorum
dün dedimki Rabbim bana buay bebiş verirse birine 4 tane meryem suresi okuyacağım
eger hamiş olmassan ki inşallah olursun , eger olmazsan sana okumak isterim
selamlar 2013 hazirandan bu yana bebeiş bekliyorum ama gelmedi henüz.. birazda sizinle bekleyim belki ugur getirirbat 8 şubat
Allahın izniyle hamile gibi görünüyorsun canım inşallah hayırlı bir bebek yoldadır
yarın büyük gün ise senin adına çok heyecanlıyım
ay bide çok uyudum ve idrarım çok kokuluydu
Evetttttttttttttttttt hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Şimdi okudum belirtileri,sende baya bi değişiklik olmuş,bende hiçbir belirti yok ztn daha ilk denemem ben en iyisi adet günümü bekliyim:)
Evetttttttttttttttttt hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
selamlar 2013 hazirandan bu yana bebeiş bekliyorum ama gelmedi henüz.. birazda sizinle bekleyim belki ugur getirirbat 8 şubat
Ben yarın gidicem. Randevu aldım dünden:))))evet canım ya test yaptım çift çizgi çıktı sonunda
sabah sana git mit yazarken kıza söylemesi kolayda benim başıma gelse ne yapcam diyordumal bakalım başıma geldi
napcaz şimdi
İnşallah canım:)
Yarın olsun bir an önce hayırlısıyla kan sonucumu göreyim istiyorum.
4 haftalık hamilelikte hcg değeri kaç çıkmalı?
orçin canım hayırlı olsun göbüşüne konmuş hayırlısıyle bebişin
Rabbim tamamına erdirsin inşallah
Ben yarın gidicem. Randevu aldım dünden:))))
Sen de git de hcg değerlerimizi karşılaştıralım canım mutlaka git :)))))))))
Canım Benımm, teşekkür ederiz belirtileri paylaştığın için,belki 1 tanesi tutar dedim ama yok
QUOTE=Orcin;33618612]
lililililillililililililillilililil tek tektekhoppaaaaaa
ayyyyy çok sevindim aramıza hoşgeldin Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...burdaki tüm arkadaşlarımıza da bu duyguları yaşamayı nasip etsin amiiinnn
hoşgeldinburası bana uğurlu geldi umarım sana da gelir
gözün aydın hayırlı olsun canım ne mutlu sana bol bol keyfini çıkar ohhhhhhh derin bir nefes allll ve hiç olmadıgın kadar huzurlu ve mutu ol içine çek huzuru mutlulugu içinde bir canlı taşımak kadar kutsal bir duygu yokk bebeğini hisset konuş onunla
magnoliacım normal şartlarda belirtiler adet dönemi sonrasında ortaya çıkmaya başlar. ilk bebişimde belirtisiz hamile kalmıştım o sebepleee Allahtan ümit kesilmez
Her pozitif gördüğüm testi bende iç çekerek ben ne zaman göreceğim diye kendimi yiyorum arkadaşım inşallah bizede nasip olur :))
İNŞALLAH kuzu İNŞALLAH:)
amin canım ya çok teşekür ederim , inan çok mutluyum ve rabbim isteyen dileyen uğraşan herkeze nasip etsin bu duyguyu mutluluğu
amin canım beimkan tahliline gidecek misn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?