Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

ayy canım benim ya çok sevindim hüzünlendim ... cidden hayırlısı olsun diye bir söz var ya inanıyorum ona ben .. hayırlısını versin rabbim bana ..

orçin canım hayırlı olsun göbüşüne konmuş hayırlısıyle bebişin
Rabbim tamamına erdirsin inşallah

Allahın izniyle hamile gibi görünüyorsun canım inşallah hayırlı bir bebek yoldadır
yarın büyük gün ise senin adına çok heyecanlıyım

İnşallah canım:)
Yarın olsun bir an önce hayırlısıyla kan sonucumu göreyim istiyorum.
4 haftalık hamilelikte hcg değeri kaç çıkmalı?

QUOTE=Orcin;33618612]
lililililillililililililillilililil tek tektek hoppaaaaaa[/QUOTE]

Evetttttttttttttttttt hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

gözün aydın hayırlı olsun canım ne mutlu sana bol bol keyfini çıkar ohhhhhhh derin bir nefes allll ve hiç olmadıgın kadar huzurlu ve mutlu ol içine çek huzuru mutlulugu içinde bir canlı taşımak kadar kutsal bir duygu yokk bebeğini hisset konuş onunla

Şimdi okudum belirtileri,sende baya bi değişiklik olmuş,bende hiçbir belirti yok ztn daha ilk denemem ben en iyisi adet günümü bekliyim:)

magnoliacım normal şartlarda belirtiler adet dönemi sonrasında ortaya çıkmaya başlar. ilk bebişimde belirtisiz hamile kalmıştım o sebepleee Allahtan ümit kesilmez

Son düzenleme:
Evetttttttttttttttttt hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ayyyyy çok sevindim aramıza hoşgeldin Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah... burdaki tüm arkadaşlarımıza da bu duyguları yaşamayı nasip etsin amiiinnn

selamlar 2013 hazirandan bu yana bebeiş bekliyorum ama gelmedi henüz.. birazda sizinle bekleyim belki ugur getirir bat 8 şubat

hoşgeldin burası bana uğurlu geldi umarım sana da gelir

evet canım ya test yaptım çift çizgi çıktı sonunda
sabah sana git mit yazarken kıza söylemesi kolayda benim başıma gelse ne yapcam diyordum al bakalım başıma geldi
napcaz şimdi
Ben yarın gidicem. Randevu aldım dünden:))))
Sen de git de hcg değerlerimizi karşılaştıralım canım mutlaka git :)))))))))

İnşallah canım:)
Yarın olsun bir an önce hayırlısıyla kan sonucumu göreyim istiyorum.
4 haftalık hamilelikte hcg değeri kaç çıkmalı?

5 ile 400 arasında çıkmalı canım

Gebelik Haftası Beta HCG Değeri
3 hafta 10 – 50
4 hafta 5 – 425
5 hafta 20 – 7300
6 hafta 1,080 – 56,000
7 -12 hafta 7,650 – 290,000
13-16 hf 13,300 – 250,000
17-24 hf 4,000 – 165,000

En Düşük Beta HCG, En Yüksek Beta HCG, Ortalama Beta HCG
12.gün: 17 119 48
13.gün 17 147 59
14.gün 33 223 95
15.gün 17 429 132
16.gün 70 758 292
17.gün 111 514 303
18.gün 135 1690 464
19.gün 324 4310 1061
20.gün 185 3279 1287

Son düzenleme:
QUOTE=Orcin;33618612]
lililililillililililililillilililil tek tektek hoppaaaaaa

gözün aydın hayırlı olsun canım ne mutlu sana bol bol keyfini çıkar ohhhhhhh derin bir nefes allll ve hiç olmadıgın kadar huzurlu ve mutu ol içine çek huzuru mutlulugu içinde bir canlı taşımak kadar kutsal bir duygu yokk bebeğini hisset konuş onunla

magnoliacım normal şartlarda belirtiler adet dönemi sonrasında ortaya çıkmaya başlar. ilk bebişimde belirtisiz hamile kalmıştım o sebepleee Allahtan ümit kesilmez [/QUOTE]

Tarcın arkadaşım, doğru söylüyorsun,birkaç arkadaşımda söyledi aynı regl belirtisi yaşamışlar,vede reglsi geciktikten sonra testleri doğru sonucu vermiş,yanı diğer adeti gelmeyipte negatifi görmüş güzel kardeşlerim neşenizi umudunuzu yitirmeyin,bende yitirmiyim:)

amin canım ya çok teşekür ederim , inan çok mutluyum ve rabbim isteyen dileyen uğraşan herkeze nasip etsin bu duyguyu mutluluğu

Tarcın arkadaşım, doğru söylüyorsun,birkaç arkadaşımda söyledi aynı regl belirtisi yaşamışlar,vede reglsi geciktikten sonra testleri doğru sonucu vermiş,yanı diğer adeti gelmeyipte negatifi görmüş güzel kardeşlerim neşenizi umudunuzu yitirmeyin,bende yitirmiyim:)[/QUOTE]

ne kadar güzel yazmışsın çok teşekür ederim gerçekten rahat bi nefes aldım
rabbim isteyen herkeze yaşatsın

vaav süper bir haber,allah devamını getirsin,sağlıcakla bebişine kavuşursun inşallah kaç yaşındasın canım kaçıncı ayındı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…