sagol canım teşekür ederim 27 yaşındayım 7. denememizdivaav süper bir haber,allah devamını getirsin,sağlıcakla bebişine kavuşursun inşallah kaç yaşındasın canım kaçıncı ayındı ??
selamlar 2013 hazirandan bu yana bebeiş bekliyorum ama gelmedi henüz.. birazda sizinle bekleyim belki ugur getirirbat 8 şubat
bat 26 aslında benim yarın gideyim diyorum
alttan falan bakarlarmıki
canım üzülme herşey güzel olacak.. sahip oldugumuzda iyi ki daha öncekiler olmamış dediğimiz ne çok şey olabilir hayatımızda düşündüğümüzde... sabır ve isyan etmemek çok önemli sınavı ancak bu şekilde geçebiliriz her konuda böyle
düşünüyorum da ne kadar da çok kalıyoruz sınavlardan
Allahın izniyle hamile gibi görünüyorsun canım inşallah hayırlı bir bebek yoldadır
yarın büyük gün ise senin adına çok heyecanlıyım
fortel marka erken gebelik testi sanırım doğru sonuç verebiliyor adet öncesi dönemde, dün gezinirken bu marka gebelik testi hakkında yorumlar baya iyiydi
ama bana sorarsanız ben eczaneden dandik bişi almayı düşünüyorum
sagol canım teşekür ederim 27 yaşındayım 7. denememizdi
Rabbim sana ve dileyen herkese nasip etsin inşallah
nerisona sen de mi hamilesin ? ... ne güzel ya hayırlı olsun :)
Nilcim yok eski gebeliğim canim
canım istemezsen alttan baktırmayabilirsin .. test yaptırırsın sadece
canım batlarımız aynıymış .. wauwww baya erken öğrenmişsin o zaman daha 5-6 gün var..
benim daha yolum var canım,bu ay bir yıl oluyor..eşimde varikosel var bakalım ikinci sperm testinde doktor ne diyecek bu ay vitamin ve kürlere başladı.inşallah hiç ameliyata kalmadan hamile kalırım dualarını bekliyoruz canım.
demi ya test yaptırmaya geldim derim
gerçi lazere gitöiştim hamileyken kolay geçsin diyebide onu dert etmeyim diye
deli gibi acıkıyorum bu aralar demiştim ya
bir de söylemesi ayıp çok gazman oldum :) ki bennn gazsız biriyimdir o sebeple şuan farkı anlıyorum :)
bakalım üşütmüş müyüm yoksaaaaa hamiş miyim :)
canım benimde sendeki belirtiler vardı.. halada var hep eşim benden önce bitirirdi yemekleri şimdi bir haftadır ben ondan önce bitityorum ve cok acıkıyorum. en garibide idrarımı yaparken sol yumurtalıgım cok agrıyor. dun sol tarafımın agrısından uyuyamadım. adetime 2 gün kaldı ama testım negatif . olsa cıkardı zaten. inşllah senin vardır.
sendeki şeffaf akıntı ilginç .. ümitlendirmek istemiyorum ama ..bir güzel haberde senden alırmıyız diye düşünüyorum bu ay :44:
sagol canım teşekür ederim 27 yaşındayım 7. denememizdi
Rabbim sana ve dileyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?