Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

vaav süper bir haber,allah devamını getirsin,sağlıcakla bebişine kavuşursun inşallah kaç yaşındasın canım kaçıncı ayındı ??
sagol canım teşekür ederim 27 yaşındayım 7. denememizdi
Rabbim sana ve dileyen herkese nasip etsin inşallah

selamlar 2013 hazirandan bu yana bebeiş bekliyorum ama gelmedi henüz.. birazda sizinle bekleyim belki ugur getirir bat 8 şubat

bat 26 aslında benim yarın gideyim diyorum
alttan falan bakarlarmıki

vallahi idrarda çıktıysa kanda kesin çıkar,daha adetine bayağı da varmış..bir de kan testi yaptır bakalım değerlerin ne çıkacak

Tarcincim fortel de vardi dandik de. Ve inan 6 gun kala dandik fortelden daha koyuydu. Hatta forteli 5 gun kala sabah idrariyla yapmistim

deli gibi acıkıyorum bu aralar demiştim ya
bir de söylemesi ayıp çok gazman oldum :) ki bennn gazsız biriyimdir o sebeple şuan farkı anlıyorum :)

bakalım üşütmüş müyüm yoksaaaaa hamiş miyim :)

benim daha yolum var canım,bu ay bir yıl oluyor..eşimde varikosel var bakalım ikinci sperm testinde doktor ne diyecek bu ay vitamin ve kürlere başladı.inşallah hiç ameliyata kalmadan hamile kalırım dualarını bekliyoruz canım.

çok geçmiş olsun inşallah her şey düzelir sizinde bebişiniz olur
inan bana her gün her an her namaz sonrası herkese dua ediyorum etmeyede devam edicem

demi ya test yaptırmaya geldim derim
gerçi lazere gitöiştim hamileyken kolay geçsin diye bide onu dert etmeyim diye

etme canım hiç birşey olmaz ... bundan sonra gitme artık konuş uzmanla doğum sonrası devam edersin .. hamileyken birşey olmaz falan derlersede gitme bence .. doktorada alttan muayene olmak bende stres yaratıyor karından görünmesi için beklemek istiyorum de sadece kan ver ...

canım benimde sendeki belirtiler vardı.. halada var hep eşim benden önce bitirirdi yemekleri şimdi bir haftadır ben ondan önce bitityorum ve cok acıkıyorum. en garibide idrarımı yaparken sol yumurtalıgım cok agrıyor. dun sol tarafımın agrısından uyuyamadım. adetime 2 gün kaldı ama testım negatif . olsa cıkardı zaten. inşllah senin vardır.

sendeki şeffaf akıntı ilginç .. ümitlendirmek istemiyorum ama ..bir güzel haberde senden alırmıyız diye düşünüyorum bu ay :44:

sendeki şeffaf akıntı ilginç .. ümitlendirmek istemiyorum ama ..bir güzel haberde senden alırmıyız diye düşünüyorum bu ay :44:

canım 4 gündür şeffaf bir akıntı var kokusuz .. bugunlerde kesik kesik geliyor . ama öncelerı cok yogundu.. inşallah hamileyimdirr. mucize olsunn lütfen.... :18: :26: :26: :26:

canım tebrık ederım rabbım hayırlarla kucagına alamayı nasıp etsın :)41 meryem suresını 41 keremı yoksa 41 gun mu okudun bırde bebek ıcın mı?

Benim niye fazla kasık ağrım yok.
Sadece karnımın alt tarafı arada bir ağırıyor o kadar :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…