- 5 Eylül 2013
- 2.412
- 535
- 198
Benim niye fazla kasık ağrım yok.
Sadece karnımın alt tarafı arada bir ağırıyor o kadar :/
canım 4 gündür şeffaf bir akıntı var kokusuz .. bugunlerde kesik kesik geliyor . ama öncelerı cok yogundu.. inşallah hamileyimdirr. mucize olsunn lütfen.... :18: :26: :26: :26:
adetin ne zamandı senin ? testi ne zaman yapmıştın ?
kan vermeye gitcemetme canım hiç birşey olmaz ... bundan sonra gitme artık konuş uzmanla doğum sonrası devam edersin .. hamileyken birşey olmaz falan derlersede gitme bence .. doktorada alttan muayene olmak bende stres yaratıyor karından görünmesi için beklemek istiyorum de sadece kan ver ...
Evet ya aynen canım ya koyulaşmadı ama bir günde de koyulaşmaz herhalde. Ama yarın adet günüm. Azcık koyu mu olması lazımdı bilmiyorum ki.canım bence sen idrar testin koyulaşmadığı için biraz huzursuz oldun.
senin yerinde olsam hemen kan testi verir doktora gösterirdim.
sonra da hamileliğimin tadını çıkarmaya devam ederdim:)
Hadi hayirlisi canim benim en azindan suan bi fikriniz olustu ne yapmaniz gerektigine dair.. İnsaAllah tedavi gerekiyorsada onuda yaparsiniz ve bebeginize saglicakla kavusursunuz insaAllah..
inşlh cnm sağol isteyen hrkese rabbim nasip etsin
23 ocak canım dün yaptım testi :44:
Evet ya aynen canım ya koyulaşmadı ama bir günde de koyulaşmaz herhalde. Ama yarın adet günüm. Azcık koyu mu olması lazımdı bilmiyorum ki.
Yarına randevum var sabretmeye çalışıyorum.
Şu ilk anın korkusu bi gitse. Bi tutunmuş olsa tamamen miniğim de rahat etsem.
Kizlar tünaydin....
Uzun suredir gorusemedik nasilsiniz???
Yeni hamileleride tebrik ederim
canım benimde sendeki belirtiler vardı.. halada var hep eşim benden önce bitirirdi yemekleri şimdi bir haftadır ben ondan önce bitityorum ve cok acıkıyorum. en garibide idrarımı yaparken sol yumurtalıgım cok agrıyor. dun sol tarafımın agrısından uyuyamadım. adetime 2 gün kaldı ama testım negatif . olsa cıkardı zaten. inşllah senin vardır.
Evet ya aynen canım ya koyulaşmadı ama bir günde de koyulaşmaz herhalde. Ama yarın adet günüm. Azcık koyu mu olması lazımdı bilmiyorum ki.
Yarına randevum var sabretmeye çalışıyorum.
Şu ilk anın korkusu bi gitse. Bi tutunmuş olsa tamamen miniğim de rahat etsem.
tünaydın canım. iyiyiz valla bol hamilelik hbrleri alıyoruz. darısı bize
Canım sağolasın ya moralim yerine geldi sözlerinle.sen içini ferah tut
hormonların değişmeye başladı ister istemez daha hassassın artık.
ne güzel yarın randevun varmış.
herşey güzel olacak diye düşünerek yarını bekle.
testlerde vücudundaki su oranı falan da etkiler rengini.
takılma böyle şeylere. çizgi varsa olay bitmiştir. bebeğin seninle
Arada bi başım dalgalanıyor:) Bebişim yapıyor herhalde:)hayırlısı canımm hakkımızda hayırlısı inşallah
bende de kasık ağrısı vs. yok bence olacaksa da adet döneminden sonra ortaya çıkar.
senin karnının alt tarafının aralarda ağrımasının sebebi kesenin oluşması yer etmesi ve genleşerek büyümeye çalışması bebeğin gelişmesi için ona yeterli alan oluşturmaya çalışması sen arada bunu hissediyorsun canım.
içimden güzel şeyler geliyor inşallahsen içini bi rahat tutsana!
Arada bi başım dalgalanıyor:) Bebişim yapıyor herhalde:)
Tamam artık rahatım:)
Yarın olacak ve ben bebişimi kanımda da görücemmm:)))[/QUOTE
heh işte bu kadarrr :) inşallah canım :) güzel haberlerinle coşalım :)
İnsanın ister istemez morali bozuluyor. Geçen aydan biliyorum ama bitince hemen çalışmalara başlarsın inşallah diğer ay hayırlı haberlerini alırız canım..Geldi kırmızılar ne yazık kiEfuliciğim yeni bat 15 şubat yazar mısın...
Hayırlısı birdahaki ay inşallah.. herkese duaları için teşekkürler, sağolun...
sevgiler
İnşallah:)))heh işte bu kadarrr :) inşallah canım :) güzel haberlerinle coşalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?