Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Geldi kırmızılar ne yazık ki Efuliciğim yeni bat 15 şubat yazar mısın...
Hayırlısı birdahaki ay inşallah.. herkese duaları için teşekkürler, sağolun...
sevgiler
Canim benim
Üzüldügünü bilyorum ama Rabbimin taktiri böyleymis.
Bu ay olsaydi belki de saglikli olmayacakti?
Rabbim tez zamanda saglikli sihatli eli ayagi düzgün hayirli bir evalt nasip edecek insaAllah

Listeyi güncelleyecegim arkadaslar gecmise bakmadim daha

Orciiinnn canim senin adina cok sevindim inan ki
InsaAllah bana ve eltime de nasip olur
Saglicakla kucagina alirsin insaAllah

Yarın evlilik yıldönümümüz ben bebek düşünürken bunu unutuyordum az daha:18:
Sizce süpriz ne yapabilirim fikri olan yardım etssin lütfen
2.yıldönümümüz ne yapcam ben....

kan verdimmmmmm saat dörtte çıkcak bakalım

bekliyoruz değeriniii

Yarın evlilik yıldönümümüz ben bebek düşünürken bunu unutuyordum az daha:18:
Sizce süpriz ne yapabilirim fikri olan yardım etssin lütfen
2.yıldönümümüz ne yapcam ben....

:26: o tür şeylere biz pek önem vermediğimiz için bilemedim şimdi.. umarım güzel fikirler verecek arkadaşlar vardır

cok teşekür ederim Allah herkese nasip etsin inşallah hepinize dua etcem

Eki Görüntüle 943195

Suan ki hali böyle
Ilk 5 sira da yine yanlis var ama sökmeye üsendim bu sefer..
Bakalim bitince nasil bisey olur

inşallah canım bu arada yeni yeni tanışıcam bu sitedekilerle.. senin adına çok sevindim Rabbim saglıklı bi gebelik ve ardına nurtopu gibi bi evlat nasip etsin inşallah

canim komsucum moralini yüksek tut bat gününe kadar bekle ondan sonra istersen hcg ölctür tamam mi kirmizilar gelmedigi sürece umudumuz var demektir

yeni gelen arkadaslar hepiniz hos geldiniz

inşallah canım bu arada yeni yeni tanışıcam bu sitedekilerle.. senin adına çok sevindim Rabbim saglıklı bi gebelik ve ardına nurtopu gibi bi evlat nasip etsin inşallah

ayyy amin inşallah darısı sizlerin başına..

Canim merhaba hos geldin :)
8 Subat bat tarihi demistin degil mi listeye eklememei istermisin?
Yasini da söylermisin o zaman :)
Rabbim aratmadan saglikla sihhatle versin insaAllah..
Beklemek cok zor arkadaslardan da görüyorum..
Ama Allahtan ümit kesilmez insaAllah bu ay olur

canim komsucum moralini yüksek tut bat gününe kadar bekle ondan sonra istersen hcg ölctür tamam mi kirmizilar gelmedigi sürece umudumuz var demektir

yeni gelen arkadaslar hepiniz hos geldiniz

canım komşum inanki çok üzülmüştüm ama söylediklerin iyi geldi.. burayı seviorum ..dualarımı size ediyorum .. canım komşum..

arkadaşım pardon ama bişey sorcam bu monbebe.. hani profilinde kırmızı elbiseli kadın ve kucagında kız bebek olan monbebe mi??? anne olmak isteyenlerin topiginden tanıyorum onu

Ben erken olmadim canim hic. Sadece agri kesici ictigim zamanlar bir ya da en fazla zamaninda oluyorum adetimi. Subat ayina az kaldi. Esimle konustum internet uzerinden alicam bu ovulasyon testlerinden insallah bu da vesile olur hayirlisiyla. 12 euro cok pahali degilmis de neden euro ile satiliyoe yabanci ulkede misin veya site mi yabanci ulke para birimiyle satiyor

Canim insaAllah bir birimize dua edecegiz moral verecegiz herseyin bir vakti zamani var elbet bizlerine yüzü gülecek..
Sabirli olmak zorundayiz..
Rabbim Hz. Eyyüp sabri versin bizlere insaAllah hatta Hz. Eyyüpte ki sabrin zerresine bile raziyiz

canım komşum inanki çok üzülmüştüm ama söylediklerin iyi geldi.. burayı seviorum ..dualarımı size ediyorum .. canım komşum..

canım 26 yaşındayım ben haziranda boş gebelik yaşadım bide aralıkta kimyasal oldu.. 8 şubatta yeni batım inşallah gelmez hiç eklemeni tabi isterim şimdiden sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…