- 27 Ocak 2013
- 1.237
- 329
- 83
İnsanın ister istemez morali bozuluyor. Geçen aydan biliyorum ama bitince hemen çalışmalara başlarsın inşallah diğer ay hayırlı haberlerini alırız canım..
kamurancığım sağol canım...
sen gün aşırı mı ilişki demiştin... benim ilk ayki denemem di başarızlıkla sonuçlandı.. Tabi nasipte ne zamansa o zaman olur..
Tekrar şimideden senide kutluyorum. Allah tamamına erdirsin inşallah canım :)
Canim benimGeldi kırmızılar ne yazık kiEfuliciğim yeni bat 15 şubat yazar mısın...
Hayırlısı birdahaki ay inşallah.. herkese duaları için teşekkürler, sağolun...
sevgiler
Canim bende ilk sefer de olumsuz sonuc alinca cok üzüldüm burda ki arkadaslarimin yorumlari sayesinde kendime geldim insaAllah bize de nasip olacak umudumuzu kaybetmeyelim
kan verdimmmmmm saat dörtte çıkcak bakalım
Yarın evlilik yıldönümümüz ben bebek düşünürken bunu unutuyordum az daha:18:
Sizce süpriz ne yapabilirim fikri olan yardım etssin lütfen
2.yıldönümümüz ne yapcam ben....
Canim benim
Üzüldügünü bilyorum ama Rabbimin taktiri böyleymis.
Bu ay olsaydi belki de saglikli olmayacakti?
Rabbim tez zamanda saglikli sihatli eli ayagi düzgün hayirli bir evalt nasip edecek insaAllah
Listeyi güncelleyecegim arkadaslar gecmise bakmadim daha
Orciiinnn canim senin adina cok sevindim inan ki
InsaAllah bana ve eltime de nasip olur
Saglicakla kucagina alirsin insaAllah
canıımm hoşgeldin:)
nasılsın ???
burda hamileler sıraya girdi.
darısı bize artık...
ipten memnun kalmadıysan canım devam etme aldıklarını geri iade et çünkü beğenmediysen bitiremezsin internetten hoşuna gidecek birşey bul.kolay bebek battaniyesi diye yaz görsellerden bak hoşuna giden bişeyi seç niyet et öyle başla :)
. battaniyeler kalın ipten daha kolay olur. yerinde olsam tek renk sarı- beyaz - açık yeşil gibi kalın ip alırım 6-7 numara şişle örerdim .
ay yaptıklarımızı bitirince buraya koyalım
ayyyyy çok sevindim aramıza hoşgeldin Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...burdaki tüm arkadaşlarımıza da bu duyguları yaşamayı nasip etsin amiiinnn
hoşgeldinburası bana uğurlu geldi umarım sana da gelir
inşallah canımbu arada yeni yeni tanışıcam bu sitedekilerle.. senin adına çok sevindim Rabbim saglıklı bi gebelik ve ardına nurtopu gibi bi evlat nasip etsin inşallah
inşallah canımbu arada yeni yeni tanışıcam bu sitedekilerle.. senin adına çok sevindim Rabbim saglıklı bi gebelik ve ardına nurtopu gibi bi evlat nasip etsin inşallah
canim komsucum moralini yüksek tut bat gününe kadar bekle ondan sonra istersen hcg ölctür tamam mi kirmizilar gelmedigi sürece umudumuz var demektir
yeni gelen arkadaslar hepiniz hos geldiniz
ooooo yeni hamişler var ne güzel tebrik ederim arkadaslar
KUTSALCIM ne bileyim dün tırstım pko diye,inş senin bebiş gelirde seviniriz iyice
şükürrrrrrrrrrr topiğimiz sanırım EKİM anneleriyle doldu yaaaaaaaaaaaaaaaaa
hamiş arkadaslarım bizede dua edin olur mu??????
kızlar üzücü olarak haber vericem ama MONBEBE arkadasımızın adet yoluyla düşügü olmuş...
oyuzden HİÇ ÜZÜLMEYELİM olmuyo dıye HERSEYDE vardır hayır
Aa selam canim hos geldin. Benim de bu ay ilk denememdi bu sabah ne yazikki regl oldum. Ben de senin gibi simdi ovuluasyon
Testi almayi planliyorum. Burada icinde 7 tane olan digotal bir test var ama 30 euro. Bir de icinde 50 adet cubuk halinde olanlardan buldum netten 12 euro. Birisini ali deneyecegim hangisi iyi bilemiyorum tabi. Aslinda normalde 30 gunde bir regl olurdumson iki aydir 5 5 one geliyor gece ay 22 bu ay 17 sanirim subatta da 12sinde gelecek. Umarum ikimizde subatin orzasinda hayirli haberi veririz.
canım komşum inanki çok üzülmüştüm ama söylediklerin iyi geldi.. burayı seviorum ..dualarımı size ediyorum .. canım komşum..
kan verdimmmmmm saat dörtte çıkcak bakalım
Canim merhaba hos geldin :)
8 Subat bat tarihi demistin degil mi listeye eklememei istermisin?
Yasini da söylermisin o zaman :)
Rabbim aratmadan saglikla sihhatle versin insaAllah..
Beklemek cok zor arkadaslardan da görüyorum..
Ama Allahtan ümit kesilmez insaAllah bu ay olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?