Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

efulim kusura bakma hamile değilim listeden çıkar topiğe girmicem artık dinlemye aldım kendimi

Benm ismimidr ekler misin telfndan giryrum ve özel mesajdan gönderemedim

çok güzel bir heyecan .. bence idrar testi çubuğunu sakla , bugün hissettiklerini not al , bebişine hatıra olarak verirsin.. ne kadar istendiği beklendiğini bilsin :)

Geçen hafta 10 taneye yakın attım önceki aylardan kalanı
şimdikini saklıyorum , durup durup fotosunu çekiyorum falan
şimdi yemeğe çıkcam dönüşte testi alıp gelirim inşallah

efulim kusura bakma hamile değilim listeden çıkar topiğe girmicem artık dinlemye aldım kendimi

Tamam canim insaAllah iyi gelecektir sana kafani bos biraktigin an bebegine kavusacaksin eminim

Cuma günü icin dua grubu listemizin suan ki durumu:

okulum
kutsalask
mrvdrml
hatneva
beyaznane
asimelik
kaykut
sensizask
listeria
chocolatechips
asgulu33
sndz
tarcin10
denizasker
moonlight53_35
songul0134
elif_14
mehtapppps

Dua grubuna katilmak isteyen lütfen özel mesaj ile bana ismini bildirsin bende listeye ekleyim.
En gec persembe günü güncel listeyi grupta ki herkese mesaj olarak gönderecegim.

Kur'an da istediginiz sureleri okuyabilirsiniz.
Istediginiz sekilde dua edebilirsiniz.
Tek ricamiz Allah rizasi icin bizleri de dualarinizda anmaniz.
Bilerde sizleri anacagiz insaAllah.

Rabbim kabul etsin insaAllah

Gruptan cikmak isteyenler varsa onlarinda bildirmesi yeterli olur canlar

Son düzenleme:
Merhaba bayanlar.. Bende 4 buçuk aylık evliyim. Hiç korunmadik eşimle. Buna rağmen daha hamile kalamadım. Geçen ayın 23 ünde adet olmuştum. Bugün ayın 21 i bakalım bu ay ne olacak. Eşimde bende cok istiyoruz. Eşim hastaneye gidelim doktora bi görün filan diyo ama ben yanaşmıyorum acaba gitmelimiyim? Karnım ağrıyo bugün belkide adet olucam.. Ama hamilelik belirtilerinde de kasık ağrısı var değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…