Canim oluyor yine ayni sekilde tirnak isaretine tiklaman gerekiyor..
Deneme
evet canım sendemi
Cabım bence git ve muayene ol eğer regl olursan iyi bi dr bul ve regl üçüncü günü git
bu topikte herkes ilk defa bebek düşünüyor sanırım.. kürler vs konuşulmuyor.. gebelik şansını arttırıcı dogal takviyeler.. neyse inşallah konuşulmasına gerek kalmaz hepiniz ilk aydan hamile kalırsınız..
Evet haklısın. Ama erkekler böyle konular da kendilerine pek toz kondurmazlar biliyorsun.. Insaallah bu ay olur yaa
Aynen oyle canim kodlardan cikiyor. Bu sekilde cevapla deyince karakter yeterli degil gibi bisi diyor. Sadece yazdigim cikmiyor yani bunlarda var.
Öyle canim malesef
Rabbim hayirllisini nasip estin insaAllah bebegine kavusacaksin moralini yüksek tut moral de cok önemli cünkü..
Canim yok aramizda bir kac aydir bekleyenler de var
InsaAllah sen bildiklerini paylasirsan bizde faydalaniriz
Insaallah canım. Sizin kaçıncı ayınız?
tabiki de ne demek.. ama dedigim gibi inşallah gerek kalmaz
Bayanlar bişey sorucam kürtaj olalı 32 gün oldu ve hala leke leke kanamaları devam ediyo rahim duvarın ince ondan olur dye progestan vermişti doktr o da biteli 4 gün oldu hala leke leke oluyo benim gibi olanınız oldumu hiç????????
Batimiza 10 gün kaldi kuzum
Bizim de ikinci ayimiz canim daha 'yeniyiz' diyebilirim
kan verdimmmmmm saat dörtte çıkcak bakalım
Yarın evlilik yıldönümümüz ben bebek düşünürken bunu unutuyordum az daha:18:
Sizce süpriz ne yapabilirim fikri olan yardım etssin lütfen
2.yıldönümümüz ne yapcam ben....
Eki Görüntüle 943195
Suan ki hali böyle
Ilk 5 sira da yine yanlis var ama sökmeye üsendim bu sefer..
Bakalim bitince nasil bisey olur
sagol canım bakayım bi..çok üzüldüm ya daha geçen pozitif testini birlikte kutladık tebrik ettik..neyse hayırlısı artı..
Arkadasi tanimiyorum ama Rabbim yardimcisi olsun.
Gercekten saglikli hamilelikler nasip olsun insaAllah
Merhaba bayanlar.. Bende 4 buçuk aylık evliyim. Hiç korunmadik eşimle. Buna rağmen daha hamile kalamadım. Geçen ayın 23 ünde adet olmuştum. Bugün ayın 21 i bakalım bu ay ne olacak. Eşimde bende cok istiyoruz. Eşim hastaneye gidelim doktora bi görün filan diyo ama ben yanaşmıyorum acaba gitmelimiyim? Karnım ağrıyo bugün belkide adet olucam.. Ama hamilelik belirtilerinde de kasık ağrısı var değil mi?
bu topikte herkes ilk defa bebek düşünüyor sanırım.. kürler vs konuşulmuyor.. gebelik şansını arttırıcı dogal takviyeler.. neyse inşallah konuşulmasına gerek kalmaz hepiniz ilk aydan hamile kalırsınız..
çokk sıkıldımmm yaaaaa
Batimiza 10 gün kaldi kuzum
Bayanlat bu arada rabbi hebli minessalhıyn cümlesini dilinizden düşürmeyin..anlamı rabbim salihlerden bir ewlat nasip et demek.benim dilime dolandı artık hiç düşmüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?