Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Canim oluyor yine ayni sekilde tirnak isaretine tiklaman gerekiyor..

Deneme

[ Qute ] kodu ile bir sey görünüyoru mu alintiyi yapinca yoksa sadece yazilanlar mi cikiyor?

[QUOTE = tatlibidik; 33623734] gibi `?

Son düzenleme:

Canim yok aramizda bir kac aydir bekleyenler de var
InsaAllah sen bildiklerini paylasirsan bizde faydalaniriz

Evet haklısın. Ama erkekler böyle konular da kendilerine pek toz kondurmazlar biliyorsun.. Insaallah bu ay olur yaa

Öyle canim malesef
Rabbim hayirllisini nasip estin insaAllah bebegine kavusacaksin moralini yüksek tut moral de cok önemli cünkü..

Aynen oyle canim kodlardan cikiyor. Bu sekilde cevapla deyince karakter yeterli degil gibi bisi diyor. Sadece yazdigim cikmiyor yani bunlarda var.

Benim soruma cevap verecek bi allahın kulu yok mu yaas

Canlar ben cikiyorum ezan okunur simdi kilip yemek yapicam sonrada esim gelir zaten

Güzel haberlerle gelin hepiciginiz insaAllah

Bayanlat bu arada rabbi hebli minessalhıyn cümlesini dilinizden düşürmeyin..anlamı rabbim salihlerden bir ewlat nasip et demek.benim dilime dolandı artık hiç düşmüyo

kan verdimmmmmm saat dörtte çıkcak bakalım

ayyy hadı güzel haberler le gel orcın

Yarın evlilik yıldönümümüz ben bebek düşünürken bunu unutuyordum az daha:18:
Sizce süpriz ne yapabilirim fikri olan yardım etssin lütfen
2.yıldönümümüz ne yapcam ben....

tatlım bence güzel bir masa sevdiği yemeklerden olusan, kalpli bir pasata cok hoş olur bence yada dısarı cıkıp basbasa vakıt gecırebılırsınız

Eki Görüntüle 943195

Suan ki hali böyle
Ilk 5 sira da yine yanlis var ama sökmeye üsendim bu sefer..
Bakalim bitince nasil bisey olur

efulım cok hos görünüyo rengide baya güzelmiş

sagol canım bakayım bi..çok üzüldüm ya daha geçen pozitif testini birlikte kutladık tebrik ettik..neyse hayırlısı artı..

aynen bende üzüldüm canım ama hayırlısı böyleymış...inş bir daha bebişi hemen gelir monbebe ye

Arkadasi tanimiyorum ama Rabbim yardimcisi olsun.
Gercekten saglikli hamilelikler nasip olsun insaAllah

amin canım cok saol...zor bı durum işte...

canım doktora gıder genel muayene oluursun aklında sorular dolasmaz derım ben

arkadasların cogu yenı ama benım kacıncı ay oldugunu unuttum düşün yanı canım

çokk sıkıldımmm yaaaaa

az kalmıs bata isyan cım hadı hayırlısı

Batimiza 10 gün kaldi kuzum

gerı sayım baslamıs kuzucum

Bayanlat bu arada rabbi hebli minessalhıyn cümlesini dilinizden düşürmeyin..anlamı rabbim salihlerden bir ewlat nasip et demek.benim dilime dolandı artık hiç düşmüyo

evet cok güzel dua bende okurum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…