Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

şuanı soruyorsan henüz daha erken bat pazar günü..

ilk bebişi soruyorsan adeti 5 gün geçtikten sonra gebelik testi yapmıştım aynı gün kan testi vermeye gitmiştim.

bu listeyi herkesin msg kutusuna yollar mısın isimleri geçirmek adına aklımızdan

Cabım bence git ve muayene ol eğer regl olursan iyi bi dr bul ve regl üçüncü günü git

Canim hos geldin..
InsaAllah sende saglicakla bebegine kavusursun..
6 ay 1 sene olmamasi gayet normal ve dogal..
Elbette doktora gidebilirsin..
Fakat esin sadece senin icin mi kontrol ol dedi?
Öylesi ise bunu biraz yanlis buluyorum canim kusura bakma..
Hadi ikimizde gidelim muayene olalim dese daha güzel olmazmi?

bu listeyi herkesin msg kutusuna yollar mısın isimleri geçirmek adına aklımızdan

Göndericem canim eklenenler oldugu icin persembe göndericem :)
Bu arada senin ve bir arkadasimizin daha ismini bilmiyorum.
Ismini bilmediklerimizi kullanici adiyla analim o zaman dimi?

Cuma günü icin dua grubu listemizin suan ki durumu:

okulum
kutsalask
mrvdrml
hatneva
beyaznane
asimelik
kaykut
sensizask
listeria
chocolatechips
asgulu33
sndz
tarcin10
denizasker
moonlight53_35
songul0134
elif_14
mehtapppps
isyan123
kamuran85
efulim

Dua grubuna katilmak isteyen lütfen özel mesaj ile bana ismini bildirsin bende listeye ekleyim.
En gec persembe günü güncel listeyi grupta ki herkese mesaj olarak gönderecegim.

Kur'an da istediginiz sureleri okuyabilirsiniz.
Istediginiz sekilde dua edebilirsiniz.
Tek ricamiz Allah rizasi icin bizleri de dualarinizda anmaniz.
Bilerde sizleri anacagiz insaAllah.

Rabbim kabul etsin insaAllah

Gruptan cikmak isteyenler varsa onlarinda bildirmesi yeterli olur canlar

Son düzenleme:
Hem oyle hem de mesela sen benim yazimi alintilayip cevapladinya, tekrar bende senin yazini alintilayim cevap yazamiyor muyum yazabiliyorsam nasil yapiliyor. Pcden olsa halletmistim ama tabletten cok zor anlasilmasi

Bayanlar bişey sorucam kürtaj olalı 32 gün oldu ve hala leke leke kanamaları devam ediyo rahim duvarın ince ondan olur dye progestan vermişti doktr o da biteli 4 gün oldu hala leke leke oluyo benim gibi olanınız oldumu hiç????????

Evet haklısın. Ama erkekler böyle konular da kendilerine pek toz kondurmazlar biliyorsun.. Insaallah bu ay olur yaa

bu topikte herkes ilk defa bebek düşünüyor sanırım.. kürler vs konuşulmuyor.. gebelik şansını arttırıcı dogal takviyeler.. neyse inşallah konuşulmasına gerek kalmaz hepiniz ilk aydan hamile kalırsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…