Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

İyim canım ıhlamur yaptım kendime oturuyorum günler geçsin bekliyorum senin bittimi yumurtlama günün

ohhh afıyet olsun canım az kalmıs...2 şubata inş bebegin gelmiştir...canım kabak cekirdegi çitle bol bol...bebek için iyiymiş
tutunması için...

bu hafta önemli günlerim canım...bakalım

ohhh afıyet olsun canım az kalmıs...2 şubata inş bebegin gelmiştir...canım kabak cekirdegi çitle bol bol...bebek için iyiymiş
tutunması için...

bu hafta önemli günlerim canım...bakalım

Hadi ya hemen aldırayım kocama... :))

Hadi kuzum inşallahhh sıkı çalış ayaklarını bol bol dik rabbim yanında olsun

Benimkide az leke leke ama işte hala oluyo.normal yollmı hamile kalmıştın.kaç aylıktı

yumoş dönemini nerden anladı canım ateş mi ölçtün doktora mı takip ettirdin ?

tatlım akıntımdan anladım 2 gün yoğun geldi ama o 2 gün çalışma olmadı bizde..birde 1 gün öncesinde doktora göründüğümde rahim duvarım kalınlaşmış 9 mm dedi..yani rahim hazırlanmış bugünlerde çalış dedi olmadı..

Ya benim dr hiç demedi rahim kalınlaşmış diye yumurtan çatlıcak dedi acaba benim rahim mi hazırlamıyo kendini

Hadi ya hemen aldırayım kocama... :))

Hadi kuzum inşallahhh sıkı çalış ayaklarını bol bol dik rabbim yanında olsun

evet canım içinde demir oldugu için yardımcı oluyo tutunmasına dogru bilgi canım güvenle ye

aynen bende ayını saymıyorum bildigim tek şey hazirandan bu yana deniyorum

aynen inş bizimde bebeklerimiz gelir,sen sanırım bır ıkı kere hamiş kaldın demi canım, ben onu bıle yasayamadım neyse nasıp artık

7 aydır ha bu ay ha olmadı öteki ay derken umudum kalmadı..bu aya tutmadı gibi gelio bana..nese rahim filmi çektireyim sonrasına bakıcaz artık..çok sıkıldım beklemektenn

Benimkide az leke leke ama işte hala oluyo.normal yollmı hamile kalmıştın.kaç aylıktı

evet canım korunuyorduk hapla 6 aydır bıraktım ertesi ay hamile kaldım.. 8 haftalıktı ama 6 haftalık gibiydi büyümedi bebegi göremedik boş gebelik oldu sonra da bi geçen ay oldu işte kimyasalmış adetle gitti.. hiçbir sorun yok eşimde bende her testi yaptırdık doktorlar normal diyo her gebelik devam etse nüfus patlaması olurmuş doganın dengesiymiş..

Bende demir eksikliğide vardı dr ilaç vermişti ama çok bulantı yaptı zar zor içtim çokda içemedim (

canım biliyosundur sperm normalde 3 gün yaşar rahimde ama aslında 5gün birr haftada kalabiliyor ortalama 3 derler.. yani hiç belli olmaz tamda kendini salmışken bi naklarsın psikolojinde rahatlamış ve bebiş gelmiş inşallah öyledir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…