Muayene nasil oluyo böyle durumlarda? Vajinal muayene mi?
Şokolatammm nasılsın canım
iyiyim canım benımsen nasılsın?
İyim canım ıhlamur yaptım kendime oturuyorum günler geçsin bekliyorum senin bittimi yumurtlama günün
Benim soruma cevap verecek bi allahın kulu yok mu yaas
o kadar azmı kaldı yahuuu..ben saymıyorumm bu ay..zaten yumuş döneminide kaçırdık bu ayy sallıyorumm o yüzdennn
ohhh afıyet olsun canımaz kalmıs...2 şubata inş bebegin gelmiştir...canım kabak cekirdegi çitle bol bol...bebek için iyiymiş
tutunması için...
bu hafta önemli günlerim canım...bakalım
canım benim kürtaj sonrası çok kısa sürdü kanamam o da az az.. sorunsuz bi kürtajım olmuştu şükür.. ama dedigini yaşayan arkadaşları duydum..uzun sürebiliyormuş.. 45 günü aşarsa korkulması gerekiyor dediler..
ayyy hadı güzel haberler le gel orcın
arkadasların cogu yenı ama benım kacıncı ay oldugunu unuttumdüşün yanı canım
Canim nasilsin?
İnsaAah hamilelik belirtisidir bunlar canim.
İyi dusunelim iyi olsun.
Haberlerini bekliyoruz.
sağol efuliim iNŞALALH iyi haberler verirrim.. ben sat 28 aralıktı ama hep 4 ila 6 gün önce olur. bu ay da hafta sonu gelsin işeler olmazsa test yapacam hayırlısı inşALLAHH..
aynen bende ayını saymıyorum bildigim tek şey hazirandan bu yana deniyorum
yumoş dönemini nerden anladı canım ateş mi ölçtün doktora mı takip ettirdin ?
tatlım akıntımdan anladım 2 gün yoğun geldi ama o 2 gün çalışma olmadı bizde..birde 1 gün öncesinde doktora göründüğümde rahim duvarım kalınlaşmış 9 mm dedi..yani rahim hazırlanmış bugünlerde çalış dedi olmadı..
Hadi ya hemen aldırayım kocama... :))
Hadi kuzum inşallahhh sıkı çalış ayaklarını bol bol dik rabbim yanında olsun
aynen bende ayını saymıyorum bildigim tek şey hazirandan bu yana deniyorum
ayyy hadı güzel haberler le gel orcın
tatlım bence güzel bir masa sevdiği yemeklerden olusan, kalpli bir pasata cok hoş olur bence yada dısarı cıkıp basbasa vakıt gecırebılırsınız
efulım cok hos görünüyo rengide baya güzelmiş
aynen bende üzüldüm canım ama hayırlısı böyleymış...inş bir daha bebişi hemen gelir monbebe ye
amin canım cok saol...zor bı durum işte...
canım doktora gıder genel muayene oluursun aklında sorular dolasmaz derım ben
arkadasların cogu yenı ama benım kacıncı ay oldugunu unuttumdüşün yanı canım
az kalmıs bata isyan cım hadı hayırlısı
gerı sayım baslamıs kuzucum
evet cok güzel dua bende okurum hep
Benimkide az leke leke ama işte hala oluyo.normal yollmı hamile kalmıştın.kaç aylıktı
evet canım içinde demir oldugu için yardımcı oluyo tutunmasına dogru bilgi canım güvenle ye
aynen inş bizimde bebeklerimiz gelir,sen sanırım bır ıkı kere hamiş kaldın demi canım, ben onu bıle yasayamadım neyse nasıp artık
tatlım akıntımdan anladım 2 gün yoğun geldi ama o 2 gün çalışma olmadı bizde..birde 1 gün öncesinde doktora göründüğümde rahim duvarım kalınlaşmış 9 mm dedi..yani rahim hazırlanmış bugünlerde çalış dedi olmadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?