Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

merhaba canlar nasılsınız,mısafırlerım var gelemıyorum pek.....dualarımı ettim hepimize allah kabul etsın
Canim hos geldin yogunsun bu aralar sende sanirim Allah kolaylik versin canim ben kendi adima iyiyim cok sükür bekliyorum iste insaAllah sende iyiysindir Allah kabul etsin Allah razi olsun dualarin icin..

Sürekli yiyorum. Çok yiyorum.
İnşallah çok kilo almam...

Nette bu tacı buldum:) Ben de bu taçtan alıcammm Allahın izniyle doğumumda takıcam:))))))))
Eki Görüntüle 948419

Canim bir sey sormak istiyorum Oglun olacagindan neden bu kadar eminsin rüya filan mi gördün yoksa :44: Saglikli hayirli evlat olsun insaAllah.

Canim benim Allahim razi olsun dualarin icin insaAllah bizlerde sizin tattiginiz o mutlulugu tadariz

Sagol canim. Ayni duygulari ben de senin icin besliyorum.
Bise varsa en erken pazar sabah gorurum gibi geliyor bana da

Canim hcg 0in altinda cikmis okudugum kadariyla moralini yinede yüksek tut canim zaten pazartesi tekrar test yapacaksin sanirim degil mi? InsaAllah kizinin kardesi yoldadir

ayy canım benim ne kadar düşüncelisin çok teşekkür ederim .. iyiyim canım çok sağol.. tabiki isterim .. yeni bat 22 şubat ... inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim ...

Canim Rabbim büyük insaAllah önümüzde ki ay nasip olacak

Bende yine hamile olmak istyrum ama bu kez sağlıkla sonuna kadar gitsin..bitsin artık şu lekelenmeler.bende başlıym çalışmalara.siz böyle konuşurken yabancı kalıyorum. :-( :-(

Biter canim biter sen strese sokma kendini rahat olmaya calis insaAllah bu ay olacak

Dualarımı bitirdim kızlar efulimin mesaj attığı kişilerin de hepsinin ismini geçirdim dualarımda Allahım duysun sesimizi dualarımızı kabul etsin, hakkımızda hayırlısını versin inşallah

Allah razi olsun canim Allah kabul etsin

Canim bende de iste iki gün oldu sadece suan hic bir degisiklik yok. Aksine yine sivilcelerim cikti adet belirtisi olarak gördügüm Hayirlisi Allahtan baklaim cok fazla ümitlenmemeye calisiyorum ki hayal kirikligim cok yipratici olmasin.

Berrecigim hosgeldin. Seni gormek ne kadar guzel. Insallah bu ay melegine kavusursun canim. Yumurtlamadan kac gun sonra hcgye bakiyorlar. Embriyo transferinde 12 gun mesela. Aslinda ben erken baktim. Hala umudumu kesmedim. Ama olmazsa iki ay ertelicem. Cunku gebelikte yapilamayacak bi cerrahi islemim var yaz oncesi olmasi gereken

hanımlar bende duamı ettim kuran okudumm bol boll dua ettiimm..

Canim Allah razi olsun Allah kabul etsin insaAllah

hayırlı cumalar kızlar..
benim batıma 1 haftam kaldı ama içimde çok fena ümitsizlik var sanki yine olmayacağını biliyor gibiyim, bu ay hiç test yaptırmadan sabredicem rabbim hayırlısını versin.

Canim ümitsiz olmayalim ama cokta fazla kaptirmayalim kendimizi.
Rabbim ol desin yeter ki insaAllah olacak bu ay.
Olmadiysa da ne yapalim önümüzde ki maclara bakacagiz insaAllah

Dün bat tarihimdi ama birşey gelmedi . Bende dayanamayıp biraz once idrar testi yaptım. Ama idrarim ole 4 saat beklmis bir idrar değildi .Negatif sonuç. Pazartesi ye kadar beklicem. Kan tahlili yaptır cam.

Canim benim hayirli ve güzel haberlerle gelirsin insaAllah dualarimiz seninle

benimde ellerim bir türlü ısınmıyor

Benimde ayaklarımmm

O bende de var cok üsüyen bir tipimdir ama anemi oldugum icin yoksa gebelik belirtisi felan degil..
Calikusundan adam demisti ya sevdigi kiza 'yaz kis mütemadiyen üsüdügünü biliyorum..'
Benim icin gecerli bu sözler

Canim hos geldin..
Dualarin simdiden kabul olsun Allah razi olsun..
InsaAllah önümüzde ki ay olacak canim..
Ovulasyon testi kullanmayi düsündüm mü hic?
Ben bu ay olmadiysa kullanmayi düsünüyorum da..

Canim nasilsin hos geldin..
Hadi hayirlisi insaAllah bebisin belirtisidir bu kasik agrilari

Canim insallah olmaz. Neden boyle dedi ki doktor?

Canim sen nasilsin hos geldin

Aramiza hos geldin pers kizi
Rabbim bagislasin prensesini insaAllah tez zamanda bir kardes gelir kizina

İnşallah değildir canım, dua edicem..
Canim nasilsin nasil gidiyor?

Cok sükür canim bende iyiyim.
Evet evet yumurtlama zamanim gecti.
Bat tarihime tam bir hafta kaldi.
Hic bir degisiklik hiss etmiyorum.
Hatta hic bir sey hiss etmiyorum ayni gecen ay gibi.
Sadece yine sivilcelerim cikti adet beliriti olarak
Hayirlisi bakalim ne olacak.
InsaAllah ikimizde güzel haberler verebilriz burada..

Selam canim nasilsin?
Evet masAllah sayfalar hizli akiyor bende takip etmekte zorlaniyorum artik
Rabbim hepimize o mucizeyi nasip eder insaAllah..
Senden de güzel haberler bekliyoruz canim..

evet canım önce hayırlısı ile ilk 3 ayı atlatalım çünkü korkuyorum ilk 3 aydan. sonra hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin Allah
CAnim nasilsin?
Hic korkma bebegin Rabbime emanet emin ellerde.
Sen yüregini ferah tut.
InsaAllah sorunsuz saglikli bir gebelik gecirirsin

Hos geldin canim :)
Kimyasal gebelik gecirmissin üzüldüm canim..
Rabbim sali günü güzel haberlerle gelmeni nasip etsin insaAllah..

hoş buldum çok teşekkür ederim..:)
amin canım inşallah...listeye beni eklersen sevinirim 26 yaşındayım bat 30.01.2014

Allah kabul etsin cnm seninde bebeğini kucaklamayı nasip etsin Rabbim

Canim hos geldin nasilsin?
Rabbim insaAllah hepimizin yüzünü güldürsün

Canim hos geldin kendini daha iyi hiss ettigini anladim yazdiklarindan sükürler olsun.. InsaAllah ailenin yanina gitmende iyi gelecek sana.. Güzel haberle dönersin insaAllah

slm kızlar hamile arkadaşlar adına sevindim.sağlıkla alırsınız inş kucağınıza.

sayfa çok ilerlemiş okuyamıyorum hepsini

Hos geldin canim evet masAllah sayfalar hizli akiyor :)
Sen nasilsin durumlar nedir

Sonuçlar çıktıı yine NEGATİFF ! Yinee sıfırlarda Bhcg .. Bu ay da olmadı . Yarın kadın doğuma gideceğim hala gelen giden yok çünkü

Rabbim hayirlisini versin insaAllah önmüzde ki ay sende bebegine kavusrsun

saol canim simdi daha iyiyim

Canim hos geldin nasilsin?

bendee geldıimmmm :) ocak we subat ayı hepımız ıcınn hayırlı olsun ınsallah her ısteyen kucagı yawrucagıyla dolsun , hadııı benıde alın arıanıza

Aramiza hos geldin :)
Amiin insaAllah ocak ve subat hepimizin yüzünü güldürür Rabbimin izniyle..

Canim ya hos geldin nasilsin?
Hic bir bilgim yok ne desem yalan olur
InsaAllah bebege isarettir canim insaAllah

Sevgili anne adaylari ve aday adaylari :)
Listemizin güncel hali budur..
Listeye yazilmak isteyenler lütfen bildirsinler yada degisiklik yapilmasini isteyenler

hoş buldum canım..amin inşallah canım hepimiz bu güzel haberi alırız inşallah..
ben çatlatma iğnesi vuruldum o iğne vücuda hcg hormonu salgılıyo 10 gün içinde etkisi kayboluyor..
sen mesela ne zaman çatladığını biliyomusun ovulosyon yaptınmı..:26:eğer biliyorsan 10 gün sonra belli olur..
hayırdır canım önemli bişey mi..?:26:

eflulim beni 4 yaş büyülmüşsün..26 olucaktı

berree cim düzelttim simdi terkar kusura bakma

takvim yöntemine göre ve ovulasyon kitine göre 8 gün önce yumurtam çatladı.yani döllenme olduysa 8 gün önce.
yok canım önemli bir sey değil. estetikle sağlık arası bir sey
güzel haberlerini almayı çok isterim berrem

o zaman bi kaç gün daha bekle canımcım daha sağlıklı sonuç alırsın...
hayırlısı olsun bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur inşallah..
bende artık ara vermicem çok sabrettim eğer bu ay olmazsa rahim filmi çekilicem..:26:
inşallah rahim filmine gerek kalmaz gelir bebiş..

efulimin batdaşı benimde battaşım 2 şubat benimde
bugun benimde regl ağrım oldu ardından ıslaklığım devam etmekte inşallah pozitif sonuç alırız canım

Aynen bende de akıntı var, inşallah canım bebişim habercisidir, merakla bekliyorum 1 Şubat'ı
Keşke biraz sabırlı olabilsem merak öldürüyor beni

Son düzenleme:
günaydın kızlar, bat son 6 kaldı ama bu sabah baya yoğun koyu sarı akıntım oldu, acaba idrar yolları iltihabım falan mı var ya
ayrıca dayanamıycam sanırım pazartesi günü kan tahlili yaptırcam.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…