Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

ama ben sende hala bebek olduğunu düşünüyorum nedense :44: umarım yanılmam

Canım hani rüyamda pozitif di ya gerçektede olur diye :)))

50 tl canım burada istanbul yani

Allah razı olsun canım inşalah rabbim kabul eder

Benimde böyle parça parça koyu kıvamlı benim bata 8 gün var

Benim koyu kıvamlı değil. Sıvı sarı geliyor..
İnşallah sen hamilesindir canım:) Allah gönlüne göre versin:)
Evet canım sürekli sarı akıntı var.Kokusuz. Kasıklarda hafif ağrı var.Şişkinlik oluyor birde.
Bu kasık neresi arkadaş:))))) Benim karnımın alt tarafında ağrı oluyor arada bir:) Kasık orası mı
Sarı akıntımız bütün hamilelerde var anladığım kadarıyla. Herkes bende de var yazıyor:) Doktoruma yine de sorucam:) Ama zararsız olmalı:)
Şişkinliği de folbiol mu yapıyor anlamıyorum ki. Benim karnım hep şiş. Sen folbiol falan kullanıyor musun canım?

Bide sabahları genleşmenin bebeğe zararı var mı onu merak ediyorum ben. Doktora bunu da sorcam. Doktor beni kesecek herhalde:))))))
Bide bulaşık falan yıkarken belim sırtım çok ağırıyor. Sanki rahmimde bir şey aşağı çekiyor gibi oluyor. Bu da psikolojik midir nedir. Ben düşükten falan çok korkuyorum. Benim kadın doğumun yanında psikoloğa da gitmem gerek herhalde :/ Korkularım var..

Mervecim bilmiyorum ama göğüsler cidden çok acayip. sen bata kaç gün kala ya da geçe test yaptın?

3 gün kala, erken gebelik testinde çok çok gölge gibi çizgi çıktı, sonra kana gittim 17 çıktı :44: senin şuan kaç gün kaldı

kamurancım doktor bana bişey yaptığında nasıl karaciğerine, böbreğine bişe olmuyorsa ona da olmaz dedi, hem onun bi de üstüne üstlük hava yastığı var. ben aşırı hareketliydim, hiçbir şey olmadı. olursa zaten sağlıksız olduğu içindir . için rahat edecekse yine de doktora sor cnm

canım o aşağı çekme gibi olay bende de oluyor.. yormuş oluyoruz kendimizi yani, hemen ağrı giriyor sinyal gönderiyor bebişler "anne dinlen artık" demeye getiriyor diye düşünüyorum :)) hemen uzanıyorum öyle olduğunda ben..

3 gün kala, erken gebelik testinde çok çok gölge gibi çizgi çıktı, sonra kana gittim 17 çıktı :44: senin şuan kaç gün kaldı

6 gün var. peki 4 gün kala, 5 gün kala yapmış mıydın? eğer senin 3 gün kala 17 çıktıysa benim gibi 7 gün kala gitseymişsin demek ki çıkmayacakmış.

diğerinde 5 gün kala 43 çıktı diye, hepsi öyle olacakmış gibi geliyor

6 gün var. peki 4 gün kala, 5 gün kala yapmış mıydın? eğer senin 3 gün kala 17 çıktıysa benim gibi 7 gün kala gitseymişsin demek ki çıkmayacakmış.

evet, 5 gün kala da kan tahlili yaptırmıştım 1.20 çıkmıştı, hamile değildim güya bence 3 gün sonra yine dene

evet, 5 gün kala da kan tahlili yaptırmıştım 1.20 çıkmıştı, hamile değildim güya bence 3 gün sonra yine dene

demek ki tahlilden hemen sonra implantasyon olmuş. biliyorum çok erken gittim. ama sürekli test yapma isteğim kalmadı. mutlaka salı-çarş yaparım ama . senin göğüsler de acıyo muydu? herkeste olacak diye bişe yok. benimki doğumdan sonra hiç acımazdı regl öncesi

ya bi de şunu düşündüm, kızım 14 kilo. onu kaldırmamam mümkün değil. nasıl olacak bu iş

yok hiç acıma olmadı, şuanda bile yok, bir de benim göğüslerim öyle hassas olmadı hiç, hayatımın hiçbir döneminde bu ergenlikte de dahil, göğüslerim yeni oluşurken bile göğüs acısı sancısı çekmedim ben :)) sadece 5-6 gün kala, bunu da namaz kılarken ellerimi göğsümde bağladığımda hissettim, yastık gibi olmuşlardı pofuduk pofuduk.. 1-2 gün sonra da indi zaten :))

Kizlarr test yaptim golge gibi bise cikti ilinci cizgi isiga bakinca gozukuo. Bi anlam veremedim bugun adetimin gecikmesinin 3. Gunu.. kıl gibi bi cizgi cikti pazartesi kan vercen

bende bu bhcg değerlerini sormak istiyordum tam üstüne yazmış herkes. hamile olup da öncesinde sonrasında kan testi yaptırmış olanlar kaç defa yaptırdılarsa günlerini ve değerlerini yazabilirler mi

adete 3 gün kala 5 gün kala gibi ya da 4+1 5+2 gibi

İnşallah kamurancım ama benim göğüslerde bi değişiklik yok

Herkes de sarı akıntı herkes hamile inşallahhhhh

evet bütün hamilelerde sarı akıntı oluyor:) kasık ağrısı ; adet olacakmş gibi ağrı oluyor ya. Göbeğin alt tarafında. :Benım sağ sol orta ortaya karışık ağrıyor :26: Evet canım kullanıyorum folbiol. Ama hamıle kalmadan öncede kullanıyordum şişkinlik olmuyordu.O da gebelikten galiba

Son düzenleme:

Ayyyy gerçekteennn çooooooooookkk mutlu oldummmm bu cümlelerine:))))))))))))))
Hava yastığını yerim ben onun:)
Olursa sağlıksız olduğu için diyoruz ya hani, Allahım sağlıklı ve hayırlı bi evlat nasip etsin hepimize. Hamileliğin doğuma kadar her anı zor. Düşünüyorum da bunun da ikili testi bilmem üçlü testi falan varmış. Ense kalınlığına bakılıyormuş vs..
Allahım o günleri de göstersin ama hayırlı günler göstersin inşallah.. Çok zor gerçekten...

Aynen canım ben de hamilelikten önce de kullanıyordum. Ama bu denli şişlik yoktu. Adetten önce şişlik olurdu. Adet olunca geçerdi. Şimdi adet de olmuyorum artık hiç inmez:) Aman hiç inmesin önemli değil. Zaten daha çok şişicez Allahın izniyle:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…