kızlar benim göğüslerim çok çok ağrıyor günlerdir. anne olanlar bilir sanki içi süt dolu da emecek bebek yok gibi
hamileyim falan demeye çalışmıyorum ama regl olmazsam kesinlikle doktora görünmem lazım. o derece. bu neyin belirtisi olabilir?yani hangi hastalığın? gerçi alakası var mı bilmiyorum ama geçen ay doktora gittim iyice bir kontrol etti beni, yolladı. bi de sık sık başım ağrıyor
Canım hani rüyamda pozitif di ya gerçektede olur diye :)))
50 tl canım burada istanbul yani
Allah razı olsun canım inşalah rabbim kabul eder
Benimde böyle parça parça koyu kıvamlı benim bata 8 gün var
Bu kasık neresi arkadaş:))))) Benim karnımın alt tarafında ağrı oluyor arada bir:) Kasık orası mıEvet canım sürekli sarı akıntı var.Kokusuz. Kasıklarda hafif ağrı var.Şişkinlik oluyor birde.
ama ben sende hala bebek olduğunu düşünüyorum nedense :44: umarım yanılmam
Mervecim bilmiyorum ama göğüsler cidden çok acayip. sen bata kaç gün kala ya da geçe test yaptın?
Bide sabahları genleşmenin bebeğe zararı var mı onu merak ediyorum ben. Doktora bunu da sorcam. Doktor beni kesecek herhalde:))))))
Bide bulaşık falan yıkarken belim sırtım çok ağırıyor. Sanki rahmimde bir şey aşağı çekiyor gibi oluyor. Bu da psikolojik midir nedir. Ben düşükten falan çok korkuyorum. Benim kadın doğumun yanında psikoloğa da gitmem gerek herhalde :/ Korkularım var..
Bide sabahları genleşmenin bebeğe zararı var mı onu merak ediyorum ben. Doktora bunu da sorcam. Doktor beni kesecek herhalde:))))))
Bide bulaşık falan yıkarken belim sırtım çok ağırıyor. Sanki rahmimde bir şey aşağı çekiyor gibi oluyor. Bu da psikolojik midir nedir. Ben düşükten falan çok korkuyorum. Benim kadın doğumun yanında psikoloğa da gitmem gerek herhalde :/ Korkularım var..
3 gün kala, erken gebelik testinde çok çok gölge gibi çizgi çıktı, sonra kana gittim 17 çıktı :44: senin şuan kaç gün kaldı
6 gün var. peki 4 gün kala, 5 gün kala yapmış mıydın? eğer senin 3 gün kala 17 çıktıysa benim gibi 7 gün kala gitseymişsin demek ki çıkmayacakmış.
evet, 5 gün kala da kan tahlili yaptırmıştım 1.20 çıkmıştı, hamile değildim güyabence 3 gün sonra yine dene
demek ki tahlilden hemen sonra implantasyon olmuş. biliyorum çok erken gittim. ama sürekli test yapma isteğim kalmadı. mutlaka salı-çarş yaparım ama . senin göğüsler de acıyo muydu? herkeste olacak diye bişe yok. benimki doğumdan sonra hiç acımazdı regl öncesi
Benim koyu kıvamlı değil. Sıvı sarı geliyor..
İnşallah sen hamilesindir canım:) Allah gönlüne göre versin:)
Bu kasık neresi arkadaş:))))) Benim karnımın alt tarafında ağrı oluyor arada bir:) Kasık orası mı
Sarı akıntımız bütün hamilelerde var anladığım kadarıyla. Herkes bende de var yazıyor:) Doktoruma yine de sorucam:) Ama zararsız olmalı:)
Şişkinliği de folbiol mu yapıyor anlamıyorum ki. Benim karnım hep şiş. Sen folbiol falan kullanıyor musun canım?
Benim koyu kıvamlı değil. Sıvı sarı geliyor..
İnşallah sen hamilesindir canım:) Allah gönlüne göre versin:)
Bu kasık neresi arkadaş:))))) Benim karnımın alt tarafında ağrı oluyor arada bir:) Kasık orası mı
Sarı akıntımız bütün hamilelerde var anladığım kadarıyla. Herkes bende de var yazıyor:) Doktoruma yine de sorucam:) Ama zararsız olmalı:)
Şişkinliği de folbiol mu yapıyor anlamıyorum ki. Benim karnım hep şiş. Sen folbiol falan kullanıyor musun canım?
kamurancım doktor bana bişey yaptığında nasıl karaciğerine, böbreğine bişe olmuyorsa ona da olmaz dedi, hem onun bi de üstüne üstlük hava yastığı var. ben aşırı hareketliydim, hiçbir şey olmadı. olursa zaten sağlıksız olduğu içindir . için rahat edecekse yine de doktora sor cnm
ozaman ilk olarak hoş geldinnnnn aramıza tatlımmm kusura bakma geri sayfalara bakmadan yazdığım için seni fark etmedim nasılsın
evet bütün hamilelerde sarı akıntı oluyor:) kasık ağrısı ; adet olacakmş gibi ağrı oluyor ya. Göbeğin alt tarafında. :Benım sağ sol orta ortaya karışık ağrıyor :26: Evet canım kullanıyorum folbiol. Ama hamıle kalmadan öncede kullanıyordum şişkinlik olmuyordu.O da gebelikten galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?