çok sevindim.. aramıza hoşgeldin.. sağlıkla kucağına alırsın inşallah
bata 3 gün kala ciddi kasık ağrım oldu, bat gününden itibaren ise hafifledi.. umarım faydalı olur verdiğim bilgi..
bir sorun çıkmazsa hamilesin Allahın izniyle
Çok teşekkür ederim arkadaşlar ; bende 1 seneden fazladır bekliyorum bugünü
Allahım dileyen,isteyen herkese nasip etsin inşallah
değerim 7,98 çıktı:26::26:
Cok saolun allah razi olsun hepinizden insaAllah rabbim sizlerinkini sag saglim kucaginiza almayi nasip eder ewet mervecim kesin dusuk ama uzuntuden neden iki gebeligimde 6 haftaliga kadar gelipde dusuo die sormayi unuttuk biri kurtajla sonuclandi biride dustu ne diyim rabbim bu acilari arayacak seyler wermesin
Benim ki beyaz dünde kahverengi bi seferlik geldi bi daha oda gelmedi ama afedersin altım şıkır şıkır hep ıslak
Benim ki beyaz dünde kahverengi bi seferlik geldi bi daha oda gelmedi ama afedersin altım şıkır şıkır hep ıslak
Regl ağrısı gibimiydi canım nasıl bir ağrı
5 gün kala olmazdı bir gün önceden kahve leke gelirdi dün gelen regl biterken artık kahve rengi gelir ya öyle bilmiyorum ümitlenmek istemiyorumPeki ilk kez mi böyle? Regl öncesi olur muydu?
Ahh canım lütfennnn allahım eşim de sen şom ağızlısın diyo kızıyoryaa cok umutlandırmak istemiyorum seni ama söylemeden de duramıyorumm tatlım yaa yerlesmee kanaması olmalı o lütfen lütfen lütfenn:)
Anladım canım çok saollyok daha acayip bişeydi.. böyle sızlama zonklama gibi.. ama bat gününden sonraki regl olcakmış gibi olan ağrıya benziyor, kendimi yorduğumda idrarımı çok tuttuğumda falan hala oluyor..
5 gün kala olmazdı bir gün önceden kahve leke gelirdi dün gelen regl biterken artık kahve rengi gelir ya öyle bilmiyorum ümitlenmek istemiyorum
Ahh canım lütfennnn allahım eşim de sen şom ağızlısın diyo kızıyor
Anladım canım çok saoll
rica ederim :))
Tamam canım yükselir bence inşallah kat artar bebişin de sağlıcakla doğar idrarda yaptın mı çıktı mı çizgi
bir sorun çıkmazsa hamilesin Allahın izniyle
çok sağolun kızlar rabbim inşallah hepimize o duyguyu yaşamayı nasip etsin..a
5 üzeri hamişsinn demek...bence perşembe bir kan daha ver 2 ye katlarsa bir kutlama patlatırızzz
nasılsınız kızlarhala evim dolu misafirle gelemıyorum,arada oluyup cıkıyorum neler var neler yok
Merhaba canım ne olsun biz aynı gün saymaya devam ediyoruz sen napıyorsun
Canım senin 5 gün kala negatifdi ya yumurtlamadan kaç gün sonra pozitif oldu ve döngün kaç gün
çok sağolun kızlar rabbim inşallah hepimize o duyguyu yaşamayı nasip etsin..
doktor düşük bekle cuma günü tekrar yaptır dedi:26:
merhaba tatlım,al bendende o kadar gün sayıyorum ama benım daha cok senın az kaldı sanırım demi...inş bebiş vardır
döngüm 27-28 günde bir, 26sında yumurtladığımı varsayıyorum 12 gün sonra kana geçti. zaten döllenmeden sonra 8-9 günü buluyormuş kana geçmesi.
bata 4 gün kala düşük değer çıkması normal sonradan artacaktır inşallah..
Benim 7 gün önce yumurtam çatladı benim mümkün deil çıkmaz sanırım idrarda
Benim 7 gün önce yumurtam çatladı benim mümkün deil çıkmaz sanırım idrarda
Senin ne zaman canim bat? Benim 4 subat
2 şubat canım benim de 5 günüm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?