Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Regl ağrısı gibimiydi canım nasıl bir ağrı

Çok teşekkür ederim arkadaşlar ; bende 1 seneden fazladır bekliyorum bugünü
Allahım dileyen,isteyen herkese nasip etsin inşallah

ayyy süper bir haber buuu...çok sevindimm canımm...darısı başımızaaaa

değerim 7,98 çıktı:26::26:

5 üzeri hamişsinn demek...bence perşembe bir kan daha ver 2 ye katlarsa bir kutlama patlatırızzz

canımm yaa çok üzüldümm..Rabim inş hayırlısı ile tekrar nasip eder..ama önce bu düşüklerin sebebini araştır derim ben...

Regl ağrısı gibimiydi canım nasıl bir ağrı

yok daha acayip bişeydi.. böyle sızlama zonklama gibi.. ama bat gününden sonraki regl olcakmış gibi olan ağrıya benziyor, kendimi yorduğumda idrarımı çok tuttuğumda falan hala oluyor..

Peki ilk kez mi böyle? Regl öncesi olur muydu?
5 gün kala olmazdı bir gün önceden kahve leke gelirdi dün gelen regl biterken artık kahve rengi gelir ya öyle bilmiyorum ümitlenmek istemiyorum
yaa cok umutlandırmak istemiyorum seni ama söylemeden de duramıyorumm tatlım yaa yerlesmee kanaması olmalı o lütfen lütfen lütfenn:)
Ahh canım lütfennnn allahım eşim de sen şom ağızlısın diyo kızıyor
yok daha acayip bişeydi.. böyle sızlama zonklama gibi.. ama bat gününden sonraki regl olcakmış gibi olan ağrıya benziyor, kendimi yorduğumda idrarımı çok tuttuğumda falan hala oluyor..
Anladım canım çok saoll

rica ederim :))

nasılsınız kızlar hala evim dolu misafirle gelemıyorum,arada oluyup cıkıyorum neler var neler yok

Tamam canım yükselir bence inşallah kat artar bebişin de sağlıcakla doğar idrarda yaptın mı çıktı mı çizgi

bir sorun çıkmazsa hamilesin Allahın izniyle

a

5 üzeri hamişsinn demek...bence perşembe bir kan daha ver 2 ye katlarsa bir kutlama patlatırızzz
çok sağolun kızlar rabbim inşallah hepimize o duyguyu yaşamayı nasip etsin..
doktor düşük bekle cuma günü tekrar yaptır dedi:26:

Canım senin 5 gün kala negatifdi ya yumurtlamadan kaç gün sonra pozitif oldu ve döngün kaç gün

döngüm 27-28 günde bir, 26sında yumurtladığımı varsayıyorum 12 gün sonra kana geçti. zaten döllenmeden sonra 8-9 günü buluyormuş kana geçmesi.

çok sağolun kızlar rabbim inşallah hepimize o duyguyu yaşamayı nasip etsin..
doktor düşük bekle cuma günü tekrar yaptır dedi:26:

bata 4 gün kala düşük değer çıkması normal sonradan artacaktır inşallah..

Benim 7 gün önce yumurtam çatladı benim mümkün deil çıkmaz sanırım idrarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…