kızlaaaar hayırlı aksamlaaarrr
nete giremiyorum mlum yarı tatildeyiz kayınvalidemlerdeyiz net yok şuan başka yerden giriyorum bu tatilde pek giremeyeceğe benziyorum ama dualarımdasınızz
bugun bebişimin minik kalbinin atışını gördüm rabbime şükürler olsun...
Allahım size de nasip etsin kardesşerim....
neden yok canım :26:
bence biz hamileyiz desek olurmu acaba
hayırlı olsun :) aramıza hoşgeldin
Tebrik ederim cnnmm hayirli ugurlu olsunn Allah saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin insallahh:)
aminnnn insallah rabbin olmayan herkese versin inşallah
cnm cevap vermek istemezsin anlarım boş gebelik teşhisi konduğunda kaç haftalıktı kese kaç mm di ve kan değerlerin nasıldı . benim de böyle bir ihtimal var ondan soruyorum hatırlıyosan paylaşırsan sevinirim ?
7 haftalikti cnm ,kese yanlis hatirlamiyosam 23 mm ydi ,kan degerlerim normal bi gebelik gibiydi en son 11400 civariydi ama kese bostu
cnm senin bat neydi ?
yaaa ben bat olayını anlamadım ??
İnş. bende mayısa kadar hamile kalabilirim yoksa mayısta tüp bebek tedavisine başlayacam
İnş. bende mayısa kadar hamile kalabilirim yoksa mayısta tüp bebek tedavisine başlayacam
7 haftalikti cnm ,kese yanlis hatirlamiyosam 23 mm ydi ,kan degerlerim normal bi gebelik gibiydi en son 11400 civariydi ama kese bostu
Anladım cnm aynı korkuları yaşıyorum şuan da ne hissettiğini az çok anlayabiliyorum.. en yakın zamnda muradına eresin inşallah..
kızlar adetim 5 gün geçti en son pazartesi günü idrar testi yaptım negatifti regl olcakmışım gibi de gelmiyor moralim çok bozuk gidip kan testi yaptırsam onda da negatif çıkar diye korkuyorum
selam kızlar bu satte bile ne çok kişi var ya:)))napıyosunuz
Aminnn inşş. cnmmbirdahaki adet tarihi canım :)
Allah gönlüne göre versin inşallah :)
Ne zamandir deniyosunuz ki cnm?
Anladım cnm aynı korkuları yaşıyorum şuan da ne hissettiğini az çok anlayabiliyorum.. en yakın zamnda muradına eresin inşallah..
Sende durum nedir cnm? Cok kotu bi durum maalesef hamilesin ama bebegin yok icinde tabi bunun yaninda gebeligin tum belirtilerini yasiyosun...cok uzucu...8 ayda 2 kere ayni seyi yasamak bana cok agir geldi
benim bat 10ocaktı canım. noldu ki..
yaaa ben bat olayını anlamadım ??
1 hafta aramızda bebişi gördün mü ne zaman gördün doktora gidicem bende büyümesini bekliyorum ama ne zaman görünür acaba :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?