Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

keseyi bende gördüm küçük de olsa 5mm kadarcıktı önümüzde ki hafta bende gidicem ama hiç doktora gidesim yok

5mm kesede ne bebeği görmeyi umdular ki acaba çok merak ediyorum :S benimki 14mm di doktorum çok güzel yerleşimi ama daha canlanmamış dedi.. küçücüktü çünkü.. Allahtan umut kesilmez canım.. 6. haftan dolduğunda bi git yine bence.. kontrol altında tutmakta fayda var diye düşünüyorum.

Bizim birbirimize ettiğimiz dua daha makbul olur. Temiz niyetle hiç bir çıkarımız olmadan dua ettiğimiz için inşallah kabul olur ..

inşaallah canım sen bana da dua eder mison hamilelerin duasi daha makbul olur karnindaki kucucuk melekten bana da nasip etsin Rabbim

bende internetten baktım kese 5 mm de anca gözüküomuş bebeği nerde görcekse.. o yüzden hem doktor hem hastahane değişcem

Merhaba inş. hamile kalırsın cnm Allah emeklerinin karşılıgında sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin ilk aşılamanmı

Canm rabbim vericek inş hepimize sana tavsiye edicem doktra git lütfen ankara yakınsan bu doktorlardan herkesin faydalanmasını istiyrum.ahmet erdem ve mehmet erdem ikiz kardeş bunlar..yani şu bebek konusu öyle bir şey ki rabbim dilemedikçe olmuyo en büyük nimet.ne parayla satın alabilirsin ne de rica minnetle.....bol bol dua...rabbim veröiyceksede bizim imtihanımız böyledir...yine dua ettim sabah ezanlarında önce cümlemize ver onlarla nirlikte banada sağlıklu hayırlı ömürlü ewlat ver diye...canm bugün ahmet erdeme gidicem akürtaj sonrası geçmeyen kahve lekeler için dua edin lütfen bişey çıkmasın....akşama kadar giremem çok.saat 18 de randevum.dualarınız da benide unutmayın

Günaydınlarrr. Adet gunu gelmeden midesi bulanan var mi ? Gerci benim 10 gundur ara ara yokluyordu da.bugunku feci

Günaydınlarrr. Adet gunu gelmeden midesi bulanan var mi ? Gerci benim 10 gundur ara ara yokluyordu da.bugunku feci

günaydın canımtuzlu çubuk ye iyi geliyor canım..
benimde sanki aşağı doğru bişey zorluyo belim sırtım ağırıyor..:26:

hoşbuldum, teşekkür ederim yorumun için inş. öyleyimdir...

Son düzenleme:
günaydınlar arkadaşlar bir şey sorucam şimdi Meryem suresini heğiniz duymuşsunuzdur yada okumuşsunuzdur sorum su ben okuyacağım ama iş yerindeyim sürekli abdest almam başımı kapatarak okumam mümkün değil internetten bakarak okuyacağım sizce bir sıkıntı olur mu 41 Meryem suresi okuyanın çocuğu olurmuş kimisi daha okumaya başladığında hamile kalmış cok okudum bu yazıları bilen var mı?

bat tarihim 5 şubat ağrı olması için erken mi acaba:44:

günaydınlar herkese gününüz aydın olsun

kışın geldiğini ilk defa pazartesi dün ve bugün hissettim oh be üşümek ne kadar güzel
herkes yazı sever ben sonbaharı kışı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…