keseyi bende gördüm küçük de olsa 5mm kadarcıktıönümüzde ki hafta bende gidicem ama hiç doktora gidesim yok
Bizim birbirimize ettiğimiz dua daha makbul olur. Temiz niyetle hiç bir çıkarımız olmadan dua ettiğimiz için inşallah kabul olur ..
İyi geceler cnm Allaha emanet ol
Cnm ismin zeynep mi bende kalkıyorum kuran okucam sana da dua edicem inşallah bu ay hastalanma bebiş olsun diye inşallahh :)))
5mm kesede ne bebeği görmeyi umdular ki acaba çok merak ediyorum :S benimki 14mm di doktorum çok güzel yerleşimi ama daha canlanmamış dedi.. küçücüktü çünkü.. Allahtan umut kesilmez canım.. 6. haftan dolduğunda bi git yine bence.. kontrol altında tutmakta fayda var diye düşünüyorum.
bende internetten baktım kese 5 mm de anca gözüküomuş bebeği nerde görcekse.. o yüzden hem doktor hem hastahane değişcem
inşaallah canımsen bana da dua eder mison hamilelerin duasi daha makbul olur karnindaki kucucuk melekten bana da nasip etsin Rabbim
bence de değiştir canım.. inşallah hayırlı haberler alırsın :)
Kızlar iyi geceler hepinize ben çıkıyorum
Merhaba inş. hamile kalırsın cnm Allah emeklerinin karşılıgında sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin ilk aşılamanmı
Günaydınlarrr. Adet gunu gelmeden midesi bulanan var mi ? Gerci benim 10 gundur ara ara yokluyordu da.bugunku feci
çok sevindim.. aramıza hoşgeldin.. sağlıkla kucağına alırsın inşallah
bata 3 gün kala ciddi kasık ağrım oldu, bat gününden itibaren ise hafifledi.. umarım faydalı olur verdiğim bilgi..
bir sorun çıkmazsa hamilesin Allahın izniyle
çok sevindim.. aramıza hoşgeldin.. sağlıkla kucağına alırsın inşallah
bata 3 gün kala ciddi kasık ağrım oldu, bat gününden itibaren ise hafifledi.. umarım faydalı olur verdiğim bilgi..
bir sorun çıkmazsa hamilesin Allahın izniyle
Aynen benim de agridi o sekilde. Tutunacak beben sana. Cok inaniyorumgünaydın canımtuzlu çubuk ye iyi geliyor canım..
benimde sanki aşağı doğru bişey zorluyo belim sırtım ağırıyor..:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?