Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

aleykum selam hosgeldin cnmm
olacak insallah tatlım,hepimiz aynı durumdayız

hay allah ya hayırlısı diilmiş cnm üzülme lütfenn denemelere devamm

asprin ne işe yarıyor acaba hiç duymamıstım ?? :44::44::44: :26::26:

canım bizde kan pıhtılasması var...aspirini kanı sulandırması için kullanıyoruz ki damarlarda pıhtı olusup bebein beslenmesini engellemesin gelişimini durdurmasın diye...

canım bizde kan pıhtılasması var...aspirini kanı sulandırması için kullanıyoruz ki damarlarda pıhtı olusup bebein beslenmesini engellemesin gelişimini durdurmasın diye...

bendede kansızlık var,ama doktorum hiçbişi demedi asprin falan diye..
progestan ı kullanuyorum sadece,bakalım yarın ne dicek :44::44::44:

kızlar bilmiorumm sizin bu konuda düsünceniz neolur bilmiorum ama ikinci hamileligimde dini bi kitapdan kolay hamile kalma adına birseyler okumustum isde arapca yuz tane besmele yazıp bonya dısında surekli uzerinde oldugunda ve ilişki anındada üzerinde oldugunda biiznillah o geceden hayırlı bi evlat olur diordu gercekden ilk geceden hamile kalmıstım cok sukur .. simdi tekrar düsünüoruzz bu ay tasıdım hep üzerimde hayırlısı artıkk hepımız icin ins..

bendede kansızlık var,ama doktorum hiçbişi demedi asprin falan diye..
progestan ı kullanuyorum sadece,bakalım yarın ne dicek :44::44::44:

aspirinin kansızlıkta kullanılıp kullanılmadıgını bilmiyorum cnm belki sana kan yapıcı yiyecekler tavsiye eder yada hap falan verir..

hakkımızda hayırlı olacak günü bekliyoruz

hay allah ya hayırlısı diilmiş cnm üzülme lütfenn denemelere devamm
O kadar dua ettim ki zaten..hatta birşikte olmadan önce bile tesbihler cekmiştim...hayırlısıyla demiştim..ama insan kendini 1 ay kısıtladıgına üzülüyo.eşime o kadar yorgunlen ısrar ediyodum kahve içirodum falan.nese yspcak bişey yok artık....

Evet sigara benim için önemli bir etken. Vicdan azabı çekmemek için testi erkene alma sebeplerim arasında...
Daha çok varmış ama zaten negatif çıkar..

canım bu cok enteresan bi iş...ne kadar stres yapmayıp kafanı dagıtırsan ve oluruna bırakırsan o kadar kolay oluyo hamilelikler(tabi Allahım nasip ediyo) stres bizim bas düşmanımız bırak biraz kafanı rahatlat bak burda hepbirlikte konusuyoruz herkes deli gbi BAT gününü bekliyor biraz rahatlatmalıyız kendimizii hayırlı zamanda olacak inşallah merak etme

Düşünmemeye çalıştım..adt olmadan birgün önceye kadar ateşim yüksekti.idrarda torular vardı akıntı vardı bütün belirtilerim vardı kirpiklerim karışıyodu sakın belirtilere takılmayın kızlar..

peki senin BAT ın bugünmü? kesin kanama basladı mı?

Benim de 2 şubat canım.
Ben de dün yaptım negatif çıktı. Prospektüsünü okudum. Döllenmeden sonraki 5-15 gün içinde yapabilirsiniz yazıyo.
Valla döllenmeyi yumurtlamaya bağlarsak dün 10. günümdü ve negatifti.Tam bilmediğim için yorum bile katamıyorum:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…