ya bnm doktorum adet tarihinden bir hafta gecince gel dedi anlamdım gec kalmıss olmazmıyım?? bende doguma kadar igne kullanacam benimkide mthfr c 677t ve plasminogen paı 4g/5g heterozigot ya anlamadıgım birseyde bizimki heterozigot oldugu icin kan pıltılasmasımı var yoksa sadece tasıyıcımıyız??
aslında tasıyıcıyız ama cok ilginç bişey okumustum ilk pıhtılasmayı öğrendigimde...şu MTHFR C677T heterozigot olanlarda homozigot olanlara göre daha fazla düşüge neden olabiliyomus
ben 2. gebeliğimde dr degiştirmiştm kadına anlattım durumumu testleri yapmadan pıhtılasma olabilir sende iğne verelim tedbir amaclı dedi (nitekim de haklı cıktı)ve tam 5.haftada basladım iğneye ama maalesef yeterli olmadı cnm o yüzden ne kdr erken baslanırsa o kadar iyi...
bnde 3 aydır kullanıyorum cnm
Slmlar
Adet oluyorum
İsyan etmiyorum ama günaşırı çalışmıştık hepsinde de ayaklarımı dikip bi saat yatmıştım.
temizlik yaparken dikkat etmiştim.sigara içmemstim..herşeyimi kısıtlamıştım...
olmadı ... Nasip ...
Slmlar
Adet oluyorum
İsyan etmiyorum ama günaşırı çalışmıştık hepsinde de ayaklarımı dikip bi saat yatmıştım.
olmadı ... Nasip ...
asprin ne işe yarıyor acaba hiç duymamıstım ?? :44::44::44: :26::26:
canım bizde kan pıhtılasması var...aspirini kanı sulandırması için kullanıyoruz ki damarlarda pıhtı olusup bebein beslenmesini engellemesin gelişimini durdurmasın diye...
bendede kansızlık var,ama doktorum hiçbişi demedi asprin falan diye..
progestan ı kullanuyorum sadece,bakalım yarın ne dicek :44::44::44:
Slmlar
Adet oluyorum
olmadı ... Nasip ...
aspirinin kansızlıkta kullanılıp kullanılmadıgını bilmiyorum cnm belki sana kan yapıcı yiyecekler tavsiye eder yada hap falan verir..
O kadar dua ettim ki zaten..hatta birşikte olmadan önce bile tesbihler cekmiştim...hayırlısıyla demiştim..ama insan kendini 1 ay kısıtladıgına üzülüyo.eşime o kadar yorgunlen ısrar ediyodum kahve içirodum falan.nese yspcak bişey yok artık....hay allah yahayırlısı diilmiş cnm üzülme lütfenn denemelere devamm
benim bat ayın 10 da ama bundan bir haftayı geck adet olmusum gibi oldum 3 gün boyunca adet kanamasında kahverengi sıvı geldi benden adet günümde kesildi test yaptım ama negatif cıktı ama hiç sonrasında da test yapmamıstım digerlerinde test yapmıstım ama negatifti yok pozitif cıkcana inanmıyorum zaten ama bir ihtimal sigarayı kullanıyorum azalttım ama hamileysem bide içmem önlemimi alayım :26: bundan sonra kötü bişey olmamamsı için bilerek elimden geleni yaparım en azından birde bu aralar aclık hissim cogaldı acıkınca sanki migdemi kurtlar kemiriyor gögüslerimde şiş ama anlamadım değilimdir ama kafam rahatlasın işte
Hoşbuldum cnm ..insanda heves kalmıyor ya..aleykum selam hosgeldin cnmm
olacak insallah tatlım,hepimiz aynı durumdayız
O kadar dua ettim ki zaten..hatta birşikte olmadan önce bile tesbihler cekmiştim...hayırlısıyla demiştim..ama insan kendini 1 ay kısıtladıgına üzülüyo.eşime o kadar yorgunlen ısrar ediyodum kahve içirodum falan.nese yspcak bişey yok artık....
aslında tasıyıcıyız ama cok ilginç bişey okumustum ilk pıhtılasmayı öğrendigimde...şu MTHFR C677T heterozigot olanlarda homozigot olanlara göre daha fazla düşüge neden olabiliyomus
ben 2. gebeliğimde dr degiştirmiştm kadına anlattım durumumu testleri yapmadan pıhtılasma olabilir sende iğne verelim tedbir amaclı dedi (nitekim de haklı cıktı)ve tam 5.haftada basladım iğneye ama maalesef yeterli olmadı cnm o yüzden ne kdr erken baslanırsa o kadar iyi...
peki canım bu cor aspirine ikinci hamileliginden öncede kullanıormuydun? ben acaba suan cor aspirin kullandıgım icinmi doktor bi hafta salladı acaba diorum
peki canım bu cor aspirine ikinci hamileliginden öncede kullanıormuydun? ben acaba suan cor aspirin kullandıgım icinmi doktor bi hafta salladı acaba diorum
yok cnm 2. düşükten sonra basladım aspirin kullanmaya...2 dr a gittim ikisi de 1 gün bile gecikse adetin hemen test yap ve gel dedi
Düşünmemeye çalıştım..adt olmadan birgün önceye kadar ateşim yüksekti.idrarda torular vardı akıntı vardı bütün belirtilerim vardı kirpiklerim karışıyodu sakın belirtilere takılmayın kızlar..canım bu cok enteresan bi iş...ne kadar stres yapmayıp kafanı dagıtırsan ve oluruna bırakırsan o kadar kolay oluyo hamilelikler(tabi Allahım nasip ediyo) stres bizim bas düşmanımız bırak biraz kafanı rahatlat bak burda hepbirlikte konusuyoruz herkes deli gbi BAT gününü bekliyor biraz rahatlatmalıyız kendimizii hayırlı zamanda olacak inşallah merak etme
Düşünmemeye çalıştım..adt olmadan birgün önceye kadar ateşim yüksekti.idrarda torular vardı akıntı vardı bütün belirtilerim vardı kirpiklerim karışıyodu sakın belirtilere takılmayın kızlar..
slm kızlar benim 3.ayım bebk çalışmalarında bugün dayanamadım test yaptım ama erken gebelik testi ve kocaman tek çizgi çıktı((((((((bu erken gebelik testleri hk. bir bilginiz varmı buarada batım 2 şubat baktımda batı 2 şubat olan baya kişi var gibi:)
Dün başladı cnm.batım bugün yarındı.dün pembemsiydi dedim acaba yerleşmemi..ama bugün kırmızı ve coğaldı baya adet yaniipeki senin BAT ın bugünmü? kesin kanama basladı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?