Vajinal bakmıştı cnm .. bu önümüzde ki hafta başka bir doktora gidicem bakalım hayırlı haberler alırım inşallah artık doktora gitmeye korkuyorum :)
bana 5+5 te koymustu teshisi ama biçok insanın 7. hatta 8. haftalarda görünüyo bebişi merak etme cnm içini ferah tut sen ii bi dr bul bian önce
bizde yeni basladik umarim bu ay rabbimin izniyle olur ruyamda bebek goruyorum iki gundur allah herkese hayirlisini versinnn
kizlar bi yardim ya 3 gundur agzimda metalik bi tat var ozellikle gece daha cok oluyor boyle bozuk para varmis gibi agzimda bu neden oluyor gebelik olabilir mi daha reglime baya var kutfeen kizlarr
Amin cnm amin.. Ovulasyon testi yapan var mı aranızda ?.. Nasıl yapılıyor ben 30-31 günde oluyorum.ayrıntıları neler bu ay olsunrabbim ümitlerimizi,heveslerimizi kırmasın insallahhh ...
canım hayırlısı ne diyelim erken düşün olmuş.kan sulandırıcı kullanıyor muydun.bu tarz düşüklerde başlatıyor doktorlar.
Canım o listeye benim adımı da ekle
Arkadaslar acil yardım adetime 5 gun var bugun kan testi yaptım bazı belirtiler var ama 1.16 çıktı bu gebelik yokmu demek
Sagol canım cevap icin ama gebelik yoksa 0.0 olması gerekmiyor mu yükselmez mı
Beykozcum kimyasal gebelik olabilir mi?:26: misal simdi ben adet olsam bu kimyasal gebelik olacak
canım bende baktım gercekten kimyasal olabilirmiş :26:
saol canım bilgilendirdigin için canımmmm inş bende 2.ci melegime kavusurum amin
buarada reglme 4gün kaldı ve bugun test yaptım
negatif bana baktı ben ona sanırım tutmadı yavvvv
öylemi dersin bata kadar yapma diyorsun yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?