Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

bizde yeni basladik umarim bu ay rabbimin izniyle olur ruyamda bebek goruyorum iki gundur allah herkese hayirlisini versinnn

kizlar bi yardim ya 3 gundur agzimda metalik bi tat var ozellikle gece daha cok oluyor boyle bozuk para varmis gibi agzimda bu neden oluyor gebelik olabilir mi daha reglime baya var kutfeen kizlarr

kizlar bi yardim ya 3 gundur agzimda metalik bi tat var ozellikle gece daha cok oluyor boyle bozuk para varmis gibi agzimda bu neden oluyor gebelik olabilir mi daha reglime baya var kutfeen kizlarr

Evvvvvvveeeettt bende olmuştu.hamilelik belirtsi çayın filan tadını alamazdm

rabbim ümitlerimizi,heveslerimizi kırmasın insallahhh ...
Amin cnm amin.. Ovulasyon testi yapan var mı aranızda ?.. Nasıl yapılıyor ben 30-31 günde oluyorum.ayrıntıları neler bu ay olsun
Artık hayırlısıyla.

canım hayırlısı ne diyelim erken düşün olmuş.kan sulandırıcı kullanıyor muydun.bu tarz düşüklerde başlatıyor doktorlar.

Ssol cnm ama dr ye aglamaktan hic birsey sormak aklima gelmedi dustugunu bildigim halde hep bir umur vardi hatta iceri girmeden hep telkin verdim kendime dedim merve sakin umutlanma senin bebegin dustu sakin aglama cunku dr nin yerine girdigimde bir kadin vardi ikiz cocuklari olucak butda bebeklerin ilk okula gidene kadar bilgilerinin yazildigi sari karneler olur onu gordugum an basladim aglamaya sutdutamadim kendimi tam sustum iceri girdim dr bakti hic bir sey gozukmuo diyince yine basladim bn cok agliyinca dayanamado dr birde yine test yapalim belki kanamadan gormemisimdir dedi o anda yine umutlandim ama yine negatif ve goz yaslarim bir kez daha durduramadim dr de cok uzuldu ve sadece 3 veya 4 ay dinlen diyebildi ve bitti ewe gelince annem hatirlatti nie ikidir dusuo arastirin dedinizmi dedi bende cok pisman oldum bugun kapaliydi eger esimi ikna edebilirsem yarin aratip sordurucam esime bakalim ne dicek bu ulkenin sartlari biraz degisik tr de iki dusukten sonra arastiriolarmis ama burayi bilmiorum

bende şubat ayında hamile olmak istityorum allahın izniyle ama pkoluyum bugün söktürücüyü aldım
adetin 3 günü gidicem hormonlara bakıcak sonrası klomen çatlatma iğnesi büyük ihtimalle
ama ben şimdiden stres yapmaya başladım buda hiç ii değil bide sormak istediğim bu çatlatma iğpnelerini ssk karşılıyormu ücreti nekadar

Sagol canım cevap icin ama gebelik yoksa 0.0 olması gerekmiyor mu yükselmez mı

o değişiyor bende çok yaptırdım 2 küsürlü bile çıktı 5 den aşağısı gebelik yok
ama çok yeniyse ve erken yapıldıysa 4 küsüratlı çıkıyor yeni yükseliyor olabilir
adet günü yapılması en garantisi oyüzden ben kızımda 2 varken yaptırmıştım 113 çıkmıştı

Beykozcum kimyasal gebelik olabilir mi?:26: misal simdi ben adet olsam bu kimyasal gebelik olacak

canım bende baktım gercekten kimyasal olabilirmiş :26:
saol canım bilgilendirdigin için canımmmm inş bende 2.ci melegime kavusurum amin
buarada reglme 4gün kaldı ve bugun test yaptım
negatif bana baktı ben ona sanırım tutmadı yavvvv

Canim ben seni uzmek icin söylemedim. Eger uzduysem ozur dilerim.:26:Benim adete 5 gun kala hcg 43 ciktiginda doktor bana bekleyelim kimyasal olabilir demisti. En ufak bir kusur varsa bile bunye onu atiyormus. Iyi ki atiyor. Hamile kalabildigini biliyorsun. Bakma benim hcg erken yükseliyor sanirum. 4 gun erken. O test saatler sonra da sonuc verse ben dogru olduguna inaniyorum canim. Bir bak bakalim. Allah hakkinda hayirlisini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…