hoşgeldin canım :)
eşleriyle ilişkilerini kısıtlayan ya da yapmayan vs. var mı?
ben ilkinde normal akışında bırakmıştım herşeyi son 1-2 aya kadar devam ettik haftada 1 gibi.
canım hosgeldin rabbim sanada nasip eylesin inş rüyan gerceklesir sende hamile haberini verirsin canım :)
eşimle son olarak karar verdik ovulasyon testine başlıcaz ona sormadan almayım dedim ama hep unutuyodum sölmeyi acıklaması yaptım al sana ozaman dedi ne duruyosun o zannediyomuski benim yumurtlamam önemli dğil her zaman hamile kalabilirim sanıyomus öle değil işte böle oluyo diyince ozaman durdugun kabahat dedi şimdi size bişey sorucam bu ovulasyın testlerin sayılı olanı varmı yoksa hepsi böle çizgilimi
16:00 dediler ama ben saat 13:00 başlarım aramaya..:26:
az kaldı artık be cnm bu kadar bekledik bi 3 gün daha bekleyip görücez :) gercii tarcınn aklıma girdi ama neysee:)
Bizde eşimle yakınlaştıktan sonra iki gün sonra kahve akıntı geldi.Korkuyorum valla sabretsin azıcık ilk aylar
onlar çıkacak maximum süreyi söylüyorlar 2-3 gibi çıkar gibi geliyor. hayırlısı olsun hakkında canım
senin elinin altında test var mıydı hemen yapabilecekmiş gibi :) burayı sevince boğmak 3 dak. senin için :)
işteyim bir yandan çalışıyorum bir yandan yemek yiyorum yemeğe çıkamadım pof
walla cnm ovulasyon testleriyle ilgili bnm hiçbi bilgim yok maalesef ama önümüzdeki ay bnde deneme amaçlı kullanmak istiyorum
yok canım bebek görünmez zaten :) çok minik o zamanlarda, ben de 5+4 tüm gittiğimde sadece ufacık bi yolk sac belli oluyordu.. 14mm kesede sadece o vardı yani düşün :)) daha minnacıklar annesi üzülme yakında gösterecek kendinismear testinden de hiç korkma.. birşey hissetmiyorsun ki.. bana genel kontrol de yapmıştı, vajinal ultrasonla falan da bakmıştı, spekulum da kullandı haliyle, kadınlar genelde ondan korkuyorlar ama ben hiç acı ağrı falan hissetmedim :)) ayıptır söylemesi ama bence açıkcası eşinle yakınlaşmaktan pek de farkı yok yani o zaman nasıl acı çekmiyorsan o da acıtmıyor smear testinin de nasıl yapıldığını biliyor musun bilmiyorum ama ucunda böyle diş fırçasına benzeyen birşeyi birkaç kere sürtüyor, hiiiç korkulacak birşeyi yok yani rahat ol
bu kadar erken aş eren yoktur herhalde.
4,5 aydan sonra başlicak aşermeler.
hiç yiyemediğiniz bişeyler var mı tiksindiğiniz peki?
bu kadar erken aş eren yoktur herhalde.
4.5. aydan sorna başlicak aşermeler.
hiç yiyemediğiniz bişeyler var mı tiksindiğiniz peki?
: ))) yok maalesef tatlım olsa dayanamayacaktım senin yüzünden zaten cıkmayacagını bile bile:) yaa hamile olsam bile benim bu kadar erken cıkmıyo canım benim deneyimliyim:)
ben git.. gidiyordan sölicem 30 tane ovulasyon 4 tane gebelik testi 30 tl miydi neydi
bende olaki elim kayar diye almıyorum hiç eve :) uykumda kalkar yaparım falan neme lazım :))
bnde gördüm onları da güvenilir mi acaba nedense ben o siteye bi türlü güvenemedim:)
eşimle son olarak karar verdik ovulasyon testine başlıcaz ona sormadan almayım dedim ama hep unutuyodum sölmeyi acıklaması yaptım al sana ozaman dedi ne duruyosun o zannediyomuski benim yumurtlamam önemli dğil her zaman hamile kalabilirim sanıyomus öle değil işte böle oluyo diyince ozaman durdugun kabahat dedi şimdi size bişey sorucam bu ovulasyın testlerin sayılı olanı varmı yoksa hepsi böle çizgilimi
ben git.. gidiyordan sölicem 30 tane ovulasyon 4 tane gebelik testi 30 tl miydi neydi
: ))) yok maalesef tatlım olsa dayanamayacaktım senin yüzünden zaten cıkmayacagını bile bile:) yaa hamile olsam bile benim bu kadar erken cıkmıyo canım benim deneyimliyim:)
alanlar olmus tatlım sordum ben güvenilirmiş memnunlar yani
Ama canım ben kendimi zaten eşimle yakınlaşırken de cok kasıyorum cok zor oluyor her defasında.bu smear testini hiç yaptırmasak nolcakı Allah 'a emanet Off hiç sevmiyorumm :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?