Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

eşleriyle ilişkilerini kısıtlayan ya da yapmayan vs. var mı?

ben ilkinde normal akışında bırakmıştım herşeyi son 1-2 aya kadar devam ettik haftada 1 gibi.

Bizde eşimle yakınlaştıktan sonra iki gün sonra kahve akıntı geldi.Korkuyorum valla sabretsin azıcık ilk aylar

walla cnm ovulasyon testleriyle ilgili bnm hiçbi bilgim yok maalesef ama önümüzdeki ay bnde deneme amaçlı kullanmak istiyorum

16:00 dediler ama ben saat 13:00 başlarım aramaya..:26:

onlar çıkacak maximum süreyi söylüyorlar 2-3 gibi çıkar gibi geliyor. hayırlısı olsun hakkında canım

az kaldı artık be cnm bu kadar bekledik bi 3 gün daha bekleyip görücez :) gercii tarcınn aklıma girdi ama neysee:)

senin elinin altında test var mıydı hemen yapabilecekmiş gibi :) burayı sevince boğmak 3 dak. senin için :)

işteyim bir yandan çalışıyorum bir yandan yemek yiyorum yemeğe çıkamadım pof

bu kadar erken aş eren yoktur herhalde.

4,5 aydan sonra başlicak aşermeler.

hiç yiyemediğiniz bişeyler var mı tiksindiğiniz peki?

Son düzenleme:

: ))) yok maalesef tatlım olsa dayanamayacaktım senin yüzünden zaten cıkmayacagını bile bile:) yaa hamile olsam bile benim bu kadar erken cıkmıyo canım benim deneyimliyim:)

Ama canım ben kendimi zaten eşimle yakınlaşırken de cok kasıyorum cok zor oluyor her defasında. bu smear testini hiç yaptırmasak nolcakı Allah 'a emanet Off hiç sevmiyorumm :26:

4,5 aydan sonra başlicak aşermeler.

benim yakın bi arkadasım et,tavuk,balık,sogan,sarımsak,süt,peynir,yogurt... daha sayamadıgım bi sürü sey bunların hiçbirini 3 ay boyunca yiyemedi hatta suanda son ayında hala et,tavuk,balık agzına sürmüyor

4.5. aydan sorna başlicak aşermeler.

Benim asermelerim bu zamanlarda oluyor. Bulantidan dolayi eksili tuzlu seyler istiyor canim. 16 haftadan sonra ne bulursam yiyorum
Bu arada gecen hamileligimde esimle arkadas takildik. Bunda da oyle olur sanirim. Zaten midem bulaniyor. Aklima bile gelmiyor

: ))) yok maalesef tatlım olsa dayanamayacaktım senin yüzünden zaten cıkmayacagını bile bile:) yaa hamile olsam bile benim bu kadar erken cıkmıyo canım benim deneyimliyim:)

bende olaki elim kayar diye almıyorum hiç eve :) uykumda kalkar yaparım falan neme lazım :))

Son düzenleme:
Gecen hamileligimde beni bitiren balikti. Sus baligi ya da oyuncak balik maksadinda soylenmis balik bile beni olduruyordu

Canım bu testlerden hiç kullanmadım ama sen kullanırsan inşallah faydasını gorursun .. Hayırlı evlatlar kucaklaman dilegiyle .. Yakında bir hastane varsa doktor takibinde yumurtanı takip etsen daha iyi olmazmı canım ssk varsa tabi yoksa senın dediğin daha hesaplı bir takip olabilir..

ben git.. gidiyordan sölicem 30 tane ovulasyon 4 tane gebelik testi 30 tl miydi neydi

;Merhaba Canım benımde Sat : ocak 4 son gunum bugunde olmazsam Rab'im bana acıdı ve dualarımı kabul etti diycem İnşallah .. Beyaz akıntım var ve 4 gundur adet olucakmış gibi sansım hatta ha oldum galiba deyip kontrol bile yapıyorum 3 gun önce idrar testi yapmıştım cıkmamıştı ama .... İnşallah bebegin sana tutunmuştur canım hayırlı mujdeli haberini almak dileğiyle ...

Ama canım ben kendimi zaten eşimle yakınlaşırken de cok kasıyorum cok zor oluyor her defasında. bu smear testini hiç yaptırmasak nolcakı Allah 'a emanet Off hiç sevmiyorumm :26:

:26::26: hmmm anladım canım onu bilemiyorum.. benim hiç öyle bir sorunum olmuyor :26: smear testi önemli birşey :/ sanıyorum sana bırakmazlar yani yaparlar mutlaka.. inşallah hiç acı duymazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…