Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

görüşürüz canım iyigeceler

15-20 dakika bekledim ama çok net bir negatif olduğu için canım sıkıldı attım..neyse 3 gün daha bekliycez bakalım ama sanmıyorum bu ay olmadı bi dahaki aya..

bende bekledım 20 dk sonra sılık cızgı cıktı umıtlendım 2 gun regl oldum

Anladim canim bnde ayin ondokuzuna bekliyor um isteee heyecan vsr

giremedim kaç gündür ailem yanımda yeni hamişleri tebrik ediyorum Allahım saglıkla kucagınıza aldırsın..

herkese günaydın yeni hamişlere hayırlı uğurlu olsun inşş. benim adet günüm şubat 6 olması lazım 3 gün kaldı yani ama olmam inş diyorum. bugün mide bulantısıyla uyandım hala da öyle ama hamileliğe yormuyorum açıkçası herhalde yediğim bişey falan diyrum ümitlendirmiyorum kendimi çünkü daha ilk ayımız herhalde ilk ayda hamile kalan çok az. önümüzdeki 3 gün naısl geçicek bilmiyorum adet belirtimde yok

günaydınn kızlarrrr günesli bir antalyadannn selammmmmm

günaydınnn bayanlar

nasılsın bakım iyi haftalar diliyorumm.benimde dün adet günümdü olmadım inş.da olmam ama karnım falan ağrıoo

bende bekledım 20 dk sonra sılık cızgı cıktı umıtlendım 2 gun regl oldum

tatlım testi erken yapmanın can sıkıcı noktası da bu maalesef testlerin güvenilirliği çok basarılı diil...zaten üstlerinde genelde 10 dk dan sonra cıkan sonucları dikkate almayın yazıyo...ama hiç üzülme ben cok inanıyorum Allahım sana en kısa zamanda bi evlat nasip edecek inşallahh sadece stres yapmamaya calıs lütfen cok zor biliyorum ama kafanı cok takmamaya calıs bnm doktorum bana internete girmeyi yasaklamıstı düşün artık ne kadar kafaya takmıssam 2 lafımdan birinde ama dr bey internette şöyle bişey yazıyo oluyodu adam cıldırmıstı artıkk gercekten bi süre girmedm nete kafamı rahatlattımm sen de öyle yapmaya calıs tatlım

batı 2 şubat olanlar varmı bir gelişme ben sabah evde test yaptım çok çok silik çıktı..sonra gittim kan verdim sonucunu bekliyorum şimdi...:)

batı 2 şubat olanlar varmı bir gelişme ben sabah evde test yaptım çok çok silik çıktı..sonra gittim kan verdim sonucunu bekliyorum şimdi...:)

benim 6 şubat canım ayy hadi inşallah hayırlı haberi verirsin bize..

oooooooo hamişsindir umarımmmmmmmmmmm
bizlerede umut oll haydi bakalım,sonucu mutlaka yaz cnm okeyyy

oooooooo hamişsindir umarımmmmmmmmmmm
bizlerede umut oll haydi bakalım,sonucu mutlaka yaz cnm okeyyy

inşallah cnm bakalım...heyecanla bekliyorum aradım biraz önce mail göndermeye çalışıyoruz diyor..netten bakamıyorum sistemleri bozulmuş..oyyy şansa bak yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…