He olabilir canim. Bana da carsamba gel 2000 olmus olur dedi. Goremezse vajinal bakar onda da goremezse tahlil ister sanirim. Bir dahaki randevunuz ne zaman? Tarcin senin karninda da ici dolu fici var gibi mi? Hem bastirinca rahatsiz eden hem de goruntude bir siskinlik
klomen filan kullandınmı yada yumurtalamaya yardımcı gerhangi bir ilaç onlarda aynı belirtileri yapıyor çünki
klomen kullandığım ilk ay bendede aynıları olmuştu
Yok cnm ole bir sorunum olmadigi icin kullanmadim ben folik plus kullaniuorum ben baska bisey deyil yani zaten kafam cok karışık ya yumurtlama günüm bitti benim ama bu agrilar ne hamilelik mi yoksa değilmi cnm
bekle daha günün var hemen karamsar düşünme belki tutmuştur bebişinnnn
herkesin bünyesi farklı kimisi adet günü geçer hiçbir belirti hissetmez
kimisi adetine 1 hafta varken belirtileri yaşar çok takılma hayra yor
ama dediğim gibi bazen çok istediğimiz için kendimizi çok dinliyoruz
ben kızımda 8. haftaya kadar tek belirtim uykuydu onuda çok yoğun çalıştığım için yorgunluğa yormuştum
ama 2. bebeği istemeye başladığımda ilk aylarda ne belirtiler buldum kendimde evdeyim kafam meşgul değil tek düşündüğüm bebekti bide buralara çok takıldığım için iyice paranoyak olmuştum hamile olmadığım halde her belirtiyi yaşıyordum
bide adet düzensizliği olunca her gecikmede eczaneye koş sonrası hüsran en iyisi boşvermek hayırlısı olsun takma kafana
Yok cnm takmak degilde iste kafa karışıyor acabami diyorum yani bebisde cok fazla düşünmüyorum ama hayırlısı illa olsun demiyorum ama erken belirtti kendini kahverengi akıntı gelince aha bune dedim yaane:/
herkesin bünyesi farklı kimisi adet günü geçer hiçbir belirti hissetmez
kimisi adetine 1 hafta varken belirtileri yaşar çok takılma hayra yor
ama dediğim gibi bazen çok istediğimiz için kendimizi çok dinliyoruz
ben kızımda 8. haftaya kadar tek belirtim uykuydu onuda çok yoğun çalıştığım için yorgunluğa yormuştum
ama 2. bebeği istemeye başladığımda ilk aylarda ne belirtiler buldum kendimde evdeyim kafam meşgul değil tek düşündüğüm bebekti bide buralara çok takıldığım için iyice paranoyak olmuştum hamile olmadığım halde her belirtiyi yaşıyordum
bide adet düzensizliği olunca her gecikmede eczaneye koş sonrası hüsran en iyisi boşvermek hayırlısı olsun takma kafana
Bir ara süt kokusu duydum ole mis gibi kokuyor ki
Bu arada kendimi pek dinlemiyorum yani ama feci agrilar var ya hayırlısı cnm allah bilir. ..
kahve rengi akıntı geldiyse kistte olabilir yerleşme kanaması genelde adete yakın tarihlerde oluyor
adete bir gün kala veya adet günü
2 arkadaşımda yaşadı adet günü kahverengi akıntı adet oldum sandı ikiside sonra kesilince testte hamile çıktılar
banada adete 10 gün kala olmuştu çok az leke sonrasında kist olduğunu öğrenmiştim
inşallah seninki bebiştendir canım adet günün ne zaman az kaldıysa sabret bikaçgün daha test yaparsın hemen
inşallah bütün bunlar bebiştendir ben hiç bilmem aşerme filan 9 ay hamileliğimde bir kere canım ekşi elma istemiştir okadar :)
sabır sabır hepimize sabır bende şimdiden tedavinin stresi sardı ama sakin olmaya çalışıyorum mecburen :18::18::18:
Cnm hayırlısı de rahat ol stres yapma allah bir gun sikintilardan kurtarır seni ama allah sabretcek etmeyecekmi diye bekletiyor yeri ve zamani geldimi allah verir bebis allah ne derse o olur kısmet sen sakin ol iyi cnm allah icini ferah tutsun ...
amin canım sağol allah hepimizin yüzünü güldürsün
Valla doğum doktora gittiğimde kahverengi akıntı geliyor demiştim onda bir sorun yok dedim kist yada ne bilim sıkıntı varmi dedim ozaman belirtilerim varken kan testi yapmistim daha onceki gebelikte kimyasal düşük yapmışım ama kist var demedi dogum doktoru bana o yönden rahatim cok şükür sıkıntım yok ama suanki erken belirtiler kafa karıştır di baskada bisey degil yani kafaya takmiyorum allahim sen bilirsin herseyin en hayırlısını sen bilirsin diyorum yani kısmet allaha şükür sabirliyimda bu sebebten dolayi kafam karışık baska bişey degil yani cnm:/
Amin. Cnm ins. Diğer yazıyı okudunmu geldimi mesaj cnm
okudum canım hakkımızda hayırlısı evet insanın kafası çok karışıyor ama işte elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz
Aynen cnm bu ay olmazsa obur aya ne yapam yani acelem yok hayırlısı olsun ne yapam yani aman:) :)
öyle canım şükretki bir sorunun yok her ay yeni bir umut
ben bir ay doktora gitmesem ne hamile kalabiliyorum ne adet olabiliyorum
9 aydır korunmuyoruz ekimden buyana adet görmedim 4 ayım pko yüzünden fos
adet yok yumurtalar kistte dönüşüyor ilaç içmeden kaliteli yumurta oluşmuyor
adeti düzenli olanlar bir ay hamile kalmazsa en azından diğer ayki adet günlerini biliyorlar tahmini
yumurtalama tarihlerini buluyorlar pko olanlar sa direk tedaviye normal yolla olmuyor
tabi şansım kızımşükürler olsunki rabbim aratmadan ilacı kullandığım ilk ayda nasip etti onu bana
allah herkese bu duyguyu yaşatsın
Sen kac aylık evlisin cnm
Valla ben yumurtlama gününü bilmiyordum cnm doğum doktoru demişti kan testi yaptirmaya giderken allahım bin şükürler olsun cok iyim bir sorunum yok sadece bu sebep kafami karıştırdı baska bisey deyil yani. .
Sanada geçmiş olsun cnm hepsi geçer gör bak .allah sana hayırlı evlatlar versin cnm:)
Kiz ole deme iste sanslisin sen cnm ilerde nolmal yollarda hamile kalırsın cnm sen bak allah dedirtti bana kismet hersey hayırlısı bak birgün yüzün gulecek allah büyük sana en güzel günleri yaşatır cnm
Hep sansliyim de hic sikinti yapma hep dua et sen rahat ol yeter cnm...
10 yıllık evliyim canım ben 5 yaşında bir kızım var bide kardeşi olsun dedik nasipse inşallah
ben zaten hep söylerim hayırlısıysa olsun rabbim en uygun zamanı bilir nice evlat hasreti çeken insanlar var
ben en azından tatım o duyguyu rabbim nasip ederse kızıma kardeş istiyorum nasibimizde varsa ne ala yoksada kahr etmem kendime nasip değilmiş der susarım bişey demeyede hakkım yok korkarım bir evlat nasip etmiş rabbim isyan edip üzülmek ne haddime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?