Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

kızlar doktordan geliyorum keseyi gördük bugün şükürler olsun haftaya gel kese büyüyomu ona bakalım diğer haftada kalp atışlarına bakarız dedi ama ben her hafta stress oluyorumm bu süreç hep böyle mi gidecek inşallah ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERİR..

kızlar hafta sonu hiçç giremedim zaten eşim evde olduğu için misafirlerimiz de oluyor vee herkez bana yaa sen hamilemisin oo göbek ne öyle diyorr bende kilo aldımm çokkk heralde diyorumm ki heralde öyle oldu çünki hemen belli olmaz dimi

canımmm inşallaahh rabbim gönlümüze göre versinnn çok sevindim senin adına rabbim tamamına erdirsin inşallah

ayy cnm senide tebrik ederim.rabbim sağıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..sen nasıl öğrendin...

cok tsk ederim canım:) ben cuma günü test yaptım silik çizgiyi görünce direk dr a gttim cnku kan pıhtılasması var bende iğne kullanmam gerekiyodu şimdi 3 gündr iğne oluyorum göbekten:) kese için bikaç gün daha gecmesini beklicez bakalım

Bat ne zaman senin.benimde klomende 3. Günüm cumartsi yumurtaltıma bakılcak inş

benim bat 10 subat cnm kırmızılar gelmezse bebek gelir
klomen kasık agrısı yapıyor bazılarına sende belirtiler varmı cnm ?
Tedavin hayırlı olsun emeklerimizi bosa cıkarmasın rabbim cnm

benim bat 10 subat cnm kırmızılar gelmezse bebek gelir
klomen kasık agrısı yapıyor bazılarına sende belirtiler varmı cnm ?
Tedavin hayırlı olsun emeklerimizi bosa cıkarmasın rabbim cnm

Kasık ağrım adetten 1 hfta önce ara ara ağrımıştı o da hmileliktenmişti.ama yumrtalrımın büydüğünü hissedyrum otururken kasığımda top varmış gibi oluyo.ama bu klomen kullnışımda daha hissedemyrum cmartesiye kadar hssederim inş...bu arada benim adetim nezman başladı bilmyrum küryajdan sonra lekerim 40 günden fazla sürdü ve adetle birleşti.ben neye göre ne zaman test yapıcam ki???

İnş bebeğin gelir.bizde mutlu olruz

gecmis olsun cnm ,aceelee etmemmen gerek kürtajdan sonra 6 ay bebek yapmayın diyo doktorlar :26::44::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…