ilk 5 dk.içinde cnm...
inşallah cnm bakalım...heyecanla bekliyorum aradım biraz önce mail göndermeye çalışıyoruz diyor..netten bakamıyorum sistemleri bozulmuş..oyyy şansa bak yaa
O zaman allhın izniyle hamilesin.bended de öyle olmuştu
inşallah canm kızımdada silik çıkmıştı ama bu dahada silik çıktı..inşallah vericem güzel heberi çalışmasam gidip alıcam sonucu ama hastanenin mail atmasını bekliyorum..
kızlar doktordan geliyorum keseyi gördük bugün şükürler olsun haftaya gel kese büyüyomu ona bakalım diğer haftada kalp atışlarına bakarız dedi ama ben her hafta stress oluyorumm bu süreç hep böyle mi gidecekinşallah ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERİR..
batı 2 şubat olanlar varmı bir gelişme ben sabah evde test yaptım çok çok silik çıktı..sonra gittim kan verdim sonucunu bekliyorum şimdi...:)
labratvar ara oylede söylüyorlar
BAT ı 2 subat olan o kdr cok kişi vardı ki,ve sanırım biçogumuz hamile:) tbrik ederim cnmm
ayy cnm senide tebrik ederim.rabbim sağıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..sen nasıl öğrendin...
Labratvar ara oylede söylüyorlar
aradım canım 41.8 dedi..yorum yapmadı sanırım hamileyim değerim biraz küçük geldi ama satım 7 ocaktı sizce normalmi?
aradım canım 41.8 dedi..yorum yapmadı sanırım hamileyim değerim biraz küçük geldi ama satım 7 ocaktı sizce normalmi?
günaydın kızlar
Noomal bence.benim adet günümden 1 gün sonra 96ydı.tebrikler bize dua bizde yaşayalım mutluluğuu
hosgeldinn mervecikkkkk
insallah darısı bizlere cnmm
Bat ne zaman senin.benimde klomende 3. Günüm cumartsi yumurtaltıma bakılcak inş
benim bat 10 subat cnm kırmızılar gelmezse bebek gelir
klomen kasık agrısı yapıyor bazılarına sende belirtiler varmı cnm ?
Tedavin hayırlı olsun emeklerimizi bosa cıkarmasın rabbim cnm
Kasık ağrım adetten 1 hfta önce ara ara ağrımıştı o da hmileliktenmişti.ama yumrtalrımın büydüğünü hissedyrum otururken kasığımda top varmış gibi oluyo.ama bu klomen kullnışımda daha hissedemyrum cmartesiye kadar hssederim inş...bu arada benim adetim nezman başladı bilmyrum küryajdan sonra lekerim 40 günden fazla sürdü ve adetle birleşti.ben neye göre ne zaman test yapıcam ki???
İnş bebeğin gelir.bizde mutlu olruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?