he walla öylee cnmmm iyi geceler bebegimm öptmmm saglıcakla kal
yok göğüslerimde acıma ağrıma olmadı, şimdilerde hafif hafif çok bastırırsam acıyor.. yalnız adet günü gelmeden birkaç gün önce şişti 1-2 gün öyle kaldı sonra indi. kaç gün var senin bata?
4+5 e denk gelmis oluyor cagirdigi gun. Bilemiyorum canim. Ya aslinda kilolu degilim de karnim davul gibi sisti. Sizin de oyle mi?
kızlar sizin de karnınızın içi su dolu gibi şiş mi?
10var cnm bat14subat ta benim benim göğüslerimde ole uçları acıyor hafif hafif ama belim kasigim cok kotu ağrıyor mrvdrml:/
canım 1500 lerde 4+5 te karından göründü
seninkide o zamana kadar o seviyeye gelir sanıyorum
benim geçen sefer bel ağrım yoktu kasıklarım çok ağrıyordu canım o zaman bebek bayagı aşağıya yerleşmişti
bu sefer doktor baktıgında kese bu kez daha yukarıda dedi rahmin yolu iyice açılmış belli ki
o yüzden öyle bir yorum yaptım
anladım canım.. inşallah bebişin habercisidir bu belirtiler
Ins.cnm ama doğru değilmi senin ole olmadimi pek bisey demedin ama kafada soru işareti kalıyor. .? :/
10 gün kala o kadar belirgin belirtiler olur mu bilmiyorum canım :/ benimki özellikle 3 gün kala belirgindi fazlasıyla
aynıları bende de var 2 kere test yaptım negatif bata 4 gün varama benim göğüslerimde büyüme dışında bir aprı sızı yok..
Mrb nasılsınız kızlar bi sorum olacaktı size adetime 8 gün var ovülasyon testinde 2. Çizgi hala çıkıyor neden olabilir progestan kullanıyorum onun etkisi varmı acaba
Anladım neyse herşey hayırlısı bat gelsin geçsin belli eder kendini :/
Anladım neyse herşey hayırlısı bat gelsin geçsin belli eder kendini :/
10 gün kala belirti olmaz pek en erken belirti o da her kadında olmuyor gögüs ucu acıması tatlım kafana takma stresde engel olur bak düşünme
Yok cnm düşünmedim yani takmiyorum olanlari söylüyorum size bilgi almak için yani bende dedigin gibi düşündüm 10 kala belirti olamayacağını ama ağrılar sizilar nelli ediyor işte hayırlısı zatem hamilelige yoramiyorum ama hayırlısı yinede bekleyim dedim olursa olur olmazsa yapacak bişey yok allah biliyor ne olacağını cnm haber verende oo şekerim. ..
öyle tatlım yumurtlama dönemi sonrası genelde oluyor ağrılar sızılar ben eşim sürekli yanımda olmadığı için boş geçen aylarda dikkat ettim. Allah en hayırlısını nasip etsin sana bana herkese
Ins cnm kısmet umutlanmiyorum zaten pek ama ben acabami diyorum fazlada takmiyorum birazcik aklima geliyor ama olsun bide goguslerim belirginlesti bel agrimaasa bacak sizlamasi böbrekler ime kadar hafif bas agrisi ağzımin kurumasi hemencik acikmasi ne bilim hayırlısı yaa ama beklerim bem sabirliyim bide kasik cok ağrıyor yaa beklerim ben hayırlısı neyse o olsun senin bebisin gelir cnm hayırlısı rabbim bilir belki zama yakındır senin bananekbananek:)
Amin cnm ins. Bu ay olmasa diger aylara ins. Ne yapam herseyde bir hayır var demekki. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?