Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Mrb nasılsınız kızlar bi sorum olacaktı size adetime 8 gün var ovülasyon testinde 2. Çizgi hala çıkıyor neden olabilir progestan kullanıyorum onun etkisi varmı acaba

10var cnm bat14subat ta benim benim göğüslerimde ole uçları acıyor hafif hafif ama belim kasigim cok kotu ağrıyor mrvdrml:/

4+5 e denk gelmis oluyor cagirdigi gun. Bilemiyorum canim. Ya aslinda kilolu degilim de karnim davul gibi sisti. Sizin de oyle mi?

kızlar sizin de karnınızın içi su dolu gibi şiş mi?

canım 2. gebeliğin oldugu için daha erken şişebilir daha erken göbeğin belli olabilir

gazdan da olabilir

2. gebeliğin oldugu için normal zamana göre daha erken bebeğin hareketlerini hissedebilirsin

He olabilir canim. Bana da carsamba gel 2000 olmus olur dedi. Goremezse vajinal bakar onda da goremezse tahlil ister sanirim. Bir dahaki randevunuz ne zaman? Tarcin senin karninda da ici dolu fici var gibi mi? Hem bastirinca rahatsiz eden hem de goruntude bir siskinlik

Ins.cnm ama doğru değilmi senin ole olmadimi pek bisey demedin ama kafada soru işareti kalıyor. .? :/

10 gün kala o kadar belirgin belirtiler olur mu bilmiyorum canım :/ benimki özellikle 3 gün kala belirgindi fazlasıyla

aynıları bende de var 2 kere test yaptım negatif bata 4 gün var ama benim göğüslerimde büyüme dışında bir aprı sızı yok..

daha senin günün varmış canım benim adetim 4 günüm geçti bekliyorum daha bekle sakın vücudunu dinleyip belirti arama kendi kendimizi umutlandırıp hayallerimizi yıkıyor sonra

10 gün kala belirti olmaz pek en erken belirti o da her kadında olmuyor gögüs ucu acıması tatlım kafana takma stresde engel olur bak düşünme

Yok cnm düşünmedim yani takmiyorum olanlari söylüyorum size bilgi almak için yani bende dedigin gibi düşündüm 10 kala belirti olamayacağını ama ağrılar sizilar nelli ediyor işte hayırlısı zatem hamilelige yoramiyorum ama hayırlısı yinede bekleyim dedim olursa olur olmazsa yapacak bişey yok allah biliyor ne olacağını cnm haber verende oo şekerim. ..

öyle tatlım yumurtlama dönemi sonrası genelde oluyor ağrılar sızılar ben eşim sürekli yanımda olmadığı için boş geçen aylarda dikkat ettim. Allah en hayırlısını nasip etsin sana bana herkese

Amin cnm ins. Bu ay olmasa diger aylara ins. Ne yapam herseyde bir hayır var demekki. ..

klomen filan kullandınmı yada yumurtalamaya yardımcı gerhangi bir ilaç onlarda aynı belirtileri yapıyor çünki
klomen kullandığım ilk ay bendede aynıları olmuştu

bide çok isteyince çok dinliyor insan kendini öyle zamanlarımı biliyorumki burnum aksa hamileliğe yorcaktım yani okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…