Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Stresten uzak durmaya çalış. Oldumu olmadımı diye düşünmeyi bırakmaya çalış bence. Adet tarihine yakın acaba bunlar gebelik belirtisimi diye de sorgulama :) bide yumurtlama zamanında mutlaka günaşırı ilişkiye girmeye dikkat et. Bir gün bile kaçırma.hadi kolay gelsin :)) son olarak bol bol incir kurusu yiyin

hşgeldin canım.. Allaha şükür iyiyiz sen nasılsın

işlerden dolayı biraz canım sıkkın ama şükür iyiyim genede hafta sonu fuarda tanıtım amaclı bir stanc actık cok eglendik bir sürü yeni müşteriler edindik cok hosuma gitti doktora gittim tahliller yaptı hormanlar falan normal dedi kahverengi akıntıları söledim ya üşüttün yada stres dedi ama genede onlar için ayrı baktı rahimde sıkıntı yokmu progestan kullanmak istedimi söledim hem adetimi düzeltmek için hemde hamile kalabilmek için ama tahlilleri bekleyelim sonra kendiliğinden adet olmanı bekle ondan sonra dedi bakalım inş hayırlı haberler gelir tahlillerden birde ilaç kullanmadan önce adet olursam 3 günü gidicekmiş gene kan vericekmişim

ayyyyyyy hadi bakalım hayırlısı tatlım inş hamiş olursun birde beraber kutlarız sana dular ederiz hayırlısı olsun öncelikle hersey ama

inşşşşşşşşşş canımmm dündü olmadım bakalım karnım falan ağrıo ama arada fena sancı giriyor geçen ayda erken olmuştum 31iydi sanırım normalde 2 si geçen ay öle olmuştu ona göre de geçmiş oluo zaten dimi bakalım inş.beklicem ama olmazsam dayanabilirsem....

Kizlar tunaydin. Bildirimlerim gelmedigi icin takip edemiyorum kizcemle. Kusura bakmayin. Carsamba 1de keseyi gormeye gidecezz

çok az kaldı keseciğe güzel haberlerle dön

bakalım kaç mm çıkacak kesecik

bildirimlerin gelmemesi gerçekten çok kötü oldu

evdesin semesterda sonrasında kim bakıyor kızçene ?

evet kızlarr bnde aldım kan sonucumuu 4+1 deyiz 182.8 cıkmıs:)

first süper süperrr seninkide yavaştan gidiyor bhcg.

4+5 te kaç çıkardı acaba?

doktorum bhcg için beta hormonunun test yaptırdıgınız sıradaki salgılanma oranına göre tespit edildiğini söyledi.

Son düzenleme:

inşallah hayırlı haberler alırsın canım

benimde batım dündü gelmediiii bekliyorum ama olcak gibiyimmm

kızlar yaa sol yumurtalığım çok ağrıyo sırtıma vuruyo yürürken batıyo resmen mide bulantım sabahtan beri var ama grip olucak gibiyim ondan da olabilir bide akıntım çok sizce ihtimalim varmıdır yaa

hayırlısı bakalım cnm ben internetten baktım sonucumu gördüm de smdi 2 de gidicem yine devlet hastanesindeki dr a bana rapor cıkarıcaklar iğneyi fark ücreti ödemeden almam için...sonra da kendi dr umu arıcam sonucu sölicem bakalım kese için hangi gün çagıracak

canımmm yalancı belirtide olabilirr bunlar...bendede öle oldu çünkü hep...
bak adetim gecikti bu seferdee

yaklaşık 3 veya 4 gün daha adet olmazsan tatlım bir adet testi yapmanda bence fayda var

canımmm yalancı belirtide olabilirr bunlar...bendede öle oldu çünkü hep...
bak adetim gecikti bu seferdee

öylemi diyosun canım zaten umudum yok daha ilk ay yani ama ne biliyim garip hissediyorum kendimi gripte olucak gibiyim üşütmüşte olabilirm. 3 gün beklicem artık

öylemi diyosun canım zaten umudum yok daha ilk ay yani ama ne biliyim garip hissediyorum kendimi gripte olucak gibiyim üşütmüşte olabilirm. 3 gün beklicem artık
düşünmemeye çalış mmousemm ilk ayda belirti arama kendinden..
inşş tutmuştur benim yaşadıklarımı yaşamazsınn içten kalpten sölüorumm biliosunn benim kalbimi niyetimi arkadaşımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…