ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Bende kalkiyorun birseyler yiyorum gunluk rutun isler sonra mutfagi yopluyorum evi esim supuruyo bnde camasir katla yerlestr yapilcak ne is varsa onlari yapip tv isliyom uyuyom kalkiyom yine tv izle ole geciyor:)

Cogunlukla esim evde oluyir vardiyali oldugu icin onla takiliyos evde apartmanda arkadasim var yanimda eltim var onun oglusu var onu cok seviyorum onla oynuyorumn arda kv geliyor oda altimda oturuyor ole geciyor cogunlukla uyuyom ama:)

Gecen hafta oldu 1 gün boyunca sürdü ama yalancı kasilmalar olabilir bunlar yine de doktorumuza belirtiriz olduğunu

Ben dedim ama onemsemedi. Duzensiz oldugu icin bide normal dogum sancisi ust karindan vuruyo dedi karin sertlesiyor bebek kendini ittiriyo falan dedi ama ben hafta yaklasinca en kucuk sancida kosarim

Kızlar benim cimcime bazen çok sert bi şekilde aşağılara vuruyo iğne batiyo gibi oluyo anlık sonra geciyo tabi korkuyorum ben.doktora gidince soylicem.size de oluyo mu hic.geneldecok hareketli olduğu zaman oluyk

Kızlar benim cimcime bazen çok sert bi şekilde aşağılara vuruyo iğne batiyo gibi oluyo anlık sonra geciyo tabi korkuyorum ben.doktora gidince soylicem.size de oluyo mu hic.geneldecok hareketli olduğu zaman oluyk
Canim kizlar cok harrketliler cogunlukla bnde daha olmadi bzm binadaki arkasta oldu diceksiniz ne kzmis ama onunda kizi oldu hamilelik surecinde butun hersruini bliyorum hatta cok agri yapiyodu kasilma doktora gtginde doktorumuz kanaman olmadigi surece sivi glmedigi surece korkma olur bu sancilar dmis

Ben devlette yapmayi düşünüyorum ama cnm özel için pek iyi seyler soylemiyolar burda korkuyorum
Cnm bzm burdaki iyi Allaha sukur bide en son arkadasimin dogimda hep yanindayim bir ay once dogum yapti cok iyi sezeryandi ama odalar dogim iyidi ama ben normal dusunuyirum bakalim insallh bnm burda devlete gtme gibi sansim yok cunku bzm burdaki hastane cok kotuu ya bir iki kere gtgimde bile bunaldim bakalim gidrn butun arkadslar memnun ben sevdirim kendimii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…