Bende kalkiyorun birseyler yiyorum gunluk rutun isler sonra mutfagi yopluyorum evi esim supuruyo bnde camasir katla yerlestr yapilcak ne is varsa onlari yapip tv isliyom uyuyom kalkiyom yine tv izle ole geciyor:)12 gibi uyanyrm cnm öğle yemeği yiyorum isim varsa onu yapıyorum yavaş yavaş genelde tembellik yapıyorum amasonra tv ye bakıyorum dışarı çıkamadığım için evde yuruyorum .bide kizima tulum battaniye yapmaya çalışıyorum oyalanmak için her şeyle ugrasiym sonrada malum yemek. Siz ne yapiyosunz bakalim
Yok Can'ım bel değil sol yanımda sanki Eti'm ezilmiş gibi ağrı var zorlanıyorum artık cuma günü doktora soracağım nedenmişBel ağrısı filan var mi abla
Sen seker yuklemesi yaptrdinmi cnmHoş buldum :) 5.5 çıkmıştı açlık insan hamileyken aşerir şekeri olan hamileler aşeremiyorda yaa insanın canı çekiyor yazık bize üzülüyorum
Anladım inşaAllah önemli birşey değildir:))Yok Can'ım bel değil sol yanımda sanki Eti'm ezilmiş gibi ağrı var zorlanıyorum artık cuma günü doktora soracağım nedenmiş
En iyisini yapıyosun cnm çok yormamak lazım zaten çabuk yoruluyoruzBende kalkiyorun birseyler yiyorum gunluk rutun isler sonra mutfagi yopluyorum evi esim supuruyo bnde camasir katla yerlestr yapilcak ne is varsa onlari yapip tv isliyom uyuyom kalkiyom yine tv izle ole geciyor:)
İşallah Can'ım bugünde bitti kaldı 2 gün :)Anladım inşaAllah önemli birşey değildir:))
Aslında siz öyle damak yapısı filan deyince ben de bi düşünür oldum yani emzik vermeyi çok düşünmüyorum sonra bir de alışma durumu var tabi
Gecen hafta oldu 1 gün boyunca sürdü ama yalancı kasilmalar olabilir bunlaryine de doktorumuza belirtiriz olduğunu
Eşimi işe gönderdim uyuyamadim burası da iyice bağımlılık yaptı bi bakıyım dedim
Evet yaa komik oldu buhep ona odakliyim.bide ebeler inşallah iyidir diye dua ediyorum
Hoş buldum :) 5.5 çıkmıştı açlık insan hamileyken aşerir şekeri olan hamileler aşeremiyorda yaa insanın canı çekiyor yazık bize üzülüyorum
İnşallah hepimize iyi ebeler denk gelir kızlar tatlı dille kolayca dogururuz inşallahAynen normal dogumun %80 ini ebeler yaptirio doktor kesi atilcaksa kesi atiyo bide bebegi cikartio
Insallah cnm ole olur:)İnşallah hepimize iyi ebeler denk gelir kızlar tatlı dille kolayca dogururuz inşallah
Amiinnnn cnm inşallah .sert biri olursa ben hiç rahat edememInsallah cnm ole olur:)
O sert olursa bende sert olurum cnm okadar para odicez bide banami bagrcak atlarimm ustuneAmiinnnn cnm inşallah .sert biri olursa ben hiç rahat edemem
Ben devlette yapmayi düşünüyorum ama cnm özel için pek iyi seyler soylemiyolar burda korkuyorumO sert olursa bende sert olurum cnm okadar para odicez bide banami bagrcak atlarimm ustune
Canim kizlar cok harrketliler cogunlukla bnde daha olmadi bzm binadaki arkasta oldu diceksiniz ne kzmis ama onunda kizi oldu hamilelik surecinde butun hersruini bliyorum hatta cok agri yapiyodu kasilma doktora gtginde doktorumuz kanaman olmadigi surece sivi glmedigi surece korkma olur bu sancilar dmisKızlar benim cimcime bazen çok sert bi şekilde aşağılara vuruyo iğne batiyo gibi oluyo anlık sonra geciyo tabi korkuyorum ben.doktora gidince soylicem.size de oluyo mu hic.geneldecok hareketli olduğu zaman oluyk
Cnm bzm burdaki iyi Allaha sukur bide en son arkadasimin dogimda hep yanindayim bir ay once dogum yapti cok iyi sezeryandi ama odalar dogim iyidi ama ben normal dusunuyirum bakalim insallh bnm burda devlete gtme gibi sansim yok cunku bzm burdaki hastane cok kotuu ya bir iki kere gtgimde bile bunaldim bakalim gidrn butun arkadslar memnun ben sevdirim kendimiiBen devlette yapmayi düşünüyorum ama cnm özel için pek iyi seyler soylemiyolar burda korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?