ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Doğurmuştu demi ordaki arkadaşın cnm bebisi nasıl iyi mi . İnşallah bizde sağlıkla alırız kucagimiza

Bende onceden gidip kendimi sevdireyim diyorum tanisayim -)

Doğurmuştu demi ordaki arkadaşın cnm bebisi nasıl iyi mi . İnşallah bizde sağlıkla alırız kucagimiza
dogurdu cnm alt kataki arkadasim hamile olduginda benm yoktu ozamn bide yeni tasinmisti cok dua etti bana uzuluyordu dedim uzulme ben alisigim uzun suredir olmadi icin dediki bana brn 3 aylik olinca sende hamile olcan goruusun aynen dedigi gibi oldu ruya gormuste kizi oldu onun adi aise simay cok zordu emmedi bol bol sutu vardi pompagla sagdi sutu verdi hep sonradan alisti sukur memeye inatci kizimiz hele bmm oglum kiskan kucagima aliyom sevim tekmelere biguyor beni sanki anliyorr al diuom benm oglan kudurdu yine guluyom hosumada gidiyor

Az önce başka bi sayfada birisi 32 .haftada 1700 gr di bebeğim yazmış .benim bebeğim 29.haftada 1620 gr di.onunki mi az benimki mi çok fazla anlayamadım yaa.2 hafta önden gidiyo demişti doktor ama bilemedim ki

Belki de kızı beğendiği için tekmeliyodur anne bunu bana al diye

Az önce başka bi sayfada birisi 32 .haftada 1700 gr di bebeğim yazmış .benim bebeğim 29.haftada 1620 gr di.onunki mi az benimki mi çok fazla anlayamadım yaa.2 hafta önden gidiyo demişti doktor ama bilemedim ki
Cnm buyuk ihtimal onunki yaz niye dersen bnm ki 32 hafta da tam 2.150

Ay brn dademin cok kotuydum bugun kv misafrleri geldi bnde indim kisir vardi yedim ayiptir solemesi bana bir dokundu yandi midemm oluyodum kusmamak icin zir tutum kendimi ama anem yogurt ye eedi esim soda ic dedi soda icince cok rahatladinmmm

Ay brn dademin cok kotuydum bugun kv misafrleri geldi bnde indim kisir vardi yedim ayiptir solemesi bana bir dokundu yandi midemm oluyodum kusmamak icin zir tutum kendimi ama anem yogurt ye eedi esim soda ic dedi soda icince cok rahatladinmmm
Bulgur mu dokundu yoksa aciydi da o mu rahatsız etti acaba cnm.ben bulgur yiyince o akşam biraz pert oluyorum

Bulgur mu dokundu yoksa aciydi da o mu rahatsız etti acaba cnm.ben bulgur yiyince o akşam biraz pert oluyorum
Belkide bulgur dokundu bir kere bir yerde daha yemistim dokunmustu bida agzima surmem kv aradi gel cay iceriz birseyler ye ama dokundu iste neyseki kusmadimm

Bnm gittigim hastanede muane 60 tl
Normal dogum 800tl
Isteye bagli sezeryan 1200tl
Mecburi sezeryan 1000 tl
Hastane tertemiz odalar cok buyuk temiz gordum gezdimm bzm burdaki obur ozel hastaneler pagli ve odalari kucicuk oralarada baktim kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…