Doğurmuştu demi ordaki arkadaşın cnm bebisi nasıl iyi mi . İnşallah bizde sağlıkla alırız kucagimizaCanim kizlar cok harrketliler cogunlukla bnde daha olmadi bzm binadaki arkasta oldu diceksiniz ne kzmis ama onunda kizi oldu hamilelik surecinde butun hersruini bliyorum hatta cok agri yapiyodu kasilma doktora gtginde doktorumuz kanaman olmadigi surece sivi glmedigi surece korkma olur bu sancilar dmis
Diyet yapıyorum oğlumda da diyet yapmıştım siz insülün mi kullanıyorsunuz insülin kullanırken istediğinizi yiyebiliyormusunuz ?hoşbuldum teşekkürler :)Merhaba hosgeldiniz.. insulin kullaniyor musunuz yoksa sadece diyet mi yapiyorsunuz?
Bende onceden gidip kendimi sevdireyim diyorum tanisayim -)Cnm bzm burdaki iyi Allaha sukur bide en son arkadasimin dogimda hep yanindayim bir ay once dogum yapti cok iyi sezeryandi ama odalar dogim iyidi ama ben normal dusunuyirum bakalim insallh bnm burda devlete gtme gibi sansim yok cunku bzm burdaki hastane cok kotuu ya bir iki kere gtgimde bile bunaldim bakalim gidrn butun arkadslar memnun ben sevdirim kendimii
dogurdu cnm alt kataki arkadasim hamile olduginda benm yoktu ozamn bide yeni tasinmisti cok dua etti bana uzuluyordu dedim uzulme ben alisigim uzun suredir olmadi icin dediki bana brn 3 aylik olinca sende hamile olcan goruusun aynen dedigi gibi oldu ruya gormuste kizi oldu onun adi aise simay cok zordu emmedi bol bol sutu vardi pompagla sagdi sutu verdi hep sonradan alisti sukur memeye inatci kizimiz hele bmm oglum kiskan kucagima aliyom sevim tekmelere biguyor beni sanki anliyorr al diuom benm oglan kudurdu yine guluyom hosumada gidiyorDoğurmuştu demi ordaki arkadaşın cnm bebisi nasıl iyi mi . İnşallah bizde sağlıkla alırız kucagimiza
evet cnm kesinlikle:)Bende onceden gidip kendimi sevdireyim diyorum tanisayim -)
Belki de kızı beğendiği için tekmeliyodurdogurdu cnm alt kataki arkadasim hamile olduginda benm yoktu ozamn bide yeni tasinmisti cok dua etti bana uzuluyordu dedim uzulme ben alisigim uzun suredir olmadi icin dediki bana brn 3 aylik olinca sende hamile olcan goruusun aynen dedigi gibi oldu ruya gormuste kizi oldu onun adi aise simay cok zordu emmedi bol bol sutu vardi pompagla sagdi sutu verdi hep sonradan alisti sukur memeye inatci kizimiz hele bmm oglum kiskan kucagima aliyom sevim tekmelere biguyor beni sanki anliyorr al diuom benm oglan kudurdu yine guluyom hosumada gidiyor
Cnm buyuk ihtimal onunki yaz niye dersen bnm ki 32 hafta da tam 2.150Az önce başka bi sayfada birisi 32 .haftada 1700 gr di bebeğim yazmış .benim bebeğim 29.haftada 1620 gr di.onunki mi az benimki mi çok fazla anlayamadım yaa.2 hafta önden gidiyo demişti doktor ama bilemedim ki
Bazen diyorum zaten oglum kiz hazir arkadasimda diyo valla elif seninle dunur olmayi cok isterim beni cok srviuor bnde onu eslermzde cok iyi anlasiyor nasip tabi bu isler isin sakasi bi yanaBelki de kızı beğendiği için tekmeliyoduranne bunu bana al diye
Hmm anladm cnm sağolasin:-*Cnm buyuk ihtimal onunki yaz niye dersen bnm ki 32 hafta da tam 2.150
Tabi cnm daha nice nice insanlarla taniscaksnzBazen diyorum zaten oglum kiz hazir arkadasimda diyo valla elif seninle dunur olmayi cok isterim beni cok srviuor bnde onu eslermzde cok iyi anlasiyor nasip tabi bu isler isin sakasi bi yana
Bulgur mu dokundu yoksa aciydi da o mu rahatsız etti acaba cnm.ben bulgur yiyince o akşam biraz pert oluyorumAy brn dademin cok kotuydum bugun kv misafrleri geldi bnde indim kisir vardi yedim ayiptir solemesi bana bir dokundu yandi midemm oluyodum kusmamak icin zir tutum kendimi ama anem yogurt ye eedi esim soda ic dedi soda icince cok rahatladinmmm
Bencede cnm haayrlisi oglusumu dogurim sag saglim insallhTabi cnm daha nice nice insanlarla taniscaksnzhayırlısı herşeyin
Amiiinnnnn cnm insallahBencede cnm haayrlisi oglusumu dogurim sag saglim insallh
Belkide bulgur dokundu bir kere bir yerde daha yemistim dokunmustu bida agzima surmem kv aradi gel cay iceriz birseyler ye ama dokundu iste neyseki kusmadimmBulgur mu dokundu yoksa aciydi da o mu rahatsız etti acaba cnm.ben bulgur yiyince o akşam biraz pert oluyorum
Evet cnm dokunuyosa yeme bidahaBelkide bulgur dokundu bir kere bir yerde daha yemistim dokunmustu bida agzima surmem kv aradi gel cay iceriz birseyler ye ama dokundu iste neyseki kusmadimm
Seninki ocak 5 mıydı cnm. Hayırlısıyla perşembe olsaydı güzel haberler alsaydik yaa.kizimi merak ediyorum kaç kilo oldu durumu nasıl.normal dogummu olcak hepsini merak ediyorumBu hafta ici hepinizin konturol var bi benimki en gec mmerakta ediyorum ozluyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?